Witam
Czy na Xbox'a zostały wydane gry, podobne do wyżej wymienionej serii z PC? Jeśli tak to prosiłbym o podanie tytułów. Bardzo tą grę lubiłem, a odkąd nie mam kompa chętnie bym w nią pograł lub coś podobnego.
Jaka gra w stylu...
Napisano Sun, 12 Sep 2010 - 20:41
Szukam czegoś by zbić czas do premiery Smackdown vs. Raw 2011 i paru innych produkcji. Co polecacie? Myślałem nad Mafią II oraz GTA IV. A może Batman, Assasin 2 albo Red Dead Redemption? Naprawdę nie wiem co wybrać gry jakie mam są w gamecardzie jak coś, napiszcie co polecacie byle by mocno wciągało i zmuszało do wbijania calaka
Z góry dzięki.
Napisano Sat, 25 Sep 2010 - 12:26
nie wiem czy coś lepszego będzie ale czekam na NFS najnowszego i dopiero mogę się wypowiedziec... A tak to czekam na FORZE 4
Napisano Fri, 19 Nov 2010 - 16:10
Witam mam pytanie. dzis lub jutro przyjdzie mi xbox 360 jako ze nie dostane zadnych gier(jasper z 2010r z 2 padami) to mam pytanie, mam 100zł jakie gry/gre za to kupic i co najlepesze bo nie znam gier na xb360
mam 3 propozycje
a ) czy kupic ze 3-4 jakies starsze tytuly typu crackdown, forza DmC 4 itd
B)jakies 2 giereki typu gow 2 , falbe 2 , bayonetta
a ) jedna jakas nowosc
proslibym abyscie mi wypisali dotychczasowe must havy zeby od wyjcia konsoli do dzis bo od teraz mam nadzieje bd na bierzaca wiedziec co jest napawde dobre;) lubie praktycznie wszystkie rodzaje gier oprocz symulatorow lotniczych i morskich xD wiec jestem otwarty na wszystko
mam 3 propozycje
a ) czy kupic ze 3-4 jakies starsze tytuly typu crackdown, forza DmC 4 itd
B)jakies 2 giereki typu gow 2 , falbe 2 , bayonetta
a ) jedna jakas nowosc
proslibym abyscie mi wypisali dotychczasowe must havy zeby od wyjcia konsoli do dzis bo od teraz mam nadzieje bd na bierzaca wiedziec co jest napawde dobre;) lubie praktycznie wszystkie rodzaje gier oprocz symulatorow lotniczych i morskich xD wiec jestem otwarty na wszystko

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane