Znalazłem ciekawą informacje w gazecie CHIP(lipiec).Podobno to plotka, a więc gra HALO 3 jest w ukończeniu, tylko microsoft niechce wypuścić tej gry na rynek.Dlaczego :?: a no, bo chce mieć asa w rękawie na odpowiedni moment ,żeby zagrozić rywalowi PS3. 8)
HALO 3
Napisano Mon, 14 Aug 2006 - 01:06
CYTAT(kokiloki22)
Znalazłem ciekawą informacje w gazecie CHIP(lipiec).Podobno to plotka, a więc gra HALO 3 jest w ukończeniu, tylko microsoft niechce wypuścić tej gry na rynek.Dlaczego :?: a no, bo chce mieć asa w rękawie na odpowiedni moment ,żeby zagrozić rywalowi PS3. 8)
Plotki, mówiło się o tym, że Halo 3 zostanie wydany w dniu premiery PS3. Tak się jednak nie stanie, a zamiast tego wraz z nową konsolą Sony na rynku pojawi się Gears of War.
Lu sangu lava lu sangu!
Napisano Mon, 14 Aug 2006 - 18:19
A mi sie raczej wydaje, ze po nowym roku wyjdzie.To są tylko moje przypuszczenia.Bo niemoze być tak ,ze najpierw wyjdzie Gears of War, a zaraz po nim na gwiazke Halo3.Jezeli gra bedzie tak wielka jak powiadają ludzie, to popularnosć tej gry niespadnie przez 2 miesiace.Czyli wychodzi na to ze gra halo 3 bedzie w nowym roku.Moze wtedy, kiedy bedzie Metal Gear Solid 4 na ps3 gdzieś 2007 roku.ALE DOSYĆ TYCH PRZYPUSZCZEŃ OBY TA GRA WYSZŁA NA GWIAZKE HALO3 WTEDY BEDĄ NAJLEPSZE FERIE ZIMOWE
.
Napisano Mon, 14 Aug 2006 - 19:30
CYTAT(woter)
o GT na x360 zapomnij bo to gra ze stajni sony
hhm a tu pisze tak:
http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=734465...cUserId=5380375
CYTAT
$600 might be worth it if there were several huge titles on the near horizon that were PS3-exclusive. But for the first year at least, there are very few big titles that are PS3 exclusive. GTA4 and Assassins will be available for the 360 at the same time. And most of the big guns--FFXIII, MGS4--won't be hitting for quite some time after the launch.
więc bedzie nie będzie?
Napisano Mon, 14 Aug 2006 - 20:59
CYTAT(kylix999)
a kiedy bedą premiery tych gier na x360?
Test Drive Unlimited-prawdopodobnie 5 września.
hmm to, że zrobią na xbox360 Assassins i GTA4 to już słyszałem.Tylko narazie zapomne o tych tytułach, bo ledwo pojawią sie w 2007
i niechodziło o grant turismo 4 a raczej Grand Theft Auto IV.......(GTA4)........
trzeba bardziej uważać na skróty
Napisano Tue, 10 Apr 2007 - 12:26
Bożę czyżby wkońcu się coś ruszyło
Mam taką nadzieję, bo czekam na ta grę z niecierpliwością. Choć właśnie oglądnąłem cały filmik i mam straszne obawy co do tego tytułu
Grafika na filmiku mnie nie jara, trochę bardziej przypomina mi Xboxa jedyneczkę, ale mam nadzieję że to tylko na filmiku mi się zdaje a w rzeczywistości będzie dużo lepiej
POZDRO!
Napisano Fri, 20 Apr 2007 - 17:48
CYTAT(ulik88)
Ok, chyba że tak
Teraz mnie uspokoiłeś 
Mnie jedna to nie uspokaja... Dlaczego??? Bo boję się że to jednak przereklamowany tytuł. Nie zapomnę jak kupowałem 360-tkę i jakie teksty czytałem że powali na kolana i wogóle...
Po obejrzeniu filmików itp... stwierdzenie jedno mi się tylko na usta nasuwa. Gdzie ten przełom, gdzie te wszystkie obiecywane bajery. Jak na razie widzę że nie dorasta piętom GoW.
To dla mnie bardzo smutne ponieważ pokładałem wiele nadziei w tej grze ale widzę że może nie być tak kolorowo... Oby UT najnowszy nie był tylko ładnymi screnami podrasowanymi. Wtedy na pewno mógłbym powiedzieć że nasz maszynka pokazała LWI pazur
Napisano Fri, 20 Apr 2007 - 18:21
CYTAT(guzalki)
CYTAT(ulik88)
Ok, chyba że tak
Teraz mnie uspokoiłeś 
Mnie jedna to nie uspokaja... Dlaczego??? Bo boję się że to jednak przereklamowany tytuł. Nie zapomnę jak kupowałem 360-tkę i jakie teksty czytałem że powali na kolana i wogóle...
Po obejrzeniu filmików itp... stwierdzenie jedno mi się tylko na usta nasuwa. Gdzie ten przełom, gdzie te wszystkie obiecywane bajery. Jak na razie widzę że nie dorasta piętom GoW.
To dla mnie bardzo smutne ponieważ pokładałem wiele nadziei w tej grze ale widzę że może nie być tak kolorowo... Oby UT najnowszy nie był tylko ładnymi screnami podrasowanymi. Wtedy na pewno mógłbym powiedzieć że nasz maszynka pokazała LWI pazur

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane