to na nowo
Fn3 :
- grafika
- meski sport
- mozliwosc tworzenia wlasnych bokserow
- tryb kariery
- intuicyjne sterowanie
- dynamiczna rozgrywka
- realizm
Doa4 :
- mortal kombat w trojwymiarze
- grafika
- mortal kombat plus reversale i interaktywne otoczenie (fajna sprawa)
Plusem Doa4 jest to ze jak grasz w kilka osob to jak to odpalisz to kazdy sie nagra, bo walki trwaja po minute gora dwie minuty.
Natomiast Box to taki sport ze musisz go lubic, zazwyczaj kazdy mezczyzna lubi
W zwiazku z czym gierka jak znalazl, tyle ze nie nadaje sie na kilka osob. Bo walki moga trwac po kilka rund, ale pozostali ci co ogladaja tez sie bawia bo walki sa realne, jeden cios moze obrocic wynik calego meczu,
Poza tym argument ze jest wolny?? jak bijesz powietrze to zawodnicy sa wolni, jak stosujesz uniki i walisz centralnie to zawsze sa szybcy, zreszta trzeba umiec robic kombosy, a tutaj wymaga to juz czegos wiecej niz wcisnieca Y Y B
Ja polecam Box goraco ma fenomelna grafike i nigdy sie nie nudzi.
Ale trzeba lubic ten sport, jak nie masz zamilowania do Boxu a chcesz grac w kilka osob to bierz DOA4.
Jak nagrales sie sporo juz w bijatyki i chcesz cos nowego, lubisz grac samemu lub z jednym kumplem to bierz FN3.
DOA4 to taka najleposza bijatyka w stylu Tekken Mortal Kombat, natomaist Box to cos zupelnie innego. Zalezy od gustu.
Ja mam obie gry, a DOA4 nie gramy prawie w ogole. A k1 Pride czy inne tez lubie ogladac nawet bardziej niz gale boksu.
U nas gramy w box zazwyczaj w 6/7 osob i nikt sie nie nudzi, ale nasze towarzystwo potrafilo tez patrzec po godzine dwie w 8 osob jak jedna osoba gra w Warcrafta 3 klanowke czy cos

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane