XBOX - Online: Prince Of Persia Two Thrones - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (6 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Prince Of Persia Two Thrones

Użytkownik jest niedostępny   maciaszczyk20 

• Very Easy
  • Grupa: Members
CYTAT(andri94)
Ja mam problemik. Jestem Mrocznym Ksiecięm i jest to po tym jak Wezyr rozwalił most i spadło sie w dół. Dochodze do miejsca gdzie zanczyna sie "tor przeszkód", czy li te wszystkie ostrza, strzałki itp. Ale nie weim co zrobić w takim miejscu; Biegne po ścianie, odbijam sie od tego trójkąta i wpadam na gzyms. Odbijam się od tego gzymsu na drugi i przesówam sie w prawo. Teraz są 3 ostrza(poziome) w ścianie i nie wiem co mam teraz robić. Widze ten obrazek z głowom goscia ale nie wiem jak to zrobić. pomóżcie

Gdy stoisz nad tą przepaścią i po prawej stronie widzisz ten rysunek w ścianie musisz spojrzećw lewo, bo nad ostrzem w ścianie znajduje się strzelina na którą trzeba sięuwiesić aby to uczynić czekamy aż ostrza nie będzie i wbiegamy po ścianie ( polecam zwolnienie czasu) i się chwytamy strzeliny, przesyuwamy siędalej aż będziemy równolegle do obrazka na ścianie i używamy Y aby łańcuchem pociągnąć obrazek co spowoduje wysunięcie sięścianki na którą będziemy mogli wskoczyć.

CYTAT
Jest problem. Wszystko ladnie pieknie szlo, az tu nagle jestem w komnacie z posagiem krola i mam go przetargac na drugi koniec sali. Statua chaczy posrodku sali o belki wystajace z sufitu. Probowalem juz roznych opcji, zeby tez przetargac ja bokiem czy cus, ale nic z tego nie wychodzi. Prosze o jakiegos hinta albo najlepiej dokladny opis krok po kroku w ktorym momencie statue trzeba przesunac a w ktorym obrocic Mr. Green

tam są dwa takie moment w których trzeba kombinować. bo posąg haczy, mi się wydaje, że przy pierwszej przeszkodzie trzeba posąg puścić tyłem
0

Użytkownik jest niedostępny   woter 

• Medium
  • Interests:konsole, muza
CYTAT(Kastor)
Jest problem. Wszystko ladnie pieknie szlo, az tu nagle jestem w komnacie z posagiem krola i mam go przetargac na drugi koniec sali. Statua chaczy posrodku sali o belki wystajace z sufitu. Probowalem juz roznych opcji, zeby tez przetargac ja bokiem czy cus, ale nic z tego nie wychodzi. Prosze o jakiegos hinta albo najlepiej dokladny opis krok po kroku w ktorym momencie statue trzeba przesunac a w ktorym obrocic :mrgreen:

BTW: Ta lamiglowka logiczna mnie kompletnie rozlozyla. Po co w takiej grze jakies kretynskie zagwozdki umslowe?? :?

kumpel meczy sie nad tym juz od 2 godzin tongue.gif ja to przeszedlem w 10-15 min biggrin.gif nie napisze ci jak to jest krok po kroku bo nie pamietam ale ja nie rozumiem co jest w tym trudnego :roll:
0

Użytkownik jest niedostępny   Adamikos 

• Very Hard
  • Interests:Konsole, muzyka
Prosta ta lamiglowka. Najpierw dziada tylem ustawiasz, potem przesuwasz RAZ do przodu i bokiem. Jedziesz dwa razy do przodu. Potem obrot do przodu i jedziesz do konca smile.gif.
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.

GG: 5285908
0

Użytkownik jest niedostępny   Kastor 

• Medium
No i udalo sie. Problem byl w tym, ze tam trzeba bylo dwa razy manewrowac posagiem bo byly dwa miejsca w ktorych mogl on zawadzic o belki wystajace z sufitu.

Ide grac dalej :wink:
0

Użytkownik jest niedostępny   TY 

• Easy
  • Interests:xbox i inne
A ja mam takie głupie pytanie.Ile jest tych sztyletów w grze i czy są jakieś dodatkowe?Bo ja mam już ten drugi.
0

• Medium
jak bys nie wiedzial to dzieki temu sztyletowi mozesz cofac sie w czasie wiec raczej ksiaze sie go nie pozbedzie...
0

Użytkownik jest niedostępny   magnes 

• Very Easy
SKOŃCZYŁEM!!! ale krótka sad.gif a teraz pytanie dla tych którzy też tego domonali: jak uzyskać ten miecz o którym traktuje screen po napisach gdzie wklepać tą kombinację klawiszy próbowałem i nic (jakaś podpowiedź...)
0

• Medium
CYTAT(magnes)
SKOŃCZYŁEM!!! ale krótka sad.gif a teraz pytanie dla tych którzy też tego domonali: jak uzyskać ten miecz o którym traktuje screen po napisach gdzie wklepać tą kombinację klawiszy próbowałem i nic (jakaś podpowiedź...)

tez z tym mam problem... nie dziala mi ten kod... :/
0

Użytkownik jest niedostępny   andri94 

• Easy
  • Interests:Xbox, Star Wars, Władca Pierścieni,
woter A mógłbyś go podać, bo ja go nie zapisałem!
0

• Medium
ja to zapisalem ale nie mam pojecia gdzie jest teraz ta kartka tongue.gif na koncu gry mozna bylo zapisac, wiec wystarczy ze wczytasz ten save, przejdziesz momet ze zlym ksieciem i bedziesz mial kod
0

Użytkownik jest niedostępny   Des666 

• Easy
Nie moge sobie poradzic z jednym miejscem (chyba dosc na poczatku gry, przed pierwszym bosem na pewno). To chyba 3 przemiana w Dark Prince'a.

