CYTAT(andri94)
Ja mam problemik. Jestem Mrocznym Ksiecięm i jest to po tym jak Wezyr rozwalił most i spadło sie w dół. Dochodze do miejsca gdzie zanczyna sie "tor przeszkód", czy li te wszystkie ostrza, strzałki itp. Ale nie weim co zrobić w takim miejscu; Biegne po ścianie, odbijam sie od tego trójkąta i wpadam na gzyms. Odbijam się od tego gzymsu na drugi i przesówam sie w prawo. Teraz są 3 ostrza(poziome) w ścianie i nie wiem co mam teraz robić. Widze ten obrazek z głowom goscia ale nie wiem jak to zrobić. pomóżcie
Gdy stoisz nad tą przepaścią i po prawej stronie widzisz ten rysunek w ścianie musisz spojrzećw lewo, bo nad ostrzem w ścianie znajduje się strzelina na którą trzeba sięuwiesić aby to uczynić czekamy aż ostrza nie będzie i wbiegamy po ścianie ( polecam zwolnienie czasu) i się chwytamy strzeliny, przesyuwamy siędalej aż będziemy równolegle do obrazka na ścianie i używamy Y aby łańcuchem pociągnąć obrazek co spowoduje wysunięcie sięścianki na którą będziemy mogli wskoczyć.
CYTAT
Jest problem. Wszystko ladnie pieknie szlo, az tu nagle jestem w komnacie z posagiem krola i mam go przetargac na drugi koniec sali. Statua chaczy posrodku sali o belki wystajace z sufitu. Probowalem juz roznych opcji, zeby tez przetargac ja bokiem czy cus, ale nic z tego nie wychodzi. Prosze o jakiegos hinta albo najlepiej dokladny opis krok po kroku w ktorym momencie statue trzeba przesunac a w ktorym obrocic Mr. Green
tam są dwa takie moment w których trzeba kombinować. bo posąg haczy, mi się wydaje, że przy pierwszej przeszkodzie trzeba posąg puścić tyłem

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane