No wlasnie. Wypisujemy Tagi, gry, ale nie ma mozliwosci ustawiania sie na forum. Tak wiec wymyslilem ze forum moze byc takze miejscem gdzie ludzie uzgadniaja wspolne granie. Jezeli temat nie pasuje Wam, Drodzy Admini(pozdro, najlepsze forum :wink: ) to moge go wykasowac.
I dla przykladu moze zaczne:
Kiedy: noc, z piatku na sobote tj 24.11.06 - 25.11.06
Gra: GOW
Kto ma czas i ochote? :razz:
Ustawki
Napisano Thu, 23 Nov 2006 - 08:35
Ja mam ochotę, a może byś podał swój tag i gg na wszelki ? (np. w podpisie) :roll:
:wink:
Jak to będzie już trzeci temat z podawaniem gamertagów i czy sie ma headset czy nie to go zamykam - DieSpinne
Doba, ale nie musisz edytować moich postów ;P to jest temat na ustawki ... w grach ? Mimo że temat odnoście akurat Gowa już jest ...
zresztą, taki tu jest chaos, powinny być sprecyzowane tematy przyklejone na temat ustawek w najpopularniejszych grach i jeden temat o tagach i hedsetach i koniec ... admini, zajmijcie się tym :!: :neutral:
Edytuje, żeby nie było że sobie posty nabijam
A temat jak narazie nie jest wart przyklejenia, bo jak widzisz są 3 posty na krzyż, więc jak narazie nie warto. Będzie duże zainteresowanie to sie podepnie
To jest temat o ustawkach W OGÓLE, a że autor tematu akurat ma GoW to go wymienił, ale równie dobrze może to być GR:AW czy jakakolwiek inna gra. A temat o GT już jest dawno przyklejony, więc ja nie wiem gdzie Ty tu widzisz chaos
- DieSpinne
:wink:
Jak to będzie już trzeci temat z podawaniem gamertagów i czy sie ma headset czy nie to go zamykam - DieSpinne
Doba, ale nie musisz edytować moich postów ;P to jest temat na ustawki ... w grach ? Mimo że temat odnoście akurat Gowa już jest ...
zresztą, taki tu jest chaos, powinny być sprecyzowane tematy przyklejone na temat ustawek w najpopularniejszych grach i jeden temat o tagach i hedsetach i koniec ... admini, zajmijcie się tym :!: :neutral:
Edytuje, żeby nie było że sobie posty nabijam
Mam mam mam mam konsolkę :) Haha na święta ...
tag : kchojaczyk
games : pgr3, GOW
umk3
sf2 HF
ustawki na GG : 1466696 ... more incoming :D
umk3
sf2 HF
Napisano Fri, 24 Nov 2006 - 09:33
Dobra, ale doprecyzujmy, o której zaczynamy i kto hostuje ?
Proponuję 22:00, ja mogę spróbować postawić hosta.
[ Dodano: Sob 25 Lis, 2006 ]
No i zhostowałem, do pierwszego meczu XO zgłosiły się 2 osoby, Hubcio i Bad Bwoy PL ... 2 na 1 ale dawałem radę :mrgreen:
Ktoś jeszcze ma zamiar pykać w GOW w towarzystwie z XO ? :twisted:
Proponuję 22:00, ja mogę spróbować postawić hosta.
[ Dodano: Sob 25 Lis, 2006 ]
No i zhostowałem, do pierwszego meczu XO zgłosiły się 2 osoby, Hubcio i Bad Bwoy PL ... 2 na 1 ale dawałem radę :mrgreen:
Ktoś jeszcze ma zamiar pykać w GOW w towarzystwie z XO ? :twisted:
umk3
sf2 HF
umk3
sf2 HF
Napisano Sun, 26 Nov 2006 - 09:37
Dobra proponuję ustawkę dzisiaj o 22:00. Ja hostuję (na moim łączu ostatnio nie było lagów i grało się miło
). Przygotujcie się chłopaki żeby były 4 osoby na sieci minimum. I dawajcie jakieś swoje terminy, o 22 mogę codziennie
umk3
sf2 HF
umk3
sf2 HF
Napisano Fri, 01 Dec 2006 - 09:44
Ok, ja się piszę, :wink: mam nadzieję że masz szybkie łącze i nie robisz lagów.
Załóż grę z Custom Cycle (mapek) i wrzuć z 3 najlepsze(do cyklu, wchodzisz na opcję CC i wciskasz Y), najlepiej po 3 rundy żeby mapki rotowały sprawnie ... :mrgreen:
pozdro, czekam na invajta :mrgreen:
Załóż grę z Custom Cycle (mapek) i wrzuć z 3 najlepsze(do cyklu, wchodzisz na opcję CC i wciskasz Y), najlepiej po 3 rundy żeby mapki rotowały sprawnie ... :mrgreen:
pozdro, czekam na invajta :mrgreen:
umk3
sf2 HF
umk3
sf2 HF
Napisano Sat, 02 Dec 2006 - 09:27
Spóźniłem się godzinkę, ale i tak było nieźle. Najlepsza jak dla mnie końcówka, koło 1 w nocy z hubciem jechaliśmy 2 noobów ... nie z polski :twisted: miło jest czasem poczuć wyższość
edit : kiedy następne zgrupowanie ?
edit : kiedy następne zgrupowanie ?
umk3
sf2 HF
umk3
sf2 HF

Zaloguj się

Do góry