Ja zrobiłem wszystko oprócz tych listów gończych... miałem duży zapał żeby szybko zrobić calaka ale po zebraniu lekko poniżej 100 stało się to tak nudne i monotonne , że zdecydowałem , że zostawię to na później.
btw. Skwara , zebrałeś ten list co ponoć trzeba autem wskoczyć na jakiś dach i on tam jest do zebrania?
Mafia II
Napisano Mon, 06 Sep 2010 - 17:26
Omg nikt nie rozumie...
Z tym bugiem chodzi o to , że jak się przejdzie całą grę na hardzie wybierając kolejne rozdziały to nie wpadnie acziw za 100G , dopiero trzeba zagrać od nowa i przejść 1 chapter ,żeby wpadło.
Ale nie ma tak , że przejdzie się grę na medium , zagra 1 chapter na hardzie i będzie acziw
Z tym bugiem chodzi o to , że jak się przejdzie całą grę na hardzie wybierając kolejne rozdziały to nie wpadnie acziw za 100G , dopiero trzeba zagrać od nowa i przejść 1 chapter ,żeby wpadło.
Ale nie ma tak , że przejdzie się grę na medium , zagra 1 chapter na hardzie i będzie acziw
Napisano Mon, 06 Sep 2010 - 20:51
Ja ukończyłem na Piecu gierkę i powiem tylko tyle że takiej EPICKIEJ fabuły nie doświadczyłem od dawna w tego typu grach.
Misje i strzelanie bardzo zróżnicowane.
Nawet muza w samochodzie mi podeszła.
Koniec pozostawia niedosyt i wszystko wskazuje na to że będzie kolejna część ( no chyba że za końcówkę gry cza będzie zapłacić w formie DLC ... )
Misje i strzelanie bardzo zróżnicowane.
Nawet muza w samochodzie mi podeszła.
Koniec pozostawia niedosyt i wszystko wskazuje na to że będzie kolejna część ( no chyba że za końcówkę gry cza będzie zapłacić w formie DLC ... )
Napisano Mon, 06 Sep 2010 - 20:59
Napisano Mon, 06 Sep 2010 - 22:05
iRav, o Mon, 06 Sep 2010 - 20:59, powiedział:
Ja robiłem normalnie podczas przechodzenia gry na hardzie to łatwo było bo wszystkie przeważnie leżą w miejscach , które odwiedzamy podczas misji więc szybko się je zbiera i nie trzeba gdzieś specjalnie jeździć.
nie wspomagałeś się żadnymi filmikami na YT czy coś w tym stylu ? Na wszystkie tak po prostu trafiłeś ?
Napisano Tue, 07 Sep 2010 - 16:59
mam prosbe zebrałem wszytskie listy gończe oprócz numeru 10 czy moze ktos mi powiedziec w jakim miejscu znajduje sie ów list gonczy poradniki nic nie pomogły bo tam nie ma numeracji a jak wchodze na youtube i znajduje sie film gdzie jest ten list gonczy to ja go mam zebranego juz moze winna lezy dlatego ze to jest ver Russia bo taka na Polske wydają 
Dzieki
Dzieki
Napisano Tue, 07 Sep 2010 - 17:45
http://www.gamerfuzi...ievement-guide/ tutaj są wszystkie, możliwe że masz tak jak ja zebrałeś ale się zgliczowało
http://achievementhu...afia2/map05.php nie wiem dlaczego dwie wiadomości, proszę o połączenie ich .
http://achievementhu...afia2/map05.php nie wiem dlaczego dwie wiadomości, proszę o połączenie ich .
Użytkownik nyggarap edytował ten post Mon, 21 Feb 2011 - 14:20
Napisano Sun, 26 Sep 2010 - 15:57
Moze to Ci pomoze?
http://www.gameguide...rs-w-video-map/ Do kazdego plakatu filmik jak dojechac. Wg tego poradnika plakat #21 to plakat oznaczony numerkiem 5 na mapce 2 (dzielnice Greenfield, Hunter’s Point & Sand Island). Pozdro
Napisano Wed, 05 Jan 2011 - 15:20
Nie wiecie co może być przyczyną straszne zwalniania gry? Coraz częściej, gdy jadę samochodem, albo po prostu biegnę gra działa w zwolnionym tempie. Jakby pod wodą.
Ostatnio nawet przy takim zwolnieniu samochód "wjechał" w ulicę i... spadł z miasta
Tzn. miasto zostało na górze, a mój samochód, wszystkie okoliczne auta i jeszcze ludzie zaczęli spadać...
Dziwne, bo grę przeszedłem i nie miałem takich problemów. Teraz też gra długo się ładuje, wczytuje, albo zapisuje.
Co się dzieje? Może coś z napędem, dyskiem... Co myślicie?
Ostatnio nawet przy takim zwolnieniu samochód "wjechał" w ulicę i... spadł z miasta
Dziwne, bo grę przeszedłem i nie miałem takich problemów. Teraz też gra długo się ładuje, wczytuje, albo zapisuje.
Co się dzieje? Może coś z napędem, dyskiem... Co myślicie?

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane