Jaka gra w stylu...
Napisano Sat, 17 Sep 2005 - 16:28
Według mnie to Dead Or Alive 4 wygląda tak jakby był robiony na currenty - plastikowe postacie, etc, no ale taka seria...
Ja osobiście sądze że "Kameo" naprawde wymiecie (najnowszy filmik pokazujący gameplay). Autorzy ciągle dowalają więcej detali w świecie gry (stopniowo obciąząją procek...) Tyle że i tak nawet Gears Of War nie pokazuje całej mocy Xboxa360 - gra wykorzustuje jeden (1 !!!) rdzeń - już mi się ryje beret co ta maszyna potrafi ;__)
No i jest jeszcze Oblivion - tylko nie podoba mi się kraina "średniowiecza" - taka troche nudnawa i pompatyczna
joł
Ja osobiście sądze że "Kameo" naprawde wymiecie (najnowszy filmik pokazujący gameplay). Autorzy ciągle dowalają więcej detali w świecie gry (stopniowo obciąząją procek...) Tyle że i tak nawet Gears Of War nie pokazuje całej mocy Xboxa360 - gra wykorzustuje jeden (1 !!!) rdzeń - już mi się ryje beret co ta maszyna potrafi ;__)
No i jest jeszcze Oblivion - tylko nie podoba mi się kraina "średniowiecza" - taka troche nudnawa i pompatyczna
joł
Napisano Sun, 18 Sep 2005 - 09:13
hehe - news, PGR3 jako Launch Title, wypasik. Kurde znowu pokazali nowe screeny z Kameo (i filmik) ale czadowo się będzie pykać
Poza tematem - skoro GOW chodzi na 1 rdzeniu to jak sobie wyobrażacie gry wykorzystujące 100% maszynki - teraz gry korzystają z 1/3 mocy - to maks. Kurde ja chyba mam małą wyobraźnie choć podświadomie już to widze
Poza tematem - skoro GOW chodzi na 1 rdzeniu to jak sobie wyobrażacie gry wykorzystujące 100% maszynki - teraz gry korzystają z 1/3 mocy - to maks. Kurde ja chyba mam małą wyobraźnie choć podświadomie już to widze
Napisano Mon, 19 Sep 2005 - 10:46
Ja na 100 % qpuje DOA4. Jezeli ktos mowi ze to wyglada na curent to chyba nie ogladal filmiqw w gamepleya albo ma klapki na oczach :/ Gra na TGS byla w 60% gotowa, a i tak prezentowala sie swietnie :] Gra jest bardziej agresywna, szybsza, bardziej podchodzaca pod Hardcorowe gry (ala tekken). Nie mowie tu o grafice ani wygladzie postaci, bo to jest inna kwesita. Grafika wyglada naprawde swietnie i mowil to czlowiek, ktory byl na tych targach i widzial to na wlasne oczy. Jak ktos mowi ze to wyglada niewiele lepiej niz DOAU to chyba rzeczywiscie ma klapki... Ja ze screenow wczesniejszych tez myslalam ze grafa nie bedzie takim skokiem, ale po obejzeniu filmiqw zmienilam zdanie! Nio oki szkoda gadac :roll: DOA$ przy zaqpie X-a360 i tyle :wink:

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane