Szkoda że tak daleko mieszkasz Adamikos, chciał bym się z toba zmierzyć w pare gier:)
Jaka gra w stylu...
Napisano Fri, 30 Sep 2005 - 07:27
Hmm..kupie napewno Gears of War widziałem trailerki i mnie sie to podoba
DOA4 napewno , Oblivion, PGR3 szczególnie po najnowszym trailerku w newsach, polecam obejrzeć, jest pokazana gra z kokpitu, miodziooo... w Prey'a też sie zaopatrze ale to zapewne dalsza przyszłość, Dark Sector jeszcze mnie intryguje, lubie takiego typu gry.
Napisano Sun, 02 Oct 2005 - 19:43
Obejrzałem już tyle filmików i screenów z nowego PGR'a... że jestem niemal pewny, że to będzie moja pierwsza gra na next-gena.
-------------------------------------------
X360 GT - KrystoXO
PSN ID - Krysto_PL
Apple GameCenter - KrystoXO
SteamID - KrystoPL
X360 GT - KrystoXO
PSN ID - Krysto_PL
Apple GameCenter - KrystoXO
SteamID - KrystoPL
Napisano Mon, 03 Oct 2005 - 20:30
DoA4
PGR3
Condemned
Gear Wars
A jak mnie bedzie stac to w pozniejszym terminie Perfect Dark Zero, Ninja Gaiden2 i Kameo... ( oczywiscie x'a 360 wersje z dyskiem, headsetem i padem bezprzewodowym i moze jak beda pieniazki to 2 pada do konsoli ) [chcialem zakupic ok ostatniego grudnia w UK ale niewyrobie sie i prawdopodobnie na marzec dopiero...
]
PGR3
Condemned
Gear Wars
A jak mnie bedzie stac to w pozniejszym terminie Perfect Dark Zero, Ninja Gaiden2 i Kameo... ( oczywiscie x'a 360 wersje z dyskiem, headsetem i padem bezprzewodowym i moze jak beda pieniazki to 2 pada do konsoli ) [chcialem zakupic ok ostatniego grudnia w UK ale niewyrobie sie i prawdopodobnie na marzec dopiero...

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane