XBOX - Online: ceny - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (142 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

ceny

Użytkownik jest niedostępny   artur.7 

• Easy
  • Grupa: Members
  • Interests:Konsole
Garfield mysle ze bedzie jeszcze promocja, na xboxa 360 w mm. Ostatnio ktos pisal na jakims forum ze bedzie na nowy rok.
0

Użytkownik jest niedostępny   et82 

• Easy
  • Interests:granie
diespinne wrzuc fotki :roll:
0

Użytkownik jest niedostępny   Adamikos 

• Very Hard
  • Interests:Konsole, muzyka
CYTAT(diespinne)
W empikach i sieciach MM przy standach stoją śliczne hostessy

No to fakt, jak ostatnio byłem w MM to naprawde niezlą panią tam wsadzili tongue.gif. A jaka opalona biggrin.gif. Hehe tongue.gif. W saturnie też widziałem taką panią przy standzie tongue.gif.

Nie wie ktos czy w MM tudzież innym sklepie jest jakaś promocja na GoW tongue.gif?
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.

GG: 5285908
0

Użytkownik jest niedostępny   Polluks 

• Very Easy
W Toruńskim MM nasz iX (premium) kosztuje 1399 razem z PES6. Wygląda na to, że mają go pod dostatkiem. Nic tylko kupować!!!
0

Użytkownik jest niedostępny   TheFender 

• Very Easy
A ja mam zgoła inne pytanie o ceny - jak myślicie czy ceny gier na Xa360 zejdą kiedykolwiek do normalnego poziomu ok 100-150 zł ? Jak narazie te 250 to jest killer jak dla mnie. Tzn ja rozumiem dać 250 za grę w stylu Obliviona, czy też Gothica albo RTS (choć to też przegięcie) ale za strzelankę na kilka (naście) godzin grania to stanowczo za dużo. Kupiłem Gearsów,3 weekendy i grę przeszedłem- no i co dalej? ... Gry w stylu mordobicie/walki gangów i inne tego typu dupere wogóle mnie nie interesują.
0

Użytkownik jest niedostępny   Je2ry 

• Easy
Pozostaje czekac GoW(jak i inne obecne nowosci) za pare miechow na pewno stanieje do 100 smile.gif ale to ze przejdziesz takiego np. GoW-a nie znaczy to ze to koniec jest przeciez xbox live...
0

Użytkownik jest niedostępny   xbox_player 

• Medium
  • Interests:muzyka elektroniczna i wszystko co jest z nią związane, jestem też kinomaniakem... bardzo dużo filmów oglądam. Dużo też podrużuje... :)
CYTAT(TheFender)
A ja mam zgoła inne pytanie o ceny - jak myślicie czy ceny gier na Xa360 zejdą kiedykolwiek do normalnego poziomu ok 100-150 zł ? Jak narazie te 250 to jest killer jak dla mnie. Tzn ja rozumiem dać 250 za grę w stylu Obliviona, czy też Gothica albo RTS (choć to też przegięcie) ale za strzelankę na kilka (naście) godzin grania to stanowczo za dużo. Kupiłem Gearsów,3 weekendy i grę przeszedłem- no i co dalej? ... Gry w stylu mordobicie/walki gangów i inne tego typu dupere wogóle mnie nie interesują.

http://allegro.pl/item152169811_perfect_da...tus_gdynia.html

http://allegro.pl/item153404930_project_go...ia_od_mm66.html

Tanie, nowe gry, już nie mówie o xbox1, tam większość gier można wychaczyć za 30 zł
Aktualnie gram w:

-Project Gotham Racing 4
-The Darkness
0

Użytkownik jest niedostępny   Matashow 

• Medium
Ta tyle, że nie kupuje sie 360-tki po to, żeby grać w gry z 1-ki. Co do cen, to polecam odczekać 2-3 miesiące po premierze gra będzie kosztować 120-150 zł, a kiedy ceny gier będą w tych okolicach przy premierze ?! Myślę, że będzie tak jak z PS2, chociaż i do teraz gra przy premierze kosztuje nawet 200 zł, więc nie liczyłbym na mocny spadek cen. Jedyna możliwość - przeróbka smile.gif 100 zł na giełdzie w Katowicach, nawet nie ruszają plomb, więc nie ma się co baćsmile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   DieSpinne 

• Very Hard
  • GamerTag:DieSpinnePL
CYTAT(et82)
diespinne wrzuc fotki

Mówisz masz wink.gif hehe

koniec offtopu wink.gif

CYTAT(Matashow)
Ta tyle, że nie kupuje sie 360-tki po to, żeby grać w gry z 1-ki.

Dokładnie. Co nie znaczy, że nie warto zaopatrzyć sie w 1-2 taniutkie orginały ze starego iXa smile.gif Ja np mam Forza Motorsport smile.gif

You Are What You Race
0

Użytkownik jest niedostępny   et82 

• Easy
  • Interests:granie
[censored] hehe dzeki :mrgreen:

edit by DieSpinne
0

Użytkownik jest niedostępny   xbox_player 

• Medium
  • Interests:muzyka elektroniczna i wszystko co jest z nią związane, jestem też kinomaniakem... bardzo dużo filmów oglądam. Dużo też podrużuje... :)
CYTAT(remejk)
W MM jest premium + PES6 za 1399zl. Sprawdzone. Do tego jest m. in promocja na NFS:CARBON - 179zl

Czy ta promocja jest jeszcze aktualna?
Aktualnie gram w:

-Project Gotham Racing 4
-The Darkness
0

Użytkownik jest niedostępny   Jozek 

• Easy
U siebie w MM juz tej promocji nie widzialem...
0

Użytkownik jest niedostępny   endrju 

• Very Easy
Jest tanio ale kiedy będzie jeszcze taniej??

[ Dodano: Nie 31 Gru, 2006 ]
Wie ktoś może jaki są ceny x360 premium np. na słowacji?
0

Użytkownik jest niedostępny   kratos_ 

• Very Easy
Gdzieś to było w oficjalnym oswiadczeniu, chyba na X06 Microsoftu, teraz nie pamiętam ale jak wtedy patrzałem to z moich wyliczen wynikalo ze ceny sa podobne.
A kiedy będzie taniej? Jak EA wkroczy z polonizacjami na x360 i jak wejdzie PS3, czyli WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ROKU 2007, BYS MOŻE PRZEŁOMOWYM ROKU DLA KONSOL W POLSCE (JEST NA TO DUZA SZANSA) !!!
0

• Easy
CYTAT(kratos_)
..WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ROKU 2007, BYS MOŻE PRZEŁOMOWYM ROKU DLA KONSOL W POLSCE (JEST NA TO DUZA SZANSA) !!!

heh... jakoś nie liczę w dobry Support Sony Poland laugh.gif , ani w to, że nie będzie problemów z dostaniem PS3 w naszym kraju biggrin.gif.
0

Użytkownik jest niedostępny   kratos_ 

• Very Easy
Sorry, ale akurat Sony się w ostatnich latach bardzo poprawiło. A teraz jeszcze ma konkurencje w postaci Microsoftu. Juz np. na pewno wiemy że Killzone 3 będzie spolszczony
0

Użytkownik jest niedostępny   TheFender 

• Very Easy
Jedyna szansa na poprawienie sytuacji na rynku konsolowym vs pc to kwestia polityki cen.
A jedyna polityka to taka sama, jak w przypadku rynku PC. Polskie wersje gier, które siłą rzeczy sprzedawane będą tylko w Polsce po cenach POLSKICH. Czyli 50% tego co jest w tej chwili. To tak na dzień dobry. Pozatym oczywiście z biegiem czasu edycje tańsze 50zł a może i nawet takich za 20 się doczekamy...
Oby ale tych ostatnich to na pewno nie w tym roku jeszcze hehe.
0

• Easy
CYTAT(kratos_)
Sorry, ale akurat Sony się w ostatnich latach bardzo poprawiło. A teraz jeszcze ma konkurencje w postaci Microsoftu. Juz np. na pewno wiemy że Killzone 3 będzie spolszczony

No zobaczymy i się przekonamy, może masz rację smile.gif.
Ale wiesz jak do Europy trafi nie wielka ilość konsol to priorytetem będzie zachów, czyli Niemcy, Francja i ktoś tam jeszcze biggrin.gif, a nie Polska. Ja sądze że w Polsce wygra Xbox 360, bo jest to tańsza konsola na której można mniej orginalne gry odpalać no i te 7 GB ściągnąć z neta to nie aż taki problem, ale na PS3 o takim czymś nie ma mowy, BD+R 60 zł..., wypalarka 1000 zł..., ściąganie gier z internetu na wolnym łączu 1 miesiąc/ na łączu super, mega szybkim 1 dzień biggrin.gif, cena za neta 1000 zł no i jeszcze dolicz limity, czas aż rozpracują PS3 i ewentualne koszty przerobienia. Piszę w ten sposób bo taka jest prawda ludzie w Polsce idą na pirackie gry..., z którymi będzie ciężko na PS3, ale za to łatwo na X360... Przypominam jeszcze raz, że pisze to pod kątem Polski, a nie Europy ani Świata!
0

Użytkownik jest niedostępny   borocds 

• Very Easy
zgadzam sie z przedmówcą smile.gif w sylwka bylem w wiedniu..byla promocja xa i kosztowal w jednym ze sklepow jak sie nei myle 349 Euro co w przeliczeniu na ich zarobki to hmmm tak jak u nas ps2 smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   kuba258 

• Very Easy
CYTAT(borocds)
zgadzam sie z przedmówcą smile.gif w sylwka bylem w wiedniu..byla promocja xa i kosztowal w jednym ze sklepow jak sie nei myle 349 Euro co w przeliczeniu na ich zarobki to hmmm tak jak u nas ps2 smile.gif

W jakim to sklepie było? Bo na ferie jade do wiednia i tam własnie chce sobie kupic X'a. Ogolnie jest tam duzo taniej
0

Udostępnij ten temat:

• (142 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »