XBOX - Online: HALO 3 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (36 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

HALO 3

Użytkownik jest niedostępny   kokiloki22 

• Easy
  • Grupa: Members
Znalazłem ciekawą informacje w gazecie CHIP(lipiec).Podobno to plotka, a więc gra HALO 3 jest w ukończeniu, tylko microsoft niechce wypuścić tej gry na rynek.Dlaczego :?: a no, bo chce mieć asa w rękawie na odpowiedni moment ,żeby zagrozić rywalowi PS3. 8)
0

Użytkownik jest niedostępny   Spayki 

• Easy
CYTAT(kokiloki22)
Znalazłem ciekawą informacje w gazecie CHIP(lipiec).Podobno to plotka, a więc gra HALO 3 jest w ukończeniu, tylko microsoft niechce wypuścić tej gry na rynek.Dlaczego :?: a no, bo chce mieć asa w rękawie na odpowiedni moment ,żeby zagrozić rywalowi PS3. 8)

Plotki, mówiło się o tym, że Halo 3 zostanie wydany w dniu premiery PS3. Tak się jednak nie stanie, a zamiast tego wraz z nową konsolą Sony na rynku pojawi się Gears of War.
Lu sangu lava lu sangu!
0

Użytkownik jest niedostępny   kylix999 

• Easy
mi sie wydaje ze halo wyjdzie akuart na gwiazdke zeby nakrecic sprzedaż x360 to bedzie drugie udeżenie po gears of war
0

• Easy
A mi sie raczej wydaje, ze po nowym roku wyjdzie.To są tylko moje przypuszczenia.Bo niemoze być tak ,ze najpierw wyjdzie Gears of War, a zaraz po nim na gwiazke Halo3.Jezeli gra bedzie tak wielka jak powiadają ludzie, to popularnosć tej gry niespadnie przez 2 miesiace.Czyli wychodzi na to ze gra halo 3 bedzie w nowym roku.Moze wtedy, kiedy bedzie Metal Gear Solid 4 na ps3 gdzieś 2007 roku.ALE DOSYĆ TYCH PRZYPUSZCZEŃ OBY TA GRA WYSZŁA NA GWIAZKE HALO3 WTEDY BEDĄ NAJLEPSZE FERIE ZIMOWE laugh.gif.
0

• Easy
a kiedy bedą premiery tych gier na x360?

- gran turismo 4 (podobno ma być? )
- test drive umlimited
- gundam jakis tam...

i wiadomo cos bedzie front mission na x360 , jeju jakbym chciał front mission na x-a
0

Użytkownik jest niedostępny   woter 

• Medium
  • Interests:konsole, muza
o GT na x360 zapomnij bo to gra ze stajni sony
0

• Easy
CYTAT(woter)
o GT na x360 zapomnij bo to gra ze stajni sony

hhm a tu pisze tak:
http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=734465...cUserId=5380375

CYTAT
$600 might be worth it if there were several huge titles on the near horizon that were PS3-exclusive. But for the first year at least, there are very few big titles that are PS3 exclusive. GTA4 and Assassins will be available for the 360 at the same time. And most of the big guns--FFXIII, MGS4--won't be hitting for quite some time after the launch.

więc bedzie nie będzie?
0

• Easy
CYTAT(kylix999)
a kiedy bedą premiery tych gier na x360?

Test Drive Unlimited-prawdopodobnie 5 września.

hmm to, że zrobią na xbox360 Assassins i GTA4 to już słyszałem.Tylko narazie zapomne o tych tytułach, bo ledwo pojawią sie w 2007

i niechodziło o grant turismo 4 a raczej Grand Theft Auto IV.......(GTA4)........
trzeba bardziej uważać na skróty
0

• Easy
5 wrzesnia no to kapitalnie akurat odbiore wreszcie konsole :mrgreen: bo ja tak tu sie udzielam itd a x360 widziałem do tej pory tylko na obrazkach laugh.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Spayki 

• Easy
Nie wiem, gdzie wyczytałeś o Gran Turismo na X0 (ja na 1UP nic nie widzę). Zapewniam Cię, że tej gry na konsolę Microsoftu nie będzie. Jest za to niezła alternatywa - FORZA.
Lu sangu lava lu sangu!
0

Użytkownik jest niedostępny   woter 

• Medium
  • Interests:konsole, muza
no wlasnie GT a GTA to jest ogromna roznica tongue.gif to pierwsze nigdy nie wyjdzie a gta pewnie przeciwnie, wszystko zalezy od kasy
0

• Easy
miałem juz konsole ps2 i gran turismo mi sie niespodobał.lepszy dla mnie jest forza.ale i forze olewałem pozniej, bo zawsze wolałem wyscigi typu rally albo need for speed. 8).no ale co bede czepiał każdy lubi inne wyscigi biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   na0mi 

• Easy
Myslalem ze to temat o HALO 3 ?
0

Użytkownik jest niedostępny   Homer S 

• Homer dobry niuS
  • Interests:Pisanie newsów, kabaaam, weeeeeee, yeah!
To jest temat o HALO tylko chłopaki pomylili zakręty biggrin.gif .
Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
0