Po przemianie atakuja mnie 3 'stworki' a pozniej trzeba skoczyc, uzyc lancucha, pobiec po scianie (podlowa sie wczesniej zapada) do drazka i sie wspiac na taka kladke w NAROZNIKU gdzie stoi LUCZNIK. Zabija sie go speed killem i... no wlasnie - co dalej? Nie da sie pobiec po scianie bo nie dobiegam do nastepnej kladki. Lancucha nigdzie nie udalo mi sie uzyc. Drogi powrotnej tez nie ma...
0

• Medium
Przeszlem ten kawalek jeszcze raz i z tego co widze, nie ma tam zadnego problemu. po prostu po zabiciu tego lucznika biegniesz nastepna sciana dalej po drodze chwytajac sie lancuhcem swiecznika zeby przedluzyc bieg i ladujesz dalej na zapadajacej sie podlodze skok z lancuchem na drabine i masz save'a.

Chyba, ze to o jakis inny moment chodzi :roll:
0

• Very Easy
no ale co z kodem na koncu gry bo nie wiem gdzie go wpisac zeby dostac podobno wypasny mieczyk :mrgreen:
0

• Medium
CYTAT(magnes)
no ale co z kodem na koncu gry bo nie wiem gdzie go wpisac zeby dostac podobno wypasny mieczyk :mrgreen:

No chyba zdaje sie, ze nikt nie wie :|
Ale mnie ten mieczyk i tak zbyt bardzo nie interesuje. Po tym jak zdobylismy miecz ojca to walka stala sie pod koniec tak banalna, ze az nudna...
0

• Very Easy
CYTAT(Kastor)
CYTAT(magnes)

No chyba zdaje sie, ze nikt nie wie :|
Ale mnie ten mieczyk i tak zbyt bardzo nie interesuje. Po tym jak zdobylismy miecz ojca to walka stala sie pod koniec tak banalna, ze az nudna...

ale efektowna za to mnie sie podobala :wink:
0

Użytkownik jest niedostępny   polbuerger 

• Very Easy
  • Interests:Sport Muzyka Konsole Granie
Siemka! Musze sie pochwalic ze wlasnie ukonczym te wspaniala gre wink.gif i to z wszystkimi UPGRADAMI wink.gif Gra jest super wink.gif Chyba zagram sobie jeszcze w jedynke bo nie mialem okazji no i dwojke walne na 100% bo jestem juz przy koncowi! To jest chyba jedyna gra ktora mnie na serio tak na xboxa wciagnela! No moze jeszcze PES z kumplami tongue.gif Pozdrawiam!
0

• Medium
CYTAT(polbuerger)
z wszystkimi UPGRADAMI

Mi zabraklo jednego zeby miec caly pasek life'a. A znalazlem:
1. Za biala zaslona przy rozwidleniu
2. W miejscu gdzie uruchamia sie brame mechanizmem na scianie przy pomocy sztyletu
3. W swiatyni za dziura w scianie przykryta zaslona
4. Po tym golemie co nim trza bylo sterowac zaraz kolo save'a
5. Pod koniec przy na wiezy Babilon tam gdzie kamera pokazuje nam przejscie pod kladka.

Napisz gdzie znalazles jeszcze jeden. Bedzie to dobry pretekst zeby przejsc gre po raz trzeci :mrgreen:
0

Użytkownik jest niedostępny   polbuerger 

• Very Easy
  • Interests:Sport Muzyka Konsole Granie
Hm... trudno bedzie mi powiedziec... zobacz tutaj ==> http://db.gamefaqs.com/console/gamecube/fi..._persia_ttt.txt Tu masz wszystko fajnie opisane, tylko ze po angielsku wink.gif ja mialem klopot z znalezieniem tego Bonusa w Middle Tower biggrin.gif Powiec mi czy ja jeszcze jakies sekrety w tej grze oprucz tego ekstra Life. biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   nowytj 

• Medium
Ja znalazłem też 5 miejsc, ale zdobyłem tylko 4, bo 5 okazało się dla mnie zbyt trudne :/, ale nie martwie się zbytnio, bo grę przeszedłem i muszę powiedzieć, że warto było w nią grać smile.gif
0

• Medium
CYTAT(polbuerger)
Powiec mi czy ja jeszcze jakies sekrety w tej grze oprucz tego ekstra Life.

No z tego co wiem to po skonczeniu gry otrzymujemy kod na jakis super wypasny mieczyk i nikt nie wie gdzie go wklepac smile.gif
A wiecej sekretow nie znam :wink:
0

Udostępnij ten temat:

• (6 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »