XBOX - Online: Porównujemy gry - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (168 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Porównujemy gry

Użytkownik jest niedostępny   miniroch 

• Ultimate
  • Grupa: Members
Z racji, że może być dużo tematów z porównaniami gier, zakładam jeden, w którym porównujemy wszystkie. W końcu to lepsze wyjście, niż miliony podobnych tematów na forum smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Marcin360 

• Very Easy
A więc męcze się nad GRAW i BF2:MC
0

Użytkownik jest niedostępny   FlyJack 

• Very Easy
  • Interests:beka
widze ze miniroch poczul troche 'wladzy'
a wiec szukam graficznego killera na start ? ktora gra najlepiej na tym polu wypada oczywiscie gameplay tez wazny. Wacham sie miedzy Saint Row, PG3 i DOA2. Wsumie to wszystkie gry biore pod uwage, co proponujecie?tongue.gif co mnie wgniecie w fotel, czy ktoras z tych 3 gier ma szanse?
0

Użytkownik jest niedostępny   Wicko 

• Medium
Nie chcialem zakladac nowego tematu specjalnie dla takiej drobnostki, to też zapytam tutaj :F

Może zna ktoś jakąś gierkę na 360-tke w stylu lemmingów? Chetnie bym popykal ;D
0

Użytkownik jest niedostępny   ChaZ 

• Very Easy
ello
zatanawiam sie nad: burnout revenge vs. test drive unlimited / godfather vs. just cause smile.gif

mam kase tylko na dwie gry.
co radzicie kupic?

czytalem rozne recenzje i prawdopodobnie nie kupie ani godfathera ani just cause ponoc cienkie.

a jak wy uwazacie?
graliscie?
0

Użytkownik jest niedostępny   XxXtacy 

• Easy
CYTAT(ChaZ)
ello
zatanawiam sie nad: burnout revenge vs. test drive unlimited / godfather vs. just cause smile.gif

ja grałem w burnout i test drive i nie postawiłbym tych dwoch gier na przeciw siebie do wyboru dlatego ze obie sa tak dobre ze nie wiedzialbym ktora wybrac :!:
jezeli chcesz kupic dwie gry to kup je obie, dlatego ze to sa dwie rozne samochodówy i kazda z nich dostarczy ci innej formy rozrywki,
jasna sprawa ze najlepsze sa po sieci, a jezeli chodzi o singla to burnout ma tu przewage bo test drive to gra nastawiona raczej na online i w singlu jest troche plytkawa

Graw przeszedlem - bardzo fajna, bardzo ladna
PGR3 - dla mnie kiszka, nudna, caly czas to samo, lubie wyscigi ale po paru dniach mnie znudzila
Farcry - gralem w ver.PC i uwazam ze w xboxową adaptacje gra sie fajniej, jest dluga, ma klimat, jesli spodziewacie sie podobnych leveli i scenariusza to od razu mowie ze gra jest zupelnie inna
0

Użytkownik jest niedostępny   ChaZ 

• Very Easy
aha dzieki
far cry mam biggrin.gif fajna gra, grafika genialna.
no to kupuje test drive i burnout smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Matashow 

• Medium
Siemka ! Zastanawiam się tak nad wyborem pierwszej gierki na 360-tke i mam mały dylemat, bo nie wiem jaką grę wybrać, może Wy coś poradzicie: Sainst Row vs Just Causes vs Fight Night 3 vs ...... i tutaj pojawia się znak zapytania. Otóż znacie jakąś grę w stylu God of War z PS 2 ? Takiej właśnie poszukuje, jednak wacham się jeszcze nad jakąś z dużym free-roamingiem. A może w najbliższym czasie jakaś taka gra wychodzi na światło dzienne ? Tzn. w ciągu najbliższego miesiąca ? Bo konsolke kupuje dopiero po polskiej premierze (taniej ^^).
0

Użytkownik jest niedostępny   et82 

• Easy
  • Interests:granie
Sainst Row to bym lyknol ale tak serio to PREY :smile:
0

Użytkownik jest niedostępny   XxXtacy 

• Easy
Ninety Nine Nights chyba najbardziej przypomina God of War
:roll:
0

• Medium
ogromne obszary masz w Test Drive Unlimited i Just Cause ;-)

Ja bym bral wlasnie Just Cause tongue.gif
0

• Medium
Hmm właśnie tak się zastanawiałem nad Just Causes, ale czytałem (nawet tutaj na forum), że rzeczywiście jest ogromny free-roaming, super grafa, jednak grywalność gry nie stoi juz na takim poziomie, a przecież to też się liczy...
0

• Medium
Nie Causes, tylko Cause :x

misji jest malo - fakt, jezeli to dla Ciebie sie tak bardzo liczy wybierz inna gre [:
0

• Medium
Nie tylko o misjach mówiłem. Rozchodziło mi się także o sztywną animację bohatera, jak i ogólne niedociągnięcia w pewnych aspektach gameplayu.
0

Użytkownik jest niedostępny   skejter84 

• Very Easy
Witam! Już niebawem kupuje X360 i zbieram po woli gry wink.gif Mam już Perfekt Dark Zero i pierwsze Halo i zamierzam jeszcze jakiś nowy hit kupić i stąd pytanie: Saints Row Czy Dear Raising?? Obydwie gry wyglądają super i nie mogę się zdecydować może jakieś rady? Która jest dłuższa i która jest przyjemniejsza w graniu?
0

• Medium
Saints Row [:

Ilez mozna rozwalac Zombie? Fakt, sa poszczegolne misje ( eskortowac przyjaciela ), ale to jest nudne.. Ludzie mowia, ze robia sobie co jakis czas miesieczne przerwy, zeby im sie gra nie znudzila lol biggrin.gif Po kiego kombinowac? (-;
0

Użytkownik jest niedostępny   Lvz@K PL 

• Easy
  • Interests:XBOX 360
Ja tam uważam, że nie ma nic przyjemniejszego , niż rozwalić 20 zombiaków ławką , a reszcie poprawić koszem na śmieci tongue.gif Kupuję pełnikaka niedługo, nie ma co !!! Saints Row też jest extra, ale jeżeli GTA już ci sie ograło, to wex lepiej Dead Rising, bo takiej gry na PC nie ma smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Kamil88 

• Easy
  • Interests:Konsole PC
Zgadzam się z Lvz@K'iem jest mało co przyjemniejszego od wbijaniqa główki od prysznica w głowe zombiego, wieszaka w klate, taranowanie wózkiem , "granie" w kręgle z zombimi czy przejeżdżanie zobich kosiarką ( narazie tyle z tych ciekawszych wypróbowałem), Polecam :mrgreen:
Here's Johnny !
Zjebana konsola Owner
Guitar Hero II fan !
0

Użytkownik jest niedostępny   Cabra 

• Easy
Witam.
Maly dylemacik-X360 nabede zapewne w dniu premiery w PL, ale co nie przeszkadza mi miec w domu juz od jakiegos czasu GRAW czy akumulatorkow do padow (ktorych jeszcze nie mam jak i konsoli ;-) ).
Budzet mam nieco okrojony-wiadomo: konsola, drugi pad, WiFi-tanie to nie bedzie.
Jak juz mowilem kupilem juz GRAW, napewno kupie PES6 i BF2:MC.
Zastanawiam sie nad 4 gra i nie wiem co wybrac-myslalem o PGR3 (gralem w to w jakims sklepie UK i zrobilo ladne wrazenie), ale gierka w sumie juz "stara"-co moglibyscie mi polecic -czy brac ta gre bo jest super, czy czekac na inna scigalke-a moze zupelnie cos innego: DoA4, Saints Row, just cause, czy cos innego ?

Jednym slowem co byscie dorzucili (1 gre) do zestawu GRAW, BF2, PES6 ?
Glownie myslalem o PGR3, czy tez moze lepiej poczekac na Forze 2 (ale ile) czy na Gears of War, a moze TDU -qrde sma nie wiem biggrin.gif ?
Dodam tylko ze napewno NIE burnout (za duzo w to cialem na PS2), oblivion, CoD2, NFS.
0

Użytkownik jest niedostępny   Kamil88 

• Easy
  • Interests:Konsole PC
No ja radze ci poczekać na Gow, nie wiem czy lubisz FPP ale polecam także COD 3
Here's Johnny !
Zjebana konsola Owner
Guitar Hero II fan !
0

Udostępnij ten temat:

• (168 Stron) +