- (6 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 4
- 5
- 6
Ustawki
Napisano Tue, 24 Aug 2010 - 10:42
Ja bym z chęcią pograł , Xbox'a jedynkę nadal mam (360 też ;d) i bym z chęcią wrócił do klimatu Halo 2 , ogólnie starych FPSów i innych gier z czarnego kloca 
Ale z 2 strony , mało jest osób (serio mało :<) , które jeszcze grają na X'ie jedynce?
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie.
A czy np. w Halo 2 przez neta grają jeszcze z innych krajów i można do nich dołączyć np?
Sam nie wiem bo jeszcze nie mam neta do starego Xbox'a (jeżeli by był naprawdę dobry team to mogę poprowadzić kabel ,ale żeby był sens gry a nie pogram 1 dzień z paroma osobami i potem przez tydzień cisza ;d)
Ale z 2 strony , mało jest osób (serio mało :<) , które jeszcze grają na X'ie jedynce?
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie.
A czy np. w Halo 2 przez neta grają jeszcze z innych krajów i można do nich dołączyć np?
Sam nie wiem bo jeszcze nie mam neta do starego Xbox'a (jeżeli by był naprawdę dobry team to mogę poprowadzić kabel ,ale żeby był sens gry a nie pogram 1 dzień z paroma osobami i potem przez tydzień cisza ;d)
Napisano Tue, 24 Aug 2010 - 14:00
Możesz pograć codziennie gra sporo amerykańców poprzez xlinka. Więc włajź do nich do pokoju i zahacz na jakiegoś hosta
Udostępnij ten temat:
- (6 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 4
- 5
- 6

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie