Left 4 Dead - kampania na poziomie Expert...
tag: szacool
XBOX LIVE ! !! TAGI + GRY !!
Napisano Wed, 05 May 2010 - 00:44
Cześć,
Może jest ktoś chętny na sparingi w Fight Night Round 4?
Ja jak tylko nadarzy się wolna chwila sięgam po pada i lubię sobie zaboksować.
Preferuje raczej boks techniczny, a nie masakryczne parcie na przeciwnika byle oddać więcej ciosów w walce.
Mój GT: Skorup1988
Może jest ktoś chętny na sparingi w Fight Night Round 4?
Ja jak tylko nadarzy się wolna chwila sięgam po pada i lubię sobie zaboksować.
Preferuje raczej boks techniczny, a nie masakryczne parcie na przeciwnika byle oddać więcej ciosów w walce.
Mój GT: Skorup1988
Napisano Thu, 22 Jul 2010 - 11:43
1) GT: Skorup1988
2) NBA 2k10, Modern Warfare 2, Fight Night Round 4, NHL 10, Tekken 6, Forza 3, Top Spin 3, Dirt 2 - w te gierki obecnie gram online
3) Najmocniej czuje się w NBA oraz FNR 4
4) Headset jest
Jestem aktywny tylko po 22:00, ewentualnie w weekendy, w różnych godzinach.
2) NBA 2k10, Modern Warfare 2, Fight Night Round 4, NHL 10, Tekken 6, Forza 3, Top Spin 3, Dirt 2 - w te gierki obecnie gram online
3) Najmocniej czuje się w NBA oraz FNR 4
4) Headset jest
Jestem aktywny tylko po 22:00, ewentualnie w weekendy, w różnych godzinach.
Napisano Sun, 12 Sep 2010 - 19:27
Tag : kejsii
Gry : Call of duty 4,5,6 i w krotce 7,gears of war 2(czesto gram) ,super street fighter,halo 3,halo wars,dark sector,tekken 6,crackdown 2,ultimate mortal kombat,uno,final fight i wiele wiele innych
Headset : Tak
Zachecam o dodawanie mnie wszystkim co lubia grac online i nie tylko.Przyjme wszystkich
Gry : Call of duty 4,5,6 i w krotce 7,gears of war 2(czesto gram) ,super street fighter,halo 3,halo wars,dark sector,tekken 6,crackdown 2,ultimate mortal kombat,uno,final fight i wiele wiele innych
Headset : Tak
Zachecam o dodawanie mnie wszystkim co lubia grac online i nie tylko.Przyjme wszystkich
Napisano Sun, 12 Sep 2010 - 21:21
GT: Matcayn
gry: halo 3, odst, wars, (we wtorek reach), Borderlands, GH
Gram bardziej rekreacyjnie i skilla też nie mam jakiegoś uber, ale aż tak bardzo do d... nie jestem
headset: tak
chętnie porobię vidmastery, pomogę w osiągnięciach itd., wysyłając requesta proszę o podanie gier w które chcesz pograć
dostępny jestem w weekendy i zazwyczaj po 21 w tygodniu (choć są takie tygodnie co w ogóle x360 nie włączę)
gry: halo 3, odst, wars, (we wtorek reach), Borderlands, GH
Gram bardziej rekreacyjnie i skilla też nie mam jakiegoś uber, ale aż tak bardzo do d... nie jestem
headset: tak
chętnie porobię vidmastery, pomogę w osiągnięciach itd., wysyłając requesta proszę o podanie gier w które chcesz pograć
dostępny jestem w weekendy i zazwyczaj po 21 w tygodniu (choć są takie tygodnie co w ogóle x360 nie włączę)

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane