XBOX - Online: Two Worlds - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (3 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Two Worlds

Ankieta: Fajna ta giera? (116 użytkowników oddało głos)

1. Tak (36 głosów [55.38%])

Procent z głosów: 55.38%

2. Nie (29 głosów [44.62%])

Procent z głosów: 44.62%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Użytkownik jest niedostępny   Art385 

• Hard
  • Grupa: Members
Ja to powiem tyle że wreszcie polskie studia idą po rozum do głowy i zaczynają tworzyć na konsole i zarabiać kaske patrząc że już dwie polskie gierki na X360 stwierdzam że mogli by wydać jeszcze Wiedźmina na X360 na pewno złupili by sporo gotówki i każdy byłby zadowolony
0

Użytkownik jest niedostępny   grzech1991 

• Forumowy wyjadacz
  • GamerTag:grzech1991POL
CYTAT(Art385)
wydać jeszcze Wiedźmina na X360 na pewno złupili by sporo gotówk

cały czas to przebolewam jak tak można?!

a co do dat premier to ja zawsze się posługuje gry-online.pl ale tam często przekłamują
Dodaj obrazek
Nie udzielam pomocy na GG i PW! Od tego jest forum! | Pomogłem? Kliknij "+"
0

• Hard
Two Worlds juz jest tylko nie jest region free :evil: więc czekam dalej
0

Użytkownik jest niedostępny   RespawnAddict 

• Easy
ja czekam na ta gre od kwietnia i najpierw slyszalem, ze premiera ma byc 31 lipca, potem ze 10 sierpnia, potem ze 31 sierpnia, a ostatnio obilo mi sie o uszy, ze 10 wrzesien... nie mniej jednak gra ma potencjal, recenzje wersji pc sa bardzo pozytywne i jezeli nie skopia sterowania i optymalizacji grafiki na xboxa, to szykuje sie kawal dobrej gry. dziwi mnie jednak, ze o tym tytule jest tak cicho w swiecie konsol, szczegolnie ze to rodzima produkcja, w ktore nie gra sie na codzien smile.gif

co do wiedzmina, to ma ponoc bardzo wysrubowane wymagania sprzetowe, wiec ciekawe jak poradzilby sobie z nim x360.

a to pojawilo sie niedawno http://xbox360.ign.com/articles/815/815602p1.html smile.gif
0

• Hard
Kurde to się tnie nie dobrze ciekawe czy wersja Pal będzie w PL skoro nie region free no nic dam szanse tej gierce ale z optymalizacja coś im nie wyszło czekam na pierwsze recenzje
0

Użytkownik jest niedostępny   RespawnAddict 

• Easy
Nom ciekaw jestem jak to chodzi na 360, jezeli ktos juz sie zaopatrzyl to prosze o pierwsze wrazenia - szczegolnie w tym kontekscie :]
0

Użytkownik jest niedostępny   wdmeister 

• Medium
  • GamerTag:wdmeister(narazie rod)
jest juz pal wink.gif

Two Worlds PAL XBOX360-SPARE
Dodaj obrazek
0

• Hard
i o to chodzi ludzie jadą po tej gierce ale ja sobie sciągne bo fajna muzyczka jest w menu poza tym gierka na 100 godzin nawet jak ma bugi to warto mieć
0

Użytkownik jest niedostępny   grzech1991 

• Forumowy wyjadacz
  • GamerTag:grzech1991POL
CYTAT(wdmeister)
Two Worlds PAL XBOX360-SPARE

thx za cynk, ciekawe czy już z patchem, ale pewnie tak
Dodaj obrazek
Nie udzielam pomocy na GG i PW! Od tego jest forum! | Pomogłem? Kliknij "+"
0

• Hard
tak w pełni spatchowane, tralala za dwa dni klimaty Obliviona :mrgreen: nie no musze pogiercować w to jakie by nie było
0

Użytkownik jest niedostępny   macio 

• Easy
jestem po 10 minutach obcowania z gra i do teraz przecieram oczy, gra rozczarowuje mnie ze wszystkich mozliwych stron! Co to za grafika??Do tego plynnosc gry to jakies jaja! W grze nie mozna chodzic, mamy tylko jedna mozliwa predkosc z jaka porusza sie nasz bohater. Dialogi - beznadzieja, np wybieramy jedno z 3 pytan, dostajemy odpowiedz, a potem rozmowa toczy sie dalej i nie mamy na nia wplywu. No nic, gralem tylko chwile, a "zabawa" jest przewidziana na dlugie godziny, ale nie wiem jak ta gra moze mnie jeszcze do siebie przekonac. Teraz mam wyrzuty sumienia, za to jak niedocenialem obliviona ...

Edit : Zaliczylem pol godziny z tym crapem i wiecej nie bedzie, najgorsza gra na x360 EVER, tytul nie warty wydania paru zlotych na dl-a ! Nawet sobie nie zawracajcie glowy, bo gra nie moze sie podobac.
0

• Hard
jest aż tak bardzo zła? dobra walić jej miejsce zastąpi Dynasty Worriors : Gundam :grin: szkoda że znów na Pal wersje muszę czekac
0

Użytkownik jest niedostępny   macio 

• Easy
Czy gra jest tak zla?Jest jeszcze gorsza!Nie no powaznie, nie chodzi o to, ze Two worlds mnie rozczarowalo, gra mnie poprostu zabila, to totalna lipa! Z taka grafika, fizyka, frameratem i czestotliwoscia doladowywania terenu daje sobie glowe uciac, ze po dobrej optymalizacji gra poszlaby na pierwszym x-ie.
0

• Hard
a myślałem że to wina mojego PC że jest taka "wujnia" i na X'ie będzie lepiej no nic dla fajnej muzyczki w menu nie będę marnował DL'ki

Po wersji PC zaczołem na v1.4 i gra chodziła dobrze zapodałem patch 1.5 i tragedia więc ściągam na Xboxa bo gierka ma potencjał może nie wygląda dobrze i jest nie dorobiona ale grać się da i to całkiem spoko i to bardzo długooooo

Gram już na X360 i niebo a ziemia tylko nie rozumiem dlaczego ta gra nie ma ogranicznika klatek czasem się nieźle rozpędza i skipuje pozatym bardzo fajnie się biega i ubija co się pod mieczyk nawinie grafika nie dorasta do pięt oblivonowi ale gra się przyjemnie i na oko 7/10 po przełknięciu skipów

po podkręceniu laserka jest miodzio gra nawet przestaje skipować jak biegamy na obszasze 1/4 mapy mogę sobie tylko wyobrażać jakby chodziło jakbym miał HDD gierka wypas bez przełykania skipów 7/10 z pominięciem nawet 8/10
0

Użytkownik jest niedostępny   Ulzo 

• Medium
art i jak ocenisz two worlds z dystansu czasowego, warto zakupić tą pozycję? nie pytam o kwestie graficzne, raczej o fabułę i grywalność bo to jest dla mnie najistotniejsze.

pozdr.
0

• Hard
z odstępu czasowego zdecydowanie nie chyba ze za 90/100zł wtedy tak gra daje fun ale porzucasz ją bez żalu jak tylko pojawi się inna gra choć mnie przysała na 20 parę godzin to jej nie skończyłem choć napewno to zrobie ale myslę że dopiero w przyszłym roku bede miał
czas bo gierka jest długaaaaaaaa a do jazdy na koniu da się przyzwyczaić bez problemu ale tylko jeśli pomykamy po głównych traktach więc takie moje zdanie 7/10 fajne ale bez rewlacji prawie solidna gra ze stertą potknięć
0

Użytkownik jest niedostępny   Tidus 

• Easy
Mam to gre, żałuje pieniędzy... takie spady FPSów, niewygodne sterowanie, grafika n/c... nie polecam gry
0

Użytkownik jest niedostępny   murdock 

• Very Easy
Patch 1.6 ma poprawić optymalizację na xboxie
0

Użytkownik jest niedostępny   UnS 

• Very Easy
A ja polecam gre. Szczegolnie osobom ktore lubia rozwijac swoja postac. System jest prosty ale pozwala stworzyc roznorodne postacie. Co wazne levele zdobywa sie dosyc czesto i czuc jak postac robi sie coraz potezniejsza. Duza ilosc roznorodnego uzbrojenia i pancerzy ktore dodatkowo mozna laczyc sprawia, ze oplaca sie eksplorowac swiat. Swiat ktory jest ogromny i przede wszystkim roznorodny. Historia i questy nie porywaja ale trzymaja poziom. Moim zdaniem rozgrywka przypomina troche bardziej rozbudowanego hack'n'slasha. Gra mnie wciagnela, o wiele bardziej niz nuuuudny oblivion. Naprawde warto w nia zagarac
0

Użytkownik jest niedostępny   kzyhoo 

• Very Easy
w Two Worldsa nie grałem ale skoro mówicie ze lepsze od Oblivina ,którego bardzo lubie
to koniecznie muszę zobaczyć tą grę :grin:
0

Udostępnij ten temat:

• (3 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3