XBOX - Online: Fifa 07 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (3 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Fifa 07

Użytkownik jest niedostępny   dok 

• Very Easy
  • Grupa: Members
Znalazlem gdzies tam w internecie to jest dla PC ale genrelanie dziala tez bez problemu na xbox'sie wiec jak sie komus przyda prosze bardzo ztym ze udalo mi sie zrobic samo spolszczenie gry komentarz jakos nie chcial jak sie komus uda to moze sie pochwalic pisss

link1 http://rapidshare.de/files/35064350/spolszczenie.rar

link2 http://oreys.com/download/c54e23413084/FIFA07-PL.zip.html

Zmieniam nazwę, bo po co jeszcze jeden temat o FIFA'ie? smile.gif - minir
0

Użytkownik jest niedostępny   Krysto 

• Medium
  • Interests:Xbox . Internet . Tel. komórkowe
  • GamerTag:KrystoXO
Nad komentarzem mecze sie juz kilka dni... i chyba nie da rady... wszystko by podzialalo gdyby byla dostepna wersja multi5.
-------------------------------------------
X360 GT - KrystoXO
PSN ID - Krysto_PL
Apple GameCenter - KrystoXO
SteamID - KrystoPL
0

Użytkownik jest niedostępny   Spyder 

• Easy
Ne da rady komentarz podmienic ? szkoda no trudno , ale jak by ktos dał rade to mógł by napisać ,pozdr :wink:
say hello to my little friend ... - Tony Montana
0

Użytkownik jest niedostępny   miniroch 

• Ultimate
Co do samej gry: początki wydają się dziwne, praktycznie nic nie zmieniono, nie ma też zbyt wielu nowych opcji. Z początku gra wydaje się też dość trudna i trzeba ją opanować, ale później już jest spokój. Świetne jest przyjmowanie piłki z powietrza i strzelanie płaską piłką. Z początku nie podobały mi się wolne, ale są fajne, chociaż w 06 były lepsze i łatwiej było strzelić gola ;> Niezłe są triki, a szczególnie ten Henry'ego, którym minąłem pół boiska :-) Ogólnie gra lepsza od poprzedniczki, chociaż niedużo.

Jak dla mnie 8 - 8+/10 ;]
0

Użytkownik jest niedostępny   icecoldkilla 

• Easy
  • Interests:xbox
Moim zdaniem gra jest gorsz od wielkiego króla piłki PRO EVO & WE :!:
0

Guest_il capitano_*

• Grupa: Guests
Może i gorsza ale znacząco się różni od wersji 06. PES siedzi od paru lat na kosmetycznych zmianach. Przeciez zabawa bramkarzem przy bronieniu karnych to rewelka. Tak ciężko Konami na to wpaść? Eee nie to, żebym nienawidził PESa ale Konami robi to co EA od lat - odrywa kupony - co roku, jak nie wcześniej. (jap. wersje).

Fifka 07 rulez - a ty najpierw zagraj bo widać po poście, że nawet styku z tą edycją nie miałeś.
0

• Ultimate
Taka sama zabawa była w World Cup, poza tym samo strzelanie karnego to dla mnie porażka tongue.gif Zwykle strzela mi w środek, czasem uda mi się tam gdzie chcę. Jak to w ogóle działa? Dziwne... ;] Najbardziej brakuje mi tu mijania bramkarza rodem z PESa 5, to było zawaliste ;p
0

Guest_il capitano_*

Zabawa różni się od ME2006 i to znacznie. Karne strzela się normalnie - wychylasz lewą gałke tak jak chcesz i chłopek strzela - jeszcze nie miałem kłopotu ze strzeleniem bramki z karnego wink.gif
0

• Ultimate
No właśnie w tym problem, że mi tak nie działa ;P A zabawa polega na tym samym, tyle że trudniejsza i z lepszym AI przeciwnika ;p Chociaż coraz bardziej mi się podoba :>
0

Użytkownik jest niedostępny   icecoldkilla 

• Easy
  • Interests:xbox
Ja sie do tego nawet nie dotykam. mi sie to po prostu nie podoba i tyle ale moze kiedyś zagram w tą '' wspaniałą gre''.
0

• Ultimate
I to jest powód, żeby spamować?...

Gra staje się coraz lepsza, jakieś 20 minut temu rozwaliłem Chelsea 2:1, dużo lepiej wykonane Visual Matche, dużo bardziej przydatny system powiadamiania. Najgorsze było to, że Anglia przegrała z Portugalią 0:4 ;p Na teraz dałbym 9/10 - co będzie później? Łi łil si! tongue.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   wiktor1 

• Easy
  • GamerTag:wiktorinioPL
tylko szkoda że nie ma polskiego komentarza jak w fifce 06
0

Guest_il capitano_*

Tak - to jest wielka bolączka nie słyszeć Szpaka i jego elokwentnych tekstów. Daj spokój, bo za takie opinie poleci warn.
0

Użytkownik jest niedostępny   Kastor 

• Medium
CYTAT(KoBik)
Tak - to jest wielka bolączka nie słyszeć Szpaka i jego elokwentnych tekstów. Daj spokój, bo za takie opinie poleci warn.

Hej, może niektórzy lubią błyskotliwy i trafny komentarz pana Szpakowskiego. Futbol z jego gadaniem zawsze wydaje się taki jakiś... radosny :smile:

No i właśnie pytanie: Czy jest na horyzoncie jakieś spolszczonko do Fifki czy produkcja EA zostanie pod tym wzgledem w tyle w porównaniu do PES6?
0

• Ultimate
Trzeba czekać na wersję Multi 5, poza tym Szpak ma całkiem fajnego komenta, szkoda tylko, że ma tyle wpadek w komentowaniu tongue.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   wiktor1 

• Easy
  • GamerTag:wiktorinioPL
CYTAT(KoBik)

Jest to moja własna opinia którą moge wyrazić, a Ty nie muszisz się z nią zgadzać. Z resztą jak widzisz inni też woleliby komentarz z Panem Szpakowskim, więc powiedz mi jaki punkt regulaminu złamalem że grozisz mi ostrzeżeniem ??
0

Guest_il capitano_*

Za bezsensowną wypowiedź. Jeśli to jest Twoja opinia w całym temacie o FIFA 07 to po jaką cholere Ci polski komentarz skoro o żadnych zaletach czy wadach tej pozycji się nie wypowiedziałeś :?: :neutral: Kup sobie wersje na pc, ewentualnie na PS2 i ciesz się Szpakiem. Na iXa nie ma polskiej wersji i wychodzi na to, że się nie to nie powiedzie, jak to było rok temu. Zaznaczam - póki co - nie da sie.

btw. rok temu napalony faktem, iż jest na iXie Szpak, czym prędzej chciałem stestować - po godzinie miałem już dość. Wystarczą napisy które działają bez problemu, a gadka naszych komentatorów wystarcza mi w tvp.
0

Użytkownik jest niedostępny   Spyder 

• Easy
fifa jest naprawde dobra,ładne akcje i strzały,walka o piłke i triki są naprawde ładne,8/10 :wink:
say hello to my little friend ... - Tony Montana
0

Użytkownik jest niedostępny   xbox_player 

• Medium
  • Interests:muzyka elektroniczna i wszystko co jest z nią związane, jestem też kinomaniakem... bardzo dużo filmów oglądam. Dużo też podrużuje... :)
No nie powiem fifke poprawili w porownaniu do wersji 06. Heee... ale to nie nadal pes smile.gif . Mimo wszytko polecam ;p
Aktualnie gram w:

-Project Gotham Racing 4
-The Darkness
0

Użytkownik jest niedostępny   Qpon14 

• Very Easy
  • Interests:X-BoX
Oj zbytnio nie jestem przekonany do tego tytułu ale ponoć naprawde ma sie poprawić, może stestuje ale oczekuje na PES 6 może ktoś wie już coś bliżej kiedy ten tytuł na pierwszego kolca sie pojawi
0

Udostępnij ten temat:

• (3 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3