Sorry ale jednak trzeba to przyznac ... Halo nie było jakas wielce innowacyjna grą ... a Halo 2 owszem po samym trailerze widac ile nowosi i roznych smaczków włozyli w swoje dzieło ludzie z Bungie .
Najbardziej oczekiwane
Napisano Sat, 15 May 2004 - 16:00
Halo był jak najbardziej zapowiadany jako innowacyjna gra ale mnie to jaks tak bardzo nie zachwyciło .... single jesy sredni ale zakochałem sie z miejsca i to jestwłasnie potega Halo nie innowacyjnosc . Z tego wynika dla mnie ze Halo 2 bedzie o wiele bardziej innowacyjne od jedynki .
Napisano Sun, 16 May 2004 - 10:30
No nie wiem jak uważasz wozek ale ja przeszedłem singla moze z trzy razy ( wszystkie poziomy trudnosci ) a tak to only multi ..... są lepsze strzelaniny na singla . Chociaż rzeczywiscie ma on wiele zalet ..... inteligencja przeciwników , pojazdy , duze levele , nic nie przycina a to ze mało soób gra wogóle w multi to też prawda , bo nie ma z kim ( ale dla chcącego nic trudnego ) . Przeciez polska scena Halo zacząła sie ( chyba ) od spotkan po lanie dopiero potem doszedł XBC a to swiadczy o potędze tej gry ... ludzie jezdzą z jednego konca polski na drugi zeby sobie pograc . Organizowanych jest dosc duzo turnieji . Popatrz sobie na popularnosc działu o Halo na forum PE .... to mówi samo za siebie .

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane