Na stronie www.konsola.pl w dziale Artykuły znajduje sie kompletny opis przejscia do Warrior Within wraz z rozmieszczeniem wszystkich life upgrade'ow. Zreszta pisal to juz woter w topiku o Warrior Within :wink:
- (6 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 4
- 5
- 6
Prince Of Persia Two Thrones
Napisano Wed, 13 Jun 2007 - 19:56
CYTAT
Właśnie zawarłam sojusz z Farah, zestrzeliła mi dzwon, pociągnęłam za dźwignię i wlazłam do tego budynku.
No wlasnie tu jest moj problem, czy ktos moglby mi powiedziec jak sie tam dostac? no bo po prostu nie potrafie.
Zawarlem sojusz, wbiegam do tego "dziedzinca" zabijam 5(?) duchow-widmo i wspinam sie za pomoca kolumny i trampoliny do miejsca gdzie Farah zestrzeliwuje mi dzwon, wspinam sie i otwieram jej drzwi.. ale co dalej? jak mam zdarzyc zeby wejsc z powrotem z ziemi po tej kolumnie do tych drzwi? nawet przy sandstormie nie daje rady :/ juz mnie to dobija.. prosze o pomoc
EDIT :
Dobra, ok
Napisano Sat, 23 Jun 2007 - 13:40
CYTAT
mam pytanie czy jest ktos chetny do pomocy w prince of persja dwa trony zawiesilam sie na jednym poziomie i lipa prosze o pomoc to jest runda the temple roftops pokonujac te psy niewiem co dalej robic i jak wyskoczyc na ta belke :cry: :oops:
Proste
Napisano Tue, 03 Jul 2007 - 11:58
No giereczka jest wypaśna, aczkolwiek troszkę przykrótka. Z tego co czytałem to pisaliscie że odwiedzenie wszystkich fontann nic nie daje. To nie prawda. Jeżeli odwiedzisz wszystkie fontanny to na końcu masz walkę z Dark Prince i otrzymujesz dodatkową broń zależną od poziomu trudności
Zdanie potwierdzone przez kilku użytkowników
Zdanie potwierdzone przez kilku użytkowników
Napisano Sat, 17 Apr 2010 - 22:16
Jesli dobrze rozumuje Twój problem, to nie są zwykłe piaski które naładowywują sztylet ale takie za które możemy odblokować różne bonusy w menu, artworki czy cuś.
Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
Napisano Sun, 18 Apr 2010 - 06:43
Homer S ma racje te zlote skrzynie to bonusowe piaski do odblokowania dodatkowych grafik i filmikow w grze
xbox 360 nowy model xbox niby slim :)
xbox v 1.6 chip aladdin xt plus2+HDD led mod+DVD led mod+naped DVD LG GDR-8163B flash+port,pad led mod :)+obudowa malowana+kabel component+HDD120GB
ps2 slim spch 77004 free mc boot 1.8 pl memory card 32 mb i 8 mb
TV DAEWOO 26' Ready HD creativa 2+1
xbox v 1.6 chip aladdin xt plus2+HDD led mod+DVD led mod+naped DVD LG GDR-8163B flash+port,pad led mod :)+obudowa malowana+kabel component+HDD120GB
ps2 slim spch 77004 free mc boot 1.8 pl memory card 32 mb i 8 mb
TV DAEWOO 26' Ready HD creativa 2+1
Udostępnij ten temat:
- (6 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 4
- 5
- 6

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry