XBOX - Online: Exclusivy na Xboxa 360 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (8 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Exclusivy na Xboxa 360

Użytkownik jest niedostępny   miniroch 

• Ultimate
  • Grupa: Members
O to lista gier które wyszły na Xboxa 360, a inne konsole mogą nam ich tylko pozazdrościć smile.gif

Ace Combat 6: Fires on Liberation
Alarm for Cobra 11: Crash Time
America's Army: True Soldiers
Amped 3
Blue Dragon
Bomberman: Act Zero
Bullet Witch
Call of Duty 2
Call of Juarez
Chromehounds
Crackdown
Command & Conquer 3
Condemned: Criminal Origins
Dark Messiah of Might and Magic: Elements
Dead or Alive 4
Dead or Alive: Xtreme 2
Dead Rising
Eternal Sonata
Fable 2
Far Cry Instincts Predator
F.E.A.R. Files
FIFA 06: Road to World Cup
FlatOut: Ultimate Carnage
Forza Motorsport 2
Full Auto
Fuzion Frenzy 2
Gears of War
Halo 3
Hour of Victory
Import Tuner Challenge
Kameo: Elements of Power
Kengo Zero
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Lost Odyssey
Lost Planet: Colonies
Mass Effect
MotoGP 06
MotoGP 07
Naruto: Rise of a Ninja
Ninety-Nine Nights
Ninja Gaiden II
Over G Fighters
Perfect Dark Zero
Prey
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Project Sylph
Ridge Racer 6
Rockstar Games Presents Table Tennis
Rumble Roses XX
Saints Row
Shadowrun
Star Trek: Legacy
Tenchu Z
The Outfit
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II
Too Human
Top Spin 2
Two Worlds
Universe at War: Earth Assault
WarTech: Senko No Ronde
Worldwide Soccer Manager 2007
Worldwide Soccer Manager 2008
Viva Pinata
Viva Pinata: Party Animals
Quake 4

Lista zawiera gry które są po premierze!! Przyszłe gry możemy omawiać w tym temacie, lecz zostaną one umieszczone na liście dopiero po premierze.

Jeżeli jakąś grę pominąłem to proszę piszcie!!

Lista aktualizowana będzie przez ulik88. Pozdrawiam!
0

Użytkownik jest niedostępny   Emir 

• Very Easy
Wojna na ekskluzywne gry!! Liste Exkluzywów na koncole Xbox360 WII i PS3 mozna znalesc tutaj: http://www.valhalla.pl/news3357-Wojna-na-e...uzywne-gry.html

Jak widac PS3 ledwo hlipie.... :mrgreen:
0

Użytkownik jest niedostępny   mati81 

• Very Easy
wyjdzie na 360tke formula1?taka jak jest na ps3 z oficjalnymi nazwiskami itp,z gory dzieki za info o tym smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   denis1980 

• Hard
Nie. http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t=7516
0

Użytkownik jest niedostępny   misiekzx6r 

• Easy
Ja jestem za tym aby nie było wogóle exclusiv-ów na konsole każda gra powinna wyjść na każdą konsolę . Powiedzcie czybyście nie poszarpali w nowego Tekkena czy Gran Turismo ?
Pamiętam jak grałem w te gry na szaraku to aż mnie ciarki przechodzą smile.gif . Prawda można by powiedzieć że zamiast Tekkena mamy Dead Or Alive a zamiast Gran Turismo mamy równie świetną Forze . Ale nie pogralibyście w oldskulowe tytuły ? tongue.gif
0

Guest_Frozen_*

• Grupa: Guests
Tak tak ale takie marzenia i prosby to wyslij do sony nintendo i Micra. Ja też chciałbym zeby na xboxa360 mozna było zagrac w gran turismo , mario kart bądź inne. A tak samo chciałbym zagrać na Wii w halo i zobaczyć jak wykorzystuje ten system włąsnie tą gre ale narazie możemy pomarzyc . Pozatym nie było by konkurencji gdyby nie exclusivy wink.gif laugh.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Daner0 

• Medium
  • Interests:Pc, Konsole
  • GamerTag:Daner0
Najlepiej by było jakby była tylko jedna konsola nowej generacji i całym wyposażeniem wszystkich konsol które są obecnie z możliwoścą przerobienia itd itd. Nie było by wojny pomiendzy fanboyami a walczyły by tylko firmy produkujące gry i osprzęt komputerowy.
Jeśli chodzi o excluziwy na ps3 to zaopatrzyłbym sie tylko w motorstroma ale nie za taką cene.
0

Użytkownik jest niedostępny   Zephi 

• Easy
  • Interests:skateboard N shit
Zakladam temat, poniewaz chce sie dowiedziec jednej rzeczy, mianowicie:

ostatnio coraz wiecej mowi sie o hitach na ps3 - haze, uncharted, gran turismo - na sama mysl o tych tytulach cieknie slinka. Jednak o hitach na podobna skale na xboxa 360 ostatnio ucichly informacje... Czy to znaczy ze PS3 w krotszym niz przewidywano czasie zownuje xboxa iloscia i jakoscia gier? Coz, takie exclusivy (do niedawna) jak chociazby Bioshock, Gearsy ktore zostaly wlasnie wydane na PC, Halo3 pedzace juz na blaszaki, x0 powoli traci ta wylacznosc na system-sellery. Co o tym sadzicie? Czy jeszcze bedzie nam dane zagrac w jakas NAPRAWDE ostra gierke, ktora rozlozy na lopatki kilka czolowych tytulow ps3?
0

Użytkownik jest niedostępny   HudyPL 

• Medium
  • GamerTag:HudyPL
Jeden z hitow : Mass Effect, nie będzie go na PS3.
0

Użytkownik jest niedostępny   -=Rafal=- 

• Fuckin AWESOME
  • GamerTag:Demon Poland PL
CYTAT(Zephi)
Czy to znaczy ze PS3 w krotszym niz przewidywano czasie zownuje xboxa iloscia i jakoscia gier? Coz, takie exclusivy (do niedawna) jak chociazby Bioshock, Gearsy ktore zostaly wlasnie wydane na PC, Halo3 pedzace juz na blaszaki, x0 powoli traci ta wylacznosc na system-sellery. Co o tym sadzicie?

Nie, po prostu PS3 jest jeszcze "świeża" i jak wychodzi jakiś exclusive to robią koło tego kupę szumu. I fakt faktem wyjdzie 4-5 exclusiv-ów i koniec będzie na dłuuuższy czas. Natomiast na X'a gierki są wciąż robione, chociażby mega gra o której wspomniał HudyPL, Mass Effect.
Dodaj obrazek
0

• Easy
Ok, Mass Effect, cos poza tym "hitowego" jest w planach ^^? Coz, PS3 bym kupil ze wzgledu na to, ze parunastu kumpli ma/bedzie je mialo, samemu miec xboxa mi nie wypada, ale nie mam wyboru, bo nie mam monitora z HDCP albo tv lcd. No ale dobra, nie zmieniajmy tematu na "co kupic" - cos procz Mass Effect? tongue.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   BooMFunKeMCi 

• Medium
CYTAT(Zephi)
Ok, Mass Effect, cos poza tym "hitowego" jest w planach ^^? Coz, PS3 bym kupil ze wzgledu na to, ze parunastu kumpli ma/bedzie je mialo, samemu miec xboxa mi nie wypada, ale nie mam wyboru, bo nie mam monitora z HDCP albo tv lcd. No ale dobra, nie zmieniajmy tematu na "co kupic" - cos procz Mass Effect? tongue.gif

Kto wie czy Mass Effect prędziej czy później nie trafi na PC. PS3 póki co nie ma Gran Turismo 5 za to X0 ma już PGR3 i 4 oraz FM2 :razz: Dla mnie PS3 bez porządnego GT by nie powiedzieć rewolucyjnego jako platforma nie istnieje :wink:
0

Użytkownik jest niedostępny   DeadFish 

• Music games ftw
  • Grupa: Moderator XO
  • GamerTag:deadfishtr
Wiesz, mnie na przykład nie interesują girsy na PC, gdyż mi póki co zbyt pięknie nie odpalą (niedługo zmieniam sprzęt), jednak ogólnie rzecz biorąc granie w tę grę na myszcze i klawce to porażka. SUPER się w to gra na padzie. Popatrz sobie ile dobrych exclusivów już teraz masz. Jak dla mnie to że xboxowe gry wychodzą w dużej części na PC to nie jest strata...
Dodaj obrazek
0

• Easy
CYTAT(BooMFunKeMCi)
PS3 póki co nie ma Gran Turismo 5 za to X0 ma już PGR3 i 4 oraz FM2 :razz: Dla mnie PS3 bez porządnego GT by nie powiedzieć rewolucyjnego jako platforma nie istnieje :wink:

Ja bym bardziej sie zastanawial czy te GT faktycznie rozgniecie Forze i PGR, tak jak to mozemy wyczytac na fanbojowskich stronach ps3 wink.gif

Jednak co prawda to prawda: wystarczy kolejna czesc FF lub GT i maja bankowo 1-2 miliona konsol sprzedanych wiecej, x0 tez by sie przydal jakis ostry killer, ostatnio mozna powiedziec takiego zaczyna brakowac. tongue.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   DieSpinne 

• Very Hard
  • GamerTag:DieSpinnePL
ech... gier tyle wychodzi w tym miesiącu, ile jest zaplanowane na najbliższe pół roku na ps3 (mówie o hitach na x36 a wszystkich grach jakie wyjdą na ps3).

Pozatym szum jaki jest o grach na ps3 to wg mnie przesada. Przecież takie Gran Turismo 5 będzie dopiero w 2009 roku. A co mnie obchodzi fakt, co będzie w 2009 roku? Wiem, że wtedy będę miał 26 lat. I tyle. A do tej pory posiadacze ps3 będą karmieni demkami. Jedno jest do zassania, potem jedno do kupienia (tzw Prologue) i potem może jeszcze rzucą do pożarcia ochłapy w stylu TOKYO albo GENEWA po jakiejś wystawie i tyle.

Na x360 należy grac w to co jest smile.gif A że niby mało sie słyszy o projektach "na później" to.... przeciez nic dziwnego! Przecież dopiero niedawno gry typu Assassins Creed, Ace Combat, Mass Effect, COD4 zostały ukończne i troche minie, zanim developer zapowie coś nowego. A przecież KAżDY wie, że developerzy tych gier, już coś tam skrobią.
Pewne jest GOW2, ja jeszcze strzelam, że będzie assassins creed 2, cod5, Forza 3, Ace Combat 7 i jeszcze wiele wiele hitów.

You Are What You Race
0

Użytkownik jest niedostępny   mandtz 

• Easy
trailerki noego GT mnie nie zachwycaja, oczekiwalem killera Forzy2, a jedynie w czym ja przewyzsza to grafika, za to Forza2 przewyzsza GT fizyka jazdy i modelem uszkodzen. Hitem bedzie Mass Efect, jeszcze jest Ace Comat 6, Halo Wars (tylko dla strategow).

CYTAT(Zephi)
Czy jeszcze bedzie nam dane zagrac w jakas NAPRAWDE ostra gierke, ktora rozlozy na lopatki kilka czolowych tytulow ps3?

Microsoft zrezygnowal z kontynuacji Halo, nie po to by stracic exclusiva, ale by zastapic go inna gra (i to nie slaba).

CYTAT(Zephi)
Coz, takie exclusivy (do niedawna) jak chociazby Bioshock, Gearsy ktore zostaly wlasnie wydane na PC, Halo3 pedzace juz na blaszaki, x0 powoli traci ta wylacznosc na system-sellery.

Powiedz ile kosztuje komp na ktorym odpalilbys te gry by wygladaly chociaz tak jak na xboxie i porownaj to do ceny konsol i okaze sie, ze za tyle to bys kupil ze 2 lub 3 xboxy, a tak to mozesz sobie ta kase wydac na gry.
Xbox360 + PS3 + (Sharp LC42XD1EA)/(LG L207WT) + Sony HTSS 1100
0

• Medium
CYTAT(mandtz)
CYTAT(Zephi)
Coz, takie exclusivy (do niedawna) jak chociazby Bioshock, Gearsy ktore zostaly wlasnie wydane na PC, Halo3 pedzace juz na blaszaki, x0 powoli traci ta wylacznosc na system-sellery.

Powiedz ile kosztuje komp na ktorym odpalilbys te gry by wygladaly chociaz tak jak na xboxie i porownaj to do ceny konsol i okaze sie, ze za tyle to bys kupil ze 2 lub 3 xboxy, a tak to mozesz sobie ta kase wydac na gry.

A czy PC służy tylko do tego co Xbox? NIE! więc takie porównanie jest nie trafne ale jak chcesz za 1 700zł złożysz PC na którym Bioshock, CoD4, GoW wyglądają nie gorzej i chodzą nie wolniej :wink:

A tam GT wygląda bardzo ładnie dodatkowo duży plus za kokpity w autach ale mogłoby to już w końcu wyjść jak dla mnie Motorstorm czy Resistance to nie są system sellery.

Dla mnie to co się dzieje z PS3 to porażka. Ciągle gada się o hitach... a raczej przesuwaniu ich premier. Już na PC wychodzi więcej porządnych gier dodatkowo w grudniu Blue Ray ROM do PC za 125€.
0

• Very Hard
CYTAT(BooMFunKeMCi)
A czy PC służy tylko do tego co Xbox? NIE!

99% userów tego forum ma PC i do czego PC służy to każdy wie. Ja mam PC sprzed prawie 6 lat i mając takiego za 1700zł mógłbym robić troche więcej, ale za to w lepszym czasie.
ALe to nadal było by praktycznie to samo tongue.gif

CYTAT(BooMFunKeMCi)
ale jak chcesz za 1 700zł złożysz PC na którym Bioshock, CoD4, GoW wyglądają nie gorzej i chodzą nie wolniej :wink:

A swego czasu można było kupic Xbox360 core za 1000zł mniej, więc takie porównanie jest nie trafne.

You Are What You Race
0

• Medium
[quote="DieSpinne"][quote=BooMFunKeMCi]

A swego czasu można było kupic Xbox360 core za 1000zł mniej, więc takie porównanie jest nie trafne.[/quote]

Core plus dysk 20GB to 1 300zł. Ten PC za 1700zł ma dysk 160GB więc co tu jest nie trafne? Dodatkowo gry tańsze i darmowy multi. Premium za 1 300zł + CoD4, PES 2008, NFS PS, Bioshock to wydatek 854.80 zł te same gry na PC kosztują 342.30 zł.

Xbox Premium i 4 gry1 300zł + 854.08 = 2154,08
PC i 4 gry 1 700 + 342.30 zł= 2042.30

Więc jak widzisz koszt takiego PC za 1 700zł zaczyna się zwracać po kupnie 4 gier. Więc nie taki ten PC zły.

Z resztą temat o eksclusievach na Xboxa 360. Póki co większość hitów wychodzi na X0 i PC o PS3 się zapomina a Sony nie zadbało wystarczająco o systemsellery.
0

• Very Hard
CYTAT(BooMFunKeMCi)
Core plus dysk 20GB to 1 300zł.

a core + memory card?

Pozatym wiesz... ja konsole mam już ponad rok. Gdy ją kupowałem to PeCeta bym miał wtedy takiego, że musiał bym w nim do tej pory wymienic większość bebechów żeby odpalić gry które powyzej wymieniłeś. Mało tego. