XBOX - Online: Prince Of Persia Two Thrones - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (6 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Prince Of Persia Two Thrones

Użytkownik jest niedostępny   fajser 

• Very Easy
  • Grupa: Members
  • Interests:technika,film, sport itp.
mam takie skromne pytanie dotyczace gry jestem na pierwszej bazie w tym coloseum i juz sie mecze pare godzin i nie wiem co zrobic wchodze na te podwyrzszenia wciskam Y i skacze na niego ale nic mu nie robie albo on sie odsuwa co tam trzeba zrobic prosze o pomoc
0

Użytkownik jest niedostępny   woter 

• Medium
  • Interests:konsole, muza
jak skaczesz to poczekaj kiedy sztylet bedzie niebieski i wtedy nacisnij X (sztylet zmieni kolor kilka razy i zawsze musisz zdazyc nacisnac X - inaczej ten olbrzym cie zrzuci) musisz tak zrobic z dwoch roznych miejsc, oslepisz go w ten sposob i teraz bedziesz mogl podejsc do niego i ciachac go po nogach, jak kleknie to wskakujesz mu na bary i wbijasz miecz w stosowne miejsce biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Kreonis 

• Easy
  • Interests:Gry wideo
A ja jestem na końcu mrocznej studni - gra się dark princem. Docieram do miejsca, gdzie z lewej strony jest piła, przede mną przepaść. Nie wiem co zrobić - skoki, biegi po ścianie itd nic nie dają. Z prawej jest ta morda do ciągnięcia łańcuchem ale pojęcia nie mam jak tam się dostać. Ktoś wie o które miejsce mi chodzi?
0

• Medium
jesli dobrze cie rozumiem to wbiegnij na sciane gdzie jest pila (jak jej nie bedzie laugh.gif ) i ksiaze chwyci sie bo jest tam mala szczelina
0

• Easy
Dzięki, ale właśnie oglądając kolejny zgon przekręciła mi się kamera i zobaczyłem tą szczęlinę (!). Teraz jestem na etapie opanowania speed killa po przemianie wezyra. Raz udało się mu skrzydełka przyciąć...Jeszcze raz. Dziwne bo rzadko ten speed kill wchodzi. Nic. Tych dwóch kolesi toporzasty i miecznik kosztowało mnie kilkadziesiąt prób. Ale teraz po ciemku bym ich rozpykał. Gra wymiata. Ale za krótka.
0

Guest__*

• Grupa: Guests
nie wiem jak przejsc tych dwoch manych po jezdzie na rydwanach??pomocy a nie mam zadnego zwolnienia
0

• Medium
to tez jest proste: wystarczy walczyc z tym gosciem z mieczem a tego z toporem olac - dzieki temu gosciu z toporem bedzie bral taki wiekszy zamach na nas i wtedy odskakujemy/turlamy sie i topor utknie w ziemi, wtedy mozemy siec tego goscia z toporem, jak wezmiemy iles tam energi te bedzie mozna wykonac quick killa.. i ta 2 razy chyba
0

Użytkownik jest niedostępny   wiktorinio 

• Very Easy
ja też mam problem - zamieniłem się w dark princa i wyskakuje kilka takich potworków które szybko zabijam, lecz później nie wiem co robić a jak za długo czekam to ginę - powiedzcie co mam zrobić !!
0

• Medium
wiesz ile jest takich mometow ? :? opisz to jakos normalnie to moze pomoge
0

Guest__*

pierwszy raz gdy zamieniasz się w dark prince - to jest pierwszy level gdzie jakiś nieznajomy koleś zaczyna do ciebie mówić i perwszy raz widzę takie dziwne stworki, po których zniszczeniu nie wiem co robić !!
0

• Medium
jesli dobrze pamietam to musisz przyciagnac lancuchem taki glaz do siebie ktory jest ukryty w scianie (chyba jakas twarz jest na nim czy cos...) glaz przyciagasz przytrzymujac Y
0

Guest__*

ja jestem juz na ostatnim bosie:) i jak on wypuszcza takie kamienie co sie kreca co mam z nimi zrobic bo nie wiem a juz mam dosc kombinowania:)
0

Guest__*

Ja jestem na samym początku. Dotarłem do pałacu (po ścianie - na balkon walka z żołnierzem i komnata z dwoma łucznikami) i utknałem. Nie wiem gdzie wejść. Obszedłem całą komnatę. W komnacie stoi kilka stolików i jedno większe podwyższenie ale nic nie wskórałem. Nie mam pomysłu może ktoś pomoże??
0

Użytkownik jest niedostępny   magnes 

• Very Easy
Ja jestem na samym początku. Dotarłem do pałacu (po ścianie - na balkon walka z żołnierzem i komnata z dwoma łucznikami) i utknałem. Nie wiem gdzie wejść. Obszedłem całą komnatę. W komnacie stoi kilka stolików i jedno większe podwyższenie ale nic nie wskórałem. Nie mam pomysłu może ktoś pomoże??
0

Użytkownik jest niedostępny   wiktorinio 

• Very Easy
CYTAT(woter)
jesli dobrze pamietam to musisz przyciagnac lancuchem taki glaz do siebie ktory jest ukryty w scianie (chyba jakas twarz jest na nim czy cos...) glaz przyciagasz przytrzymujac Y

dziękówa, właśnie o to mi chodziło smile.gif
0

• Medium
Gość - jak sa te glazy to poprostu biegniesz za jego plecy, wbiegasz po scianie i skaczesz na niego robiac quick killa

Magnes - jesli dobrze cie rozumiem to po prawiej od save piontu (jak patrzysz wprost na niego)masz takie podwyrzszenie, wchodzisz na nie, wbiegasz po scianie i wbijasz sztylet

Wiktorinio - nie ma sprawy :wink:
0

Użytkownik jest niedostępny   andri94 

• Easy
  • Interests:Xbox, Star Wars, Władca Pierścieni,
Ja mam takie głupie pytanie. Ale niech mi ktoś powie, w którym dokładnie momencie trzeba X wcisnąć, żeby Speed Kill'a zrobić??
0

• Medium
jak bedzie taka niebieska aura
0

Użytkownik jest niedostępny   magnes 

• Very Easy
woter dzięki za pomoc. O to chodziło. A teraz inne pytanie life upgrade - ile ich jest w grze? Jeden zaliczyłem za zasłonką było przejście (albo tuz przed albo tuż za tym jak mi sie zamienił w "upiora" smile.gif Czy wcześniej jakiegoś nie przegapiłem? I co ze skrzynkami dwie znalazłem jak na razie jedną zaraz jak dostałem sztylet druga jako ciemny ksiaże - więcej tego jest pewnie ale czy jakieś przegapiłem po drodze. Lubie rozwiązywać gry kompletnie ze wszystkimi bonusami wię c jak coś przespałem to jestem na tyle niedaleko, że jeszcze od nowa mogę zacząć.
0

• Easy
No ja znalazłem 2 upgrady do paska życia i pytanie czy ktoś namierzył więcej.

Druga sprawa, ponieważ już od paru dni męczę sie z wezyrem, obecnie rozgryzam "ścieżkę zdrowia" po jego 2 przemianie - czy da się podczas tej przebieżki po głazach blokować jego ogniste kule? Próbował ktoś? Jest jakas metoda żęby nie zrzucał z półek?
0

Udostępnij ten temat:

• (6 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »