Garfield mysle ze bedzie jeszcze promocja, na xboxa 360 w mm. Ostatnio ktos pisal na jakims forum ze bedzie na nowy rok.
ceny
Napisano Tue, 26 Dec 2006 - 10:06
CYTAT(diespinne)
W empikach i sieciach MM przy standach stoją śliczne hostessy
No to fakt, jak ostatnio byłem w MM to naprawde niezlą panią tam wsadzili
Nie wie ktos czy w MM tudzież innym sklepie jest jakaś promocja na GoW
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.
GG: 5285908
GG: 5285908
Napisano Thu, 28 Dec 2006 - 11:10
A ja mam zgoła inne pytanie o ceny - jak myślicie czy ceny gier na Xa360 zejdą kiedykolwiek do normalnego poziomu ok 100-150 zł ? Jak narazie te 250 to jest killer jak dla mnie. Tzn ja rozumiem dać 250 za grę w stylu Obliviona, czy też Gothica albo RTS (choć to też przegięcie) ale za strzelankę na kilka (naście) godzin grania to stanowczo za dużo. Kupiłem Gearsów,3 weekendy i grę przeszedłem- no i co dalej? ... Gry w stylu mordobicie/walki gangów i inne tego typu dupere wogóle mnie nie interesują.
Napisano Fri, 29 Dec 2006 - 16:51
CYTAT(TheFender)
A ja mam zgoła inne pytanie o ceny - jak myślicie czy ceny gier na Xa360 zejdą kiedykolwiek do normalnego poziomu ok 100-150 zł ? Jak narazie te 250 to jest killer jak dla mnie. Tzn ja rozumiem dać 250 za grę w stylu Obliviona, czy też Gothica albo RTS (choć to też przegięcie) ale za strzelankę na kilka (naście) godzin grania to stanowczo za dużo. Kupiłem Gearsów,3 weekendy i grę przeszedłem- no i co dalej? ... Gry w stylu mordobicie/walki gangów i inne tego typu dupere wogóle mnie nie interesują.
http://allegro.pl/item152169811_perfect_da...tus_gdynia.html
http://allegro.pl/item153404930_project_go...ia_od_mm66.html
Tanie, nowe gry, już nie mówie o xbox1, tam większość gier można wychaczyć za 30 zł
Aktualnie gram w:
-Project Gotham Racing 4
-The Darkness
-Project Gotham Racing 4
-The Darkness
Napisano Fri, 29 Dec 2006 - 17:16
Ta tyle, że nie kupuje sie 360-tki po to, żeby grać w gry z 1-ki. Co do cen, to polecam odczekać 2-3 miesiące po premierze gra będzie kosztować 120-150 zł, a kiedy ceny gier będą w tych okolicach przy premierze ?! Myślę, że będzie tak jak z PS2, chociaż i do teraz gra przy premierze kosztuje nawet 200 zł, więc nie liczyłbym na mocny spadek cen. Jedyna możliwość - przeróbka
100 zł na giełdzie w Katowicach, nawet nie ruszają plomb, więc nie ma się co bać
Napisano Fri, 29 Dec 2006 - 22:52
CYTAT(et82)
diespinne wrzuc fotki
Mówisz masz
koniec offtopu
CYTAT(Matashow)
Ta tyle, że nie kupuje sie 360-tki po to, żeby grać w gry z 1-ki.
Dokładnie. Co nie znaczy, że nie warto zaopatrzyć sie w 1-2 taniutkie orginały ze starego iXa
Napisano Mon, 01 Jan 2007 - 00:06
Gdzieś to było w oficjalnym oswiadczeniu, chyba na X06 Microsoftu, teraz nie pamiętam ale jak wtedy patrzałem to z moich wyliczen wynikalo ze ceny sa podobne.
A kiedy będzie taniej? Jak EA wkroczy z polonizacjami na x360 i jak wejdzie PS3, czyli WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ROKU 2007, BYS MOŻE PRZEŁOMOWYM ROKU DLA KONSOL W POLSCE (JEST NA TO DUZA SZANSA) !!!
A kiedy będzie taniej? Jak EA wkroczy z polonizacjami na x360 i jak wejdzie PS3, czyli WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ROKU 2007, BYS MOŻE PRZEŁOMOWYM ROKU DLA KONSOL W POLSCE (JEST NA TO DUZA SZANSA) !!!
Napisano Mon, 01 Jan 2007 - 22:25
Jedyna szansa na poprawienie sytuacji na rynku konsolowym vs pc to kwestia polityki cen.
A jedyna polityka to taka sama, jak w przypadku rynku PC. Polskie wersje gier, które siłą rzeczy sprzedawane będą tylko w Polsce po cenach POLSKICH. Czyli 50% tego co jest w tej chwili. To tak na dzień dobry. Pozatym oczywiście z biegiem czasu edycje tańsze 50zł a może i nawet takich za 20 się doczekamy...
Oby ale tych ostatnich to na pewno nie w tym roku jeszcze hehe.
A jedyna polityka to taka sama, jak w przypadku rynku PC. Polskie wersje gier, które siłą rzeczy sprzedawane będą tylko w Polsce po cenach POLSKICH. Czyli 50% tego co jest w tej chwili. To tak na dzień dobry. Pozatym oczywiście z biegiem czasu edycje tańsze 50zł a może i nawet takich za 20 się doczekamy...
Oby ale tych ostatnich to na pewno nie w tym roku jeszcze hehe.
Napisano Mon, 01 Jan 2007 - 22:37
CYTAT(kratos_)
Sorry, ale akurat Sony się w ostatnich latach bardzo poprawiło. A teraz jeszcze ma konkurencje w postaci Microsoftu. Juz np. na pewno wiemy że Killzone 3 będzie spolszczony
No zobaczymy i się przekonamy, może masz rację
Ale wiesz jak do Europy trafi nie wielka ilość konsol to priorytetem będzie zachów, czyli Niemcy, Francja i ktoś tam jeszcze
Napisano Tue, 02 Jan 2007 - 13:26
CYTAT(borocds)
zgadzam sie z przedmówcą
w sylwka bylem w wiedniu..byla promocja xa i kosztowal w jednym ze sklepow jak sie nei myle 349 Euro co w przeliczeniu na ich zarobki to hmmm tak jak u nas ps2 
W jakim to sklepie było? Bo na ferie jade do wiednia i tam własnie chce sobie kupic X'a. Ogolnie jest tam duzo taniej

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane