klik!
ceny
Napisano Mon, 27 Nov 2006 - 22:43
hmmm.... jak narazie to aż ciężko w to uwierzyć, ale ... wreszcie możemy sie cieszyć
W Polsce mamy tańszą konsole, niż jest na zachodzie
Super
A obniżka ceny na ... 1527.52zł
Wiadomo, że oficjalna cena w Polsce to troche powyżej 1600zł ale MM i SATURN zrobiły nam bardzo miłą niespodziankę
Oby jak najdłużej tak wytrzymali
Dziwne, że nie mówili o bym bundle packu który mamy w Polsce
Napisano Sat, 16 Dec 2006 - 18:33
To bardzo prawdopodobne bo gdy dzis bylem w MM byl X w specjalnym "pesowym" pudle wraz z pesem... tylko kosztowal 1699(kilka dni temu kosztowal 1599) :neutral: ale z reguly przed obnizka podwyzszaja ceny
Promocja ma ponoc obowiazywac na wersje premium z Pesem lub PGR3
Promocja ma ponoc obowiazywac na wersje premium z Pesem lub PGR3
Napisano Mon, 18 Dec 2006 - 09:58
Teraz we wszystkich MM w Polsce będzie promocja: Core + PES6 za 1399 zł. Słyszałem reklamę w radiu.
Jeśli to jednak Premium to sorry, że wprowadziłem w błąd. W radiu słyszałem że mówili "Xbox 360 system", więc pomyślałem o Core, bo przedtem mówili wprost "w wersji Premium"
Jeśli to jednak Premium to sorry, że wprowadziłem w błąd. W radiu słyszałem że mówili "Xbox 360 system", więc pomyślałem o Core, bo przedtem mówili wprost "w wersji Premium"
Napisano Mon, 18 Dec 2006 - 13:46
CYTAT(Martin_XP)
Teraz we wszystkich MM w Polsce będzie promocja: Core + PES6 za 1399 zł. Słyszałem reklamę w radiu.
Czy aby na pewno core? bo mi sie zdaje ze raczej premium. Jak to była by core to to żadna promocja nie jest
[ Dodano: Pon 18 Gru, 2006 ]
sorry ze jedno pod drugim, ae teraz dopiero sprawdziłem otóż: w mm będzie promocja x360 + pes6 za 1399 i to nie będzie core tylko premium
Napisano Sun, 24 Dec 2006 - 14:56
W Krakowskim MM premium + pgr3 w cenie 1599zł.
W empikach i sieciach MM przy standach stoją śliczne hostessy
Porobiłem im nawet fotki komórką
Nie została jeszcze potwierdzona informacja, aby do każdej zakupionej konsoli dodawano hostesse gratis
W empikach i sieciach MM przy standach stoją śliczne hostessy
Nie została jeszcze potwierdzona informacja, aby do każdej zakupionej konsoli dodawano hostesse gratis

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane