XBOX - Online: ceny - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (142 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

ceny

Użytkownik jest niedostępny   endrju 

• Very Easy
  • Grupa: Members
Ile może kosztować 360 premium np. na słowacji ma ktoś może takie informacje?
0

Użytkownik jest niedostępny   kratos_ 

• Very Easy
Tak tylko, ze własnie producenci musza walczyć zeby rozprzestrzenić ta plagę piractwa (jesli chca zarobic, bo zarabiaja na grach). A z najnowszych informacji nasz rynek konsolowy rozwija sie w tempie 50% rocznie, więc opłaca się to rozwijać.
Priorytet: Polskie i tylko Polskie wersje gier!
0

Użytkownik jest niedostępny   TheFender 

• Very Easy
CYTAT(Jozek)
(...)Piszę w ten sposób bo taka jest prawda ludzie w Polsce idą na pirackie gry..., z którymi będzie ciężko na PS3, ale za to łatwo na X360... Przypominam jeszcze raz, że pisze to pod kątem Polski, a nie Europy ani Świata!

Wiesz, wszędzie jest piractwo. Naprawdę, piractwo to nie jest polski wymysł :] Co do cen gier to się zgodzę, że nas nie stać bo za 250 zł to grę można sobie kupić jako ciekawostkę i dodatek do nowo zakupionej konsoli. Na dłuższą metę - koszty okropne jeśli ktoś chce grać w każdą ciekawszą grę.
Dodam,że pracuję i kasę na gry mam, ale szkoda mi wywalać tyle stów. Wolę sobie kupić coś na PC za 50 zł, a nawet za 120 zł. I tak też MUSI być na XBoxie360 jeśli firmy chcą sprzedawać i zarabiać na Polakach. I będzie - tak myślę.
Pytanie tylko - kiedy?? ...

Na pocieszenie dodam, że stanie się to na pewno szybciej, niż nasze zarobki osiągną zachodni pułap hehe wink.gif

Pozdrawiam
P.S. Aaa jeszcze jedna ciekawa rzecz. Chciałem sobie kupić Obliviona na XBoxa360 (główny powód kupna przeze mnie konsoli). I co? Nie ma!! No ludzie kurde w mordę... Nie dość że gra kosztuje 200 zł (po 'super' przecenie), nie ma spolszczenia to jeszcze jej nigdzie nie mają!! I nie piszcie mi tutaj o Allegro,mówię o normalnym rynku a nie wtórnym gdzie można kupic kota w worku (np porysowaną płytę).
0

Użytkownik jest niedostępny   Jakobss 

• Easy
  • Interests:Formuła 1, Xbox 360, Kino
CYTAT(TheFender)
CYTAT(Jozek)
(...)Piszę w ten sposób bo taka jest prawda ludzie w Polsce idą na pirackie gry..., z którymi będzie ciężko na PS3, ale za to łatwo na X360... Przypominam jeszcze raz, że pisze to pod kątem Polski, a nie Europy ani Świata!

Wiesz, wszędzie jest piractwo. Naprawdę, piractwo to nie jest polski wymysł :] Co do cen gier to się zgodzę, że nas nie stać bo za 250 zł to grę można sobie kupić jako ciekawostkę i dodatek do nowo zakupionej konsoli. Na dłuższą metę - koszty okropne jeśli ktoś chce grać w każdą ciekawszą grę.
Dodam,że pracuję i kasę na gry mam, ale szkoda mi wywalać tyle stów. Wolę sobie kupić coś na PC za 50 zł, a nawet za 120 zł. I tak też MUSI być na XBoxie360 jeśli firmy chcą sprzedawać i zarabiać na Polakach. I będzie - tak myślę.
Pytanie tylko - kiedy?? ...

Na pocieszenie dodam, że stanie się to na pewno szybciej, niż nasze zarobki osiągną zachodni pułap hehe wink.gif

Pozdrawiam
P.S. Aaa jeszcze jedna ciekawa rzecz. Chciałem sobie kupić Obliviona na XBoxa360 (główny powód kupna przeze mnie konsoli). I co? Nie ma!! No ludzie kurde w mordę... Nie dość że gra kosztuje 200 zł (po 'super' przecenie), nie ma spolszczenia to jeszcze jej nigdzie nie mają!! I nie piszcie mi tutaj o Allegro,mówię o normalnym rynku a nie wtórnym gdzie można kupic kota w worku (np porysowaną płytę).
Nigdzie? A to, to co?

http://robson.pl/index.php?p=16&id=4557
0

Użytkownik jest niedostępny   lavatekk 

• Easy
no właśnie, ja tego troche nie rozumiem, np. na PS2 cały czas najlepiej sprzedaje się platyna! dlatego że nowe gry są po prostu za drogie, mi się wydaje że lepiej sprzedać więcej po dostosowanej do realiów cenie niż dużo mniej po cenie zachodniej, według mnie gry konsolowe w Polsce powinny mieć cene na poziomie 100zł (25Euro), ale szkopuł w tym, że jeżeli nowe gry sprzedawano by u nas po 25Euro to mogliby masowo kupować je gracze z Zachodu, ale żeby się zabezpieczyć jest prosty sposób - tylko Polskie wersje językowe.
I tak od Polskiej premiery zmieniło się wiele, w MM i Empikach leży mnóstwo pudeł z X360, są standy, ludzie widzą co to jest i z czym to się je (PGR3 na standach robi wrażenie), tylko że problemem są ceny, sama konsola 1600 gdy obok leży PS2 za niecałe 5 stówek, do tego nowy TV (teraz już wiem, że granie bez HD nie ma sensu) no i gry po 200 stówki... :neutral:
0

Użytkownik jest niedostępny   TheFender 

• Very Easy
CYTAT(Jakobss)

oo, dzięki smile.gif
Rzeczywiście jedno trzeba przyznać - premiera była w listopadzie a w MM półka z grami rooooośnie smile.gif Hehe w tym samym hipermarkecie można już kupić sterowanie do Wii (pad/pilot/nunczako) oraz gry na Wii a samego Wii ...nie ma hehe
0

Użytkownik jest niedostępny   Jozek 

• Easy
CYTAT(TheFender)
...a samego Wii ...nie ma hehe

A jak myślisz dzięki komu? Dystrybutor zawalił :???:
0

Użytkownik jest niedostępny   Zikus 

• Easy
U mnie we Wrocławiu nie widziałem juz w MM X0 biggrin.gif Wszystkie zostały sprzedane biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   MadEye 

• Very Easy
Czy według was x360 stanieje w marcu, czyli na wyjściu xbl po polsku? Myślicie, że warto poczekać z kupnem?
0

Użytkownik jest niedostępny   wiktor1 

• Easy
  • GamerTag:wiktorinioPL
raczej nie ma co czekać na rychłe obniżki w marcu. kup teraz.
0

Użytkownik jest niedostępny   warmik 

• Very Easy
na nizsze ceny XO bym nie liczył, do tej pory kosztowało 1399 zł z gra a teraz byłem w MM cena to 1599 zł juz bez gry cana w MM na Ostrobramskiej a w Markach cena 1599 z gra jest całe czas aktualna, jak rozmawiałem z panem kierownikiem działu to ma podrozec o 100 zł na 1699 zł bez gry ceny podane dotycza XO premium !!
Warmik
0

Użytkownik jest niedostępny   miniroch 

• Ultimate
Ważny temat, przyklejam.
0

Użytkownik jest niedostępny   igr2604498 

• Very Easy
Do pozadnego sklepu z elektornika mam 100km.
Najtansza oferte na necie jaka znalazlem to: http://www.iksboks.aplus.pl/product_info.p...products_id=152
Pozdro
0

Użytkownik jest niedostępny   Jozek 

• Easy
No nie najgorsza oferta, ale może jest jesze w MM promocja X360 Premium+ gra za 1399 zł smile.gif
Ja zaniedługo będę u mnie w MM, w Opolu i powiem czy jest jeszcze promocja smile.gif.
0

Użytkownik jest niedostępny   igr2604498 

• Very Easy
Znalazlem na allegro..Jesli chodzi o internet to tu jest narazie najtaniej...Bo nie wiem jak jest np. w MM

http://www.allegro.pl/item160604571_xbox_3...tgwarancja.html
0

Użytkownik jest niedostępny   Zemun 

• Very Easy
Jakby kogoś to interesowało to w empiku (nie wiem czy we wszystkich, ale w katowickim tak), jest promocja Xbox 360 premium + kameo i Viva Pinata za 1599.
0

Użytkownik jest niedostępny   interlekutor 

• Very Easy
no i tak samo jest za 1650zl ta sama wersja ale tylko z Kameo nie wiem o co im chodzi
0

Użytkownik jest niedostępny   Jedyneczka 

• Very Easy
KLIK

Oby to byla prawda :mrgreen:
0

Użytkownik jest niedostępny   tron 

• Very Easy
1600 zł xbox360+2pad.bez przewod.+FW na zyczenie + przesylka kurierem.od qlmana. pozdr..
0

Użytkownik jest niedostępny   bomber 

• Easy
Szczecin- empik wersja premium+ KAMEO= 1399zl
0

Udostępnij ten temat:

• (142 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4