Użytkownik jest niedostępny   nikvist 

• Easy
Bungie przed chwilą ogłosiło, że beta Halo 3 będzie dostępna 16 maja. I przy okazji wypuścili nowy dokument o Halo 3 smile.gif

LINK
0

Użytkownik jest niedostępny   ulik360 

• Hard
  • Interests:Xbox 360, PlayStation 3 + PC
  • GamerTag:ULIK PL
Bożę czyżby wkońcu się coś ruszyło smile.gif Mam taką nadzieję, bo czekam na ta grę z niecierpliwością. Choć właśnie oglądnąłem cały filmik i mam straszne obawy co do tego tytułu sad.gif Grafika na filmiku mnie nie jara, trochę bardziej przypomina mi Xboxa jedyneczkę, ale mam nadzieję że to tylko na filmiku mi się zdaje a w rzeczywistości będzie dużo lepiej smile.gif POZDRO!
0

Użytkownik jest niedostępny   nikvist 

• Easy
Dokument jest z wersji alpha.
0

Użytkownik jest niedostępny   ulik360 

• Hard
  • Interests:Xbox 360, PlayStation 3 + PC
  • GamerTag:ULIK PL
Ok, chyba że tak smile.gif Teraz mnie uspokoiłeś smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   guzalki 

• Very Easy
CYTAT(ulik88)

Mnie jedna to nie uspokaja... Dlaczego??? Bo boję się że to jednak przereklamowany tytuł. Nie zapomnę jak kupowałem 360-tkę i jakie teksty czytałem że powali na kolana i wogóle...
Po obejrzeniu filmików itp... stwierdzenie jedno mi się tylko na usta nasuwa. Gdzie ten przełom, gdzie te wszystkie obiecywane bajery. Jak na razie widzę że nie dorasta piętom GoW.
To dla mnie bardzo smutne ponieważ pokładałem wiele nadziei w tej grze ale widzę że może nie być tak kolorowo... Oby UT najnowszy nie był tylko ładnymi screnami podrasowanymi. Wtedy na pewno mógłbym powiedzieć że nasz maszynka pokazała LWI pazur smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Jakobss 

• Easy
  • Interests:Formuła 1, Xbox 360, Kino
CYTAT(guzalki)
CYTAT(ulik88)

Mnie jedna to nie uspokaja... Dlaczego??? Bo boję się że to jednak przereklamowany tytuł. Nie zapomnę jak kupowałem 360-tkę i jakie teksty czytałem że powali na kolana i wogóle...
Po obejrzeniu filmików itp... stwierdzenie jedno mi się tylko na usta nasuwa. Gdzie ten przełom, gdzie te wszystkie obiecywane bajery. Jak na razie widzę że nie dorasta piętom GoW.
To dla mnie bardzo smutne ponieważ pokładałem wiele nadziei w tej grze ale widzę że może nie być tak kolorowo... Oby UT najnowszy nie był tylko ładnymi screnami podrasowanymi. Wtedy na pewno mógłbym powiedzieć że nasz maszynka pokazała LWI pazur smile.gif
Cóż, uważam, iż nie znasz za bardzo fenomenu Halo tak więc nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. Po 1. Najpierw zanim sie w ogóle zaczniesz wypowiadać, zobacz wszystkie filmiki z Halo 3. Są w nich takie które robią wrażenie. Posłuchaj także co mówią twórcy. Filmiki zaprezentowane w ostatnich miesiącach pochodzą z wersji Alpha, która nie ma w sobie super wypasionych elementów grafiki. Poza tym jest to Multi co obniża również poziom graficzny. I Halo nie może być przereklamowanym tytułem skoro wyszły już 2 części i były hitami, więc jak może być przereklamowane laugh.gif jedyne co to Tobie może się nie podobać. Myślisz, że każdemu się GoW podoba? Następnie, przełom Halo nie leży w grafice, tylko świetnym gameplayu i multi. Śmieszą mnie w ogóle wszystkie porównania do GoW, Crysis etc. Halo to jest zupełnie inna gra od GoW czy też GoW od Crysis. Zresztą po przyjrzeniu się GoW, uważam iż nie robi on znowu takiego wrażenia. W wielu miejscach widać słabe teksturki i nie dopracowane. Zresztą, multi GoW się nudzi po miesiącu a Halo... no cóż, skromnie mówiąc nie. Także, mam taki pomysł. Będziemy się bawić w porównania i osądy jak gra wyjdzie dobrze? Nie ma sensu porównywać wersji Alpha z pełną. I jeszcze jedno, widziałem kiedyś GoW w wesji beta. Zbyt wielkiego wrażenia nie robiła, a patrzcie na pełną wersję jak się rozwinęła. Naprawdę sądzicie, że flagowy tytuł Xboxa 360 na którym Microsoftowi strasznie zależy, nie zrobi wrażenia? Lol.
0

Udostępnij ten temat:

• (36 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »