mam takie skromne pytanie dotyczace gry jestem na pierwszej bazie w tym coloseum i juz sie mecze pare godzin i nie wiem co zrobic wchodze na te podwyrzszenia wciskam Y i skacze na niego ale nic mu nie robie albo on sie odsuwa co tam trzeba zrobic prosze o pomoc
Prince Of Persia Two Thrones
Napisano Sun, 04 Dec 2005 - 14:26
jak skaczesz to poczekaj kiedy sztylet bedzie niebieski i wtedy nacisnij X (sztylet zmieni kolor kilka razy i zawsze musisz zdazyc nacisnac X - inaczej ten olbrzym cie zrzuci) musisz tak zrobic z dwoch roznych miejsc, oslepisz go w ten sposob i teraz bedziesz mogl podejsc do niego i ciachac go po nogach, jak kleknie to wskakujesz mu na bary i wbijasz miecz w stosowne miejsce
Napisano Sun, 04 Dec 2005 - 21:25
A ja jestem na końcu mrocznej studni - gra się dark princem. Docieram do miejsca, gdzie z lewej strony jest piła, przede mną przepaść. Nie wiem co zrobić - skoki, biegi po ścianie itd nic nie dają. Z prawej jest ta morda do ciągnięcia łańcuchem ale pojęcia nie mam jak tam się dostać. Ktoś wie o które miejsce mi chodzi?
Napisano Sun, 04 Dec 2005 - 23:49
Dzięki, ale właśnie oglądając kolejny zgon przekręciła mi się kamera i zobaczyłem tą szczęlinę (!). Teraz jestem na etapie opanowania speed killa po przemianie wezyra. Raz udało się mu skrzydełka przyciąć...Jeszcze raz. Dziwne bo rzadko ten speed kill wchodzi. Nic. Tych dwóch kolesi toporzasty i miecznik kosztowało mnie kilkadziesiąt prób. Ale teraz po ciemku bym ich rozpykał. Gra wymiata. Ale za krótka.
Napisano Mon, 05 Dec 2005 - 18:28
to tez jest proste: wystarczy walczyc z tym gosciem z mieczem a tego z toporem olac - dzieki temu gosciu z toporem bedzie bral taki wiekszy zamach na nas i wtedy odskakujemy/turlamy sie i topor utknie w ziemi, wtedy mozemy siec tego goscia z toporem, jak wezmiemy iles tam energi te bedzie mozna wykonac quick killa.. i ta 2 razy chyba
Guest__*
Napisano Tue, 06 Dec 2005 - 10:12
Ja jestem na samym początku. Dotarłem do pałacu (po ścianie - na balkon walka z żołnierzem i komnata z dwoma łucznikami) i utknałem. Nie wiem gdzie wejść. Obszedłem całą komnatę. W komnacie stoi kilka stolików i jedno większe podwyższenie ale nic nie wskórałem. Nie mam pomysłu może ktoś pomoże??
Napisano Tue, 06 Dec 2005 - 10:13
Ja jestem na samym początku. Dotarłem do pałacu (po ścianie - na balkon walka z żołnierzem i komnata z dwoma łucznikami) i utknałem. Nie wiem gdzie wejść. Obszedłem całą komnatę. W komnacie stoi kilka stolików i jedno większe podwyższenie ale nic nie wskórałem. Nie mam pomysłu może ktoś pomoże??
Napisano Tue, 06 Dec 2005 - 15:33
Gość - jak sa te glazy to poprostu biegniesz za jego plecy, wbiegasz po scianie i skaczesz na niego robiac quick killa
Magnes - jesli dobrze cie rozumiem to po prawiej od save piontu (jak patrzysz wprost na niego)masz takie podwyrzszenie, wchodzisz na nie, wbiegasz po scianie i wbijasz sztylet
Wiktorinio - nie ma sprawy :wink:
Magnes - jesli dobrze cie rozumiem to po prawiej od save piontu (jak patrzysz wprost na niego)masz takie podwyrzszenie, wchodzisz na nie, wbiegasz po scianie i wbijasz sztylet
Wiktorinio - nie ma sprawy :wink:
Napisano Tue, 06 Dec 2005 - 23:42
woter dzięki za pomoc. O to chodziło. A teraz inne pytanie life upgrade - ile ich jest w grze? Jeden zaliczyłem za zasłonką było przejście (albo tuz przed albo tuż za tym jak mi sie zamienił w "upiora"
Czy wcześniej jakiegoś nie przegapiłem? I co ze skrzynkami dwie znalazłem jak na razie jedną zaraz jak dostałem sztylet druga jako ciemny ksiaże - więcej tego jest pewnie ale czy jakieś przegapiłem po drodze. Lubie rozwiązywać gry kompletnie ze wszystkimi bonusami wię c jak coś przespałem to jestem na tyle niedaleko, że jeszcze od nowa mogę zacząć.
Napisano Wed, 07 Dec 2005 - 11:11
No ja znalazłem 2 upgrady do paska życia i pytanie czy ktoś namierzył więcej.
Druga sprawa, ponieważ już od paru dni męczę sie z wezyrem, obecnie rozgryzam "ścieżkę zdrowia" po jego 2 przemianie - czy da się podczas tej przebieżki po głazach blokować jego ogniste kule? Próbował ktoś? Jest jakas metoda żęby nie zrzucał z półek?
Druga sprawa, ponieważ już od paru dni męczę sie z wezyrem, obecnie rozgryzam "ścieżkę zdrowia" po jego 2 przemianie - czy da się podczas tej przebieżki po głazach blokować jego ogniste kule? Próbował ktoś? Jest jakas metoda żęby nie zrzucał z półek?

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane