XBOX - Online: Porównujemy gry - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (168 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Porównujemy gry

Użytkownik jest niedostępny   rastafaraj 

• Easy
  • Grupa: Members
Zrobilem dluzszy post ale skasowali smile.gif

to na nowo smile.gif

Fn3 :
- grafika
- meski sport
- mozliwosc tworzenia wlasnych bokserow
- tryb kariery
- intuicyjne sterowanie
- dynamiczna rozgrywka
- realizm

Doa4 :
- mortal kombat w trojwymiarze
- grafika
- mortal kombat plus reversale i interaktywne otoczenie (fajna sprawa)

Plusem Doa4 jest to ze jak grasz w kilka osob to jak to odpalisz to kazdy sie nagra, bo walki trwaja po minute gora dwie minuty.
Natomiast Box to taki sport ze musisz go lubic, zazwyczaj kazdy mezczyzna lubi wink.gif
W zwiazku z czym gierka jak znalazl, tyle ze nie nadaje sie na kilka osob. Bo walki moga trwac po kilka rund, ale pozostali ci co ogladaja tez sie bawia bo walki sa realne, jeden cios moze obrocic wynik calego meczu,
Poza tym argument ze jest wolny?? jak bijesz powietrze to zawodnicy sa wolni, jak stosujesz uniki i walisz centralnie to zawsze sa szybcy, zreszta trzeba umiec robic kombosy, a tutaj wymaga to juz czegos wiecej niz wcisnieca Y Y B smile.gif

Ja polecam Box goraco ma fenomelna grafike i nigdy sie nie nudzi.
Ale trzeba lubic ten sport, jak nie masz zamilowania do Boxu a chcesz grac w kilka osob to bierz DOA4.
Jak nagrales sie sporo juz w bijatyki i chcesz cos nowego, lubisz grac samemu lub z jednym kumplem to bierz FN3.

DOA4 to taka najleposza bijatyka w stylu Tekken Mortal Kombat, natomaist Box to cos zupelnie innego. Zalezy od gustu.
Ja mam obie gry, a DOA4 nie gramy prawie w ogole. A k1 Pride czy inne tez lubie ogladac nawet bardziej niz gale boksu.

U nas gramy w box zazwyczaj w 6/7 osob i nikt sie nie nudzi, ale nasze towarzystwo potrafilo tez patrzec po godzine dwie w 8 osob jak jedna osoba gra w Warcrafta 3 klanowke czy cos smile.gif Zreszta tutaj nie ma tak ze po 4 sekundach juz wiadomo kto wygral, tutaj wynik jest nieznany az do samego konca - co jest piekne jak na multiplayer.
0

Użytkownik jest niedostępny   miniroch 

• Ultimate
CYTAT(rastafaraj)
jak bijesz powietrze to zawodnicy sa wolni, jak stosujesz uniki i walisz centralnie to zawsze sa szybcy, zreszta trzeba umiec robic kombosy, a tutaj wymaga to juz czegos wiecej niz wcisnieca Y Y B smile.gif

Ta, ruszenia gałki w prawo, prawo i od lewej strony również w prawo smile.gif A w DoA 4 to nie trzeba komb robić? Spoko smile.gif

CYTAT(rastafaraj)
DOA4 to taka najleposza bijatyka w stylu Tekken Mortal Kombat, natomaist Box to cos zupelnie innego.

Oj, chyba pierniczysz smile.gif DoA 4 jest w zupełnie innym stylu niż MK - począwszy od grafiki i postaci kończąc na sterowaniu. Do Tekken to możesz już porównać, ale MK jest dużo inne.

CYTAT(rastafaraj)
mortal kombat plus reversale i interaktywne otoczenie (fajna sprawa)

Mortal też ma reversale i interaktywne otoczenie wink.gif

Fight Night i DoA to zupełnie inne gry, DoA to gra szybka, bajkowa i Japońska przede wszystkim. Fight Night to typowy (X)boks w świetnej konwencji, przy fajnym sterowaniu. Ja bardziej polecam FN, ale to od ciebie zależy co wolisz wink.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   rastafaraj 

• Easy
CYTAT(miniroch)
CYTAT(rastafaraj)
jak bijesz powietrze to zawodnicy sa wolni, jak stosujesz uniki i walisz centralnie to zawsze sa szybcy, zreszta trzeba umiec robic kombosy, a tutaj wymaga to juz czegos wiecej niz wcisnieca Y Y B smile.gif

Ta, ruszenia gałki w prawo, prawo i od lewej strony również w prawo smile.gif A w DoA 4 to nie trzeba komb robić? Spoko smile.gif

Trzeba robic kombosy ale polegaja na Y Y B czy inne kombinacje przyciskow, w FN3 trzeba umiejetnie machac galka - mi sie to bardziej podoba.

CYTAT
Oj, chyba pierniczysz smile.gif DoA 4 jest w zupełnie innym stylu niż MK - począwszy od grafiki i postaci kończąc na sterowaniu. Do Tekken to możesz już porównać, ale MK jest dużo inne.

Wiadomo chodzilo mi o to ze stoi dwoch naprzeciw i sie bija kopia lapia i uzywaja piesci smile.gif

CYTAT
Mortal też ma reversale i interaktywne otoczenie wink.gif

Ale zupelnie co innego, w DOA4 jezdza auta biegaja panterki, mozna zjechac na przeciwniku ze schodow...zupelnie inna klasa interakcji otoczenia

CYTAT
Fight Night i DoA to zupełnie inne gry, DoA to gra szybka, bajkowa i Japońska przede wszystkim. Fight Night to typowy (X)boks w świetnej konwencji, przy fajnym sterowaniu. Ja bardziej polecam FN, ale to od ciebie zależy co wolisz wink.gif

Dokladnie smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Matashow 

• Medium
Ja tam średnio lubie takie bijatyki. W gry grałem obie i powiem tak :
DoA 4 - Fajna, jeżeli grasz z kimś i raczej ta gra przeznaczona jest do takiego właśnie celu, bo samemu na singlu dla mnie - okropnie nudna

Fight Night 3 - Najlepszy boks - jednak tylko i wyłącznie, dlatego, że praktycznie jedyny. Fajna grafika i animacja zawodników jednak kompletnie NIEREALISTYCZNY, przynajmniej w demku smile.gif Ja kolesia jechałem przez całe 3 rundy wyprowadzając mu takie kombosy, że każdy by się poskładał po czym on upadał gdzieś z 5 razy, ciągle wstawał (!!) i po chwili uderzył mnie raz i też o mało co nie leżałem na deska ( :mrgreen: ) buhaha. Dla mnie troche żenujący ten realizm.
0

Użytkownik jest niedostępny   d4ntes 

• Easy
  • Interests:Konsole, Filmy
A jak dla mnie realizm Fight Night'a jest swietny. Pewnie okladałes go słabymi petardami, bo jak będziesz solidnie naciągał gałke w tył i wyprowadzał konkretne strzały, to w 30-40 sekund pokonasz kolesia. Ponadto robiąc Impact Punch'e możesz załatwić gościa jednym strzałem, jak sie zaczaisz i wyprowadzisz w odpowiednim momencie. W końcu taki jest boks, prawda?? Możesz przegrywać cała walke i na koniec jednym Lucky-Shot'em powalić przeciwnika. Nie widziałeś nigdy takiej walki w TV????

0

Użytkownik jest niedostępny   Matashow 

• Medium
Witam !

Zastanawiam się nad kupnem jednej z tych gier :
Lost Planet vs CoD 3

Grałem chwilke w demko Lost Planet online i przyznam, że mi się podoba. Grafika, możliwości, jednak nie wiem czy klimat do końca mi leży - wielkie mechy itd.
Z serią CoD miałem chwilowe doświadczenia na PC i gra jako tako mi się podobała jednak nie powiem, żebym zarywał noc przez ten tytuł.

Obie gry wydają się być fajne i mimo tego, że decyzja należy do mnie to macie może jakieś sugestie, która gra byłaby lepsza. Prosze o obiektywizm, a nie stronniczość smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Je2ry 

• Easy
Wprawdzie grałem tylko w demko LP i full Cod3 u kumpla i jak dla mnie CoD jest zdecydowanie lepszym wyborem, LP jakoś nie przypadł mi do gustu

W Callu czuć wojne a w Lost Planet tylko zimno smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Jozek 

• Easy
W LP ta walka, to wszystko jest nieme, moim zdaniem celowanie do bani, grafika nic nadzwyczajnego, a CoD3.. hym.. pierwsza potyczka i już czuć wojnę okrzyki Take Cover, Move In, czy to jak jakiś Polak gdy grasz Polakiem woła do Ciebie bohater smile.gif, więc radzę to co kolega Je2ry smile.gif.
0

Użytkownik jest niedostępny   thomasso 

• Very Easy
Moim zdaniem obydwie gry są za krótkie więc licz się z kupnem dwóch tytułów bo naprawdę warto.Oczywiście LP różni się od CoD3 klimatem to zrozumiałe ale są to gry z gatunku tych "obowiązkowych" kupując dwie napewno nie będziesz żałował a którą kupić pierwszą to już zależy od Ciebie.
0

Użytkownik jest niedostępny   VciuPlock 

• HEGEMON
  • GamerTag:vicurencuPL
Matashow, ja mam pełną wersje LP i CoD3. Jak narazie LP przeszedłem jedna misje i... jakoś mi się nie chce... CoD3 cisne ale ostatnio nie ma czasu ehhh...
X360 + PS3
VicuRencuPL
0

Użytkownik jest niedostępny   ^^phantom 

• Very Hard
  • GamerTag:phantomXboX PL
Hmmm ja bym byl jednak sklonny ku LP (oczywiscie najlepiej ta i ta gre kupic) Obydwie gierki maja krotki SP (LP zlekka dluzszy) Ale multi w LP jest wiele lepszy moim zdaniem niz cod3 wink.gif Pzdr
0

Użytkownik jest niedostępny   mynemo 

• Medium
  • Grupa: Przyjaciel Xboxonline
  • Interests:xbox,dobra ksiazka
Ktora z tych byscie mi polecili?
1.Saints row
2.Tomb raider legend
3.Ghost recon AW

Wszystkie mi sie podobaja i mam problem ktora kupic.
0

Użytkownik jest niedostępny   whitesand 

• Medium
Widzę że grywasz w solidne tytuły, więc gównianego Tomb Raidera i plastikowych popłuczyn po GTA nie polecam. Co zostaje ? GRAW. Jedno zastrzeżenie, jeśli na początku gry nie załapiesz kilmatu, nie przejmuj się. Ta gra tak ma. Wchodzi z opóźniaczem :twisted:.
0

Użytkownik jest niedostępny   denis1980 

• Hard
Tez bym postawil na GRAW'a, ta gra ma w sobie cos. Saints Row jest fajne, ale juz mnie tak nie wciaga jak GRAW
0

Użytkownik jest niedostępny   mynemo 

• Medium
  • Grupa: Przyjaciel Xboxonline
  • Interests:xbox,dobra ksiazka
Mam dwie poprzednie czesci na xa wiec chyba na GRAW postawie.Demo mi sie podobalo to powinno byc ok.Wielkie dzieki. :grin:
0

Użytkownik jest niedostępny   conte 

• Menda naczelna
  • GamerTag:ContePL
a ja mam następujący dylemat:
1.Fight Night Round 3
2.Table tennis
3.Burnout (chyba tak się piszę)
4.PGR

help
0

Użytkownik jest niedostępny   Jozek 

• Easy
Troszke chybione porównanie, ze względu, że każda gra jest z innego gatunku.
Ale ja bym Ci polecił Table Tennis smile.gif.
0

Użytkownik jest niedostępny   conte 

• Menda naczelna
  • GamerTag:ContePL
dlatego się zastanawiałem nie wiedziałem która gra a zarazem gatunek najlepsza. thx
0

Użytkownik jest niedostępny   Adamikos 

• Very Hard
  • Interests:Konsole, muzyka
Ja bym wzial Fight Night lub Burount smile.gif. Z tymi 2 gierkami spedzilem sporo czasu, a w FN mozna fajnie pociupac przez Live smile.gif. Table Tennis mi sie szybko znudzil tongue.gif.
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.

GG: 5285908
0

Użytkownik jest niedostępny   Raiven2 

• Easy
  • Interests:Komputery i Konsole,Muzyka,Filmy itp.
Ja mam wybór między tymi:
-Oblivion
-Kameo
-Ninety Nine Nights

Którą z nich wybrać??Prosze o za i przeciw smile.gif
0

Udostępnij ten temat:

• (168 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4