Porównujemy gry
Napisano Tue, 12 Sep 2006 - 18:00
widze ze miniroch poczul troche 'wladzy'
a wiec szukam graficznego killera na start ? ktora gra najlepiej na tym polu wypada oczywiscie gameplay tez wazny. Wacham sie miedzy Saint Row, PG3 i DOA2. Wsumie to wszystkie gry biore pod uwage, co proponujecie?
co mnie wgniecie w fotel, czy ktoras z tych 3 gier ma szanse?
a wiec szukam graficznego killera na start ? ktora gra najlepiej na tym polu wypada oczywiscie gameplay tez wazny. Wacham sie miedzy Saint Row, PG3 i DOA2. Wsumie to wszystkie gry biore pod uwage, co proponujecie?
Napisano Thu, 28 Sep 2006 - 07:28
Nie chcialem zakladac nowego tematu specjalnie dla takiej drobnostki, to też zapytam tutaj :F
Może zna ktoś jakąś gierkę na 360-tke w stylu lemmingów? Chetnie bym popykal ;D
Może zna ktoś jakąś gierkę na 360-tke w stylu lemmingów? Chetnie bym popykal ;D
Napisano Mon, 02 Oct 2006 - 21:47
ello
zatanawiam sie nad: burnout revenge vs. test drive unlimited / godfather vs. just cause
mam kase tylko na dwie gry.
co radzicie kupic?
czytalem rozne recenzje i prawdopodobnie nie kupie ani godfathera ani just cause ponoc cienkie.
a jak wy uwazacie?
graliscie?
zatanawiam sie nad: burnout revenge vs. test drive unlimited / godfather vs. just cause
mam kase tylko na dwie gry.
co radzicie kupic?
czytalem rozne recenzje i prawdopodobnie nie kupie ani godfathera ani just cause ponoc cienkie.
a jak wy uwazacie?
graliscie?
Napisano Tue, 03 Oct 2006 - 03:20
CYTAT(ChaZ)
ello
ja grałem w burnout i test drive i nie postawiłbym tych dwoch gier na przeciw siebie do wyboru dlatego ze obie sa tak dobre ze nie wiedzialbym ktora wybrac :!:
jezeli chcesz kupic dwie gry to kup je obie, dlatego ze to sa dwie rozne samochodówy i kazda z nich dostarczy ci innej formy rozrywki,
jasna sprawa ze najlepsze sa po sieci, a jezeli chodzi o singla to burnout ma tu przewage bo test drive to gra nastawiona raczej na online i w singlu jest troche plytkawa
Graw przeszedlem - bardzo fajna, bardzo ladna
PGR3 - dla mnie kiszka, nudna, caly czas to samo, lubie wyscigi ale po paru dniach mnie znudzila
Farcry - gralem w ver.PC i uwazam ze w xboxową adaptacje gra sie fajniej, jest dluga, ma klimat, jesli spodziewacie sie podobnych leveli i scenariusza to od razu mowie ze gra jest zupelnie inna
Napisano Wed, 04 Oct 2006 - 07:46
Siemka ! Zastanawiam się tak nad wyborem pierwszej gierki na 360-tke i mam mały dylemat, bo nie wiem jaką grę wybrać, może Wy coś poradzicie: Sainst Row vs Just Causes vs Fight Night 3 vs ...... i tutaj pojawia się znak zapytania. Otóż znacie jakąś grę w stylu God of War z PS 2 ? Takiej właśnie poszukuje, jednak wacham się jeszcze nad jakąś z dużym free-roamingiem. A może w najbliższym czasie jakaś taka gra wychodzi na światło dzienne ? Tzn. w ciągu najbliższego miesiąca ? Bo konsolke kupuje dopiero po polskiej premierze (taniej ^^).
Napisano Thu, 05 Oct 2006 - 21:23
ogromne obszary masz w Test Drive Unlimited i Just Cause ;-)
Ja bym bral wlasnie Just Cause
Ja bym bral wlasnie Just Cause
Napisano Fri, 06 Oct 2006 - 17:22
Nie Causes, tylko Cause :x
misji jest malo - fakt, jezeli to dla Ciebie sie tak bardzo liczy wybierz inna gre [:
misji jest malo - fakt, jezeli to dla Ciebie sie tak bardzo liczy wybierz inna gre [:
Napisano Sat, 14 Oct 2006 - 00:00
Witam! Już niebawem kupuje X360 i zbieram po woli gry
Mam już Perfekt Dark Zero i pierwsze Halo i zamierzam jeszcze jakiś nowy hit kupić i stąd pytanie: Saints Row Czy Dear Raising?? Obydwie gry wyglądają super i nie mogę się zdecydować może jakieś rady? Która jest dłuższa i która jest przyjemniejsza w graniu?
Napisano Sat, 14 Oct 2006 - 09:56
Saints Row [:
Ilez mozna rozwalac Zombie? Fakt, sa poszczegolne misje ( eskortowac przyjaciela ), ale to jest nudne.. Ludzie mowia, ze robia sobie co jakis czas miesieczne przerwy, zeby im sie gra nie znudzila lol
Po kiego kombinowac? (-;
Ilez mozna rozwalac Zombie? Fakt, sa poszczegolne misje ( eskortowac przyjaciela ), ale to jest nudne.. Ludzie mowia, ze robia sobie co jakis czas miesieczne przerwy, zeby im sie gra nie znudzila lol
Napisano Wed, 18 Oct 2006 - 20:43
Ja tam uważam, że nie ma nic przyjemniejszego , niż rozwalić 20 zombiaków ławką , a reszcie poprawić koszem na śmieci
Kupuję pełnikaka niedługo, nie ma co !!! Saints Row też jest extra, ale jeżeli GTA już ci sie ograło, to wex lepiej Dead Rising, bo takiej gry na PC nie ma
Napisano Thu, 19 Oct 2006 - 09:46
Zgadzam się z Lvz@K'iem jest mało co przyjemniejszego od wbijaniqa główki od prysznica w głowe zombiego, wieszaka w klate, taranowanie wózkiem , "granie" w kręgle z zombimi czy przejeżdżanie zobich kosiarką ( narazie tyle z tych ciekawszych wypróbowałem), Polecam :mrgreen:
Here's Johnny !
Zjebana konsola Owner
Guitar Hero II fan !
Zjebana konsola Owner
Guitar Hero II fan !
Napisano Thu, 26 Oct 2006 - 21:28
Witam.
Maly dylemacik-X360 nabede zapewne w dniu premiery w PL, ale co nie przeszkadza mi miec w domu juz od jakiegos czasu GRAW czy akumulatorkow do padow (ktorych jeszcze nie mam jak i konsoli ;-) ).
Budzet mam nieco okrojony-wiadomo: konsola, drugi pad, WiFi-tanie to nie bedzie.
Jak juz mowilem kupilem juz GRAW, napewno kupie PES6 i BF2:MC.
Zastanawiam sie nad 4 gra i nie wiem co wybrac-myslalem o PGR3 (gralem w to w jakims sklepie UK i zrobilo ladne wrazenie), ale gierka w sumie juz "stara"-co moglibyscie mi polecic -czy brac ta gre bo jest super, czy czekac na inna scigalke-a moze zupelnie cos innego: DoA4, Saints Row, just cause, czy cos innego ?
Jednym slowem co byscie dorzucili (1 gre) do zestawu GRAW, BF2, PES6 ?
Glownie myslalem o PGR3, czy tez moze lepiej poczekac na Forze 2 (ale ile) czy na Gears of War, a moze TDU -qrde sma nie wiem
?
Dodam tylko ze napewno NIE burnout (za duzo w to cialem na PS2), oblivion, CoD2, NFS.
Maly dylemacik-X360 nabede zapewne w dniu premiery w PL, ale co nie przeszkadza mi miec w domu juz od jakiegos czasu GRAW czy akumulatorkow do padow (ktorych jeszcze nie mam jak i konsoli ;-) ).
Budzet mam nieco okrojony-wiadomo: konsola, drugi pad, WiFi-tanie to nie bedzie.
Jak juz mowilem kupilem juz GRAW, napewno kupie PES6 i BF2:MC.
Zastanawiam sie nad 4 gra i nie wiem co wybrac-myslalem o PGR3 (gralem w to w jakims sklepie UK i zrobilo ladne wrazenie), ale gierka w sumie juz "stara"-co moglibyscie mi polecic -czy brac ta gre bo jest super, czy czekac na inna scigalke-a moze zupelnie cos innego: DoA4, Saints Row, just cause, czy cos innego ?
Jednym slowem co byscie dorzucili (1 gre) do zestawu GRAW, BF2, PES6 ?
Glownie myslalem o PGR3, czy tez moze lepiej poczekac na Forze 2 (ale ile) czy na Gears of War, a moze TDU -qrde sma nie wiem
Dodam tylko ze napewno NIE burnout (za duzo w to cialem na PS2), oblivion, CoD2, NFS.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane