Fifa 07
Napisano Wed, 11 Jul 2007 - 09:31
Łu! Grałem dzisiaj w Fife 07
demko.. i.. ciesze sie że kupiłem PESa
:wink: grafika wcale nie jest lepsza (jeżeli chodzi o twarze, bo facjatki lepsze są w pesie
), chyba że chodzi o koszulki - bardzo fajnie wyglądają w Fife
Następnie urzekła mnie oprawa gry (menu, muzyka) - to mi bardzo odpowiada, niestety Pro Evo hm.. odbiega pod tym względem od Fify. Jednak nie zawiodłem się co do gameplayu :wink: W fife jest słaby w porównaniu z pesem :roll: Dodam jeszcze, że do dzisiaj planowałem niezwłocznie kupić fife 08 po premierze, dzisiaj wiem, że najpierw ściągnę demko zanim postanowię kupię produkt EA :smile: dziękuję
Napisano Sun, 22 Jul 2007 - 21:07
Mi tam FIFA 07 na pierwszego Xboxa odpowiada. Rewelacyjny tryb kariery, dzięki któremu mogę wygrać Ligę Mistrzów Widzewem Łódź... świetna grywalność podczas sesji dwuosobowej i wreszcie - meczowa atmosfera. Jest wspaniała - kibice śpiewają, buczą, gwiżdżą, klaszczą. To zawsze było mocną stroną FIFY
Na 360 grałem w demko i również jest super, ale jak dla mnie jest zbyt drętwa. Grafika, animacja i realizm są niesamowite, ale to już nie jest klimat fify. Zupełnie inna gra
Niemniej ciekawa.
Szkoda tylko, że na pierwszego Xa nie wyjdzie 08... :/
Na 360 grałem w demko i również jest super, ale jak dla mnie jest zbyt drętwa. Grafika, animacja i realizm są niesamowite, ale to już nie jest klimat fify. Zupełnie inna gra
Szkoda tylko, że na pierwszego Xa nie wyjdzie 08... :/
Napisano Wed, 14 Nov 2007 - 23:16
Hejka,
Mam Fife 08 z polskim komentatorem na x360! Szpakowski i Szaranowicz calkiem niezle brzmia. Zabawa Extra, nieraz nawet uda im sie troche przytekscic.
Ps W Fifie 08 stawiam 'pierwsze kroki' (poprzednio meczylem 06, ale duzo sie zmienilo w sterowaniu). Szukam chetnych na XBOX LIVE mecz (ale nie takich na maksa zaawansowanych bo dokopiecie mi 7-0 ha ha).
Szukajcie mnie na Xbox live jako Raf2002
Mam Fife 08 z polskim komentatorem na x360! Szpakowski i Szaranowicz calkiem niezle brzmia. Zabawa Extra, nieraz nawet uda im sie troche przytekscic.
Ps W Fifie 08 stawiam 'pierwsze kroki' (poprzednio meczylem 06, ale duzo sie zmienilo w sterowaniu). Szukam chetnych na XBOX LIVE mecz (ale nie takich na maksa zaawansowanych bo dokopiecie mi 7-0 ha ha).
Szukajcie mnie na Xbox live jako Raf2002
Napisano Sun, 07 Mar 2010 - 06:22
Nie nie można. Xbox Live dla pierwszego xboxa jest niedostępne. A te gry nie zawierają systemlink więc xlink-kai albo xbc odpada. Co najwyżej możesz sobie pograć na x360 w te gry, ale nie sądzę aby ktokolwiek chętny do gry się znalazł. Nie ma żadnej gry piłkarskiej na x1 w którą aktualnie można by pograć po necie.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane