Myślę że nie ma o co sie martwic.Halo3 bedzie zajebiste pod kazdym wzgledem,nawet graficznym. Mysle ze ta słaba grafa moze byc podpucha. Bungie pokazalo mysle ze bardzo wczesna wersje(brzydka grafika) celowo. Aby póżniej pokazac pazur.To moze byc taki chwyt marketingowy. Bo przeciez nie mozliwe zeby taka gre wypuscili nie dopracowana. Bo gdyby bylo tak zle to data premiry tej gry byla by przepowiedziana na koncowke 2008. A tak poza tym zgadzam sie z przedmowcami ze glowna moc gry to gameplay. Ja do dzis lubie pograc nawet w Halo. A najwazniejsza dla mnie informacja dotyczaca 3 to powrot karabinu z 1 czesci. Tej broni głównie brakowało mi w 2. Nie wiecie moze czy bedzie takze pistolet z mozliwoscia zoom?
HALO 3
Napisano Tue, 15 May 2007 - 17:44
Hmm, ale o co biega ? Wystarczy mieć Crackdowna ... http://www.joystiq.com/2007/02/09/halo-3-b...wn-disc-needed/
Napisano Tue, 15 May 2007 - 21:39
CYTAT(srok@)
tak, ale jeszcze musi byc kod, zeby piraci nie sciagali. A wersji na polske go nie ma bo... u nas przeciez nie ma Xbox Live!
Widziales ksiazeczke z intrukcja?Nigdzie slowa o kodzie.Nigdzie kodu nie ma.Na pudelku to samo(znaczy nic).Nawet na necie nic o kodzie nie znalazlem.Skad masz informacje o tym ze kod jest potrzebny?Jak wybralismy download Halo 3 beta to tylko wyskoczylo ze jeszcze nie jest dostepna i nic wiecej.
Napisano Wed, 16 May 2007 - 05:56
U mnie na karteczce dotyczącej bety Halo 3 w moim Crackdownie jest napisane, że każdy będzie mógł ściągnąć betę, ale będzie ją można uruchomić tylko z menu głównego gry Crackdown. I będzie jakieś ograniczenie czasowe, po którym ta opcja zostanie zablokowana.
Napisano Wed, 16 May 2007 - 07:20
Boże
Nieźle, ktoś np. nie lubi gry Crackdown ale szaleje za Halo to musi mieć tego Crackdowna
Przerąbane, a inni jeszcze o kodach mówią. A ja myślałem że zwyczajnie wejdę na ryneczek
POZDRO!
PS. I tak już jestem zawiedziony bo myślałem że Halo3 doczekam się na wakacje, a tu sobie jeszcze poczekamy.
PS. I tak już jestem zawiedziony bo myślałem że Halo3 doczekam się na wakacje, a tu sobie jeszcze poczekamy.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane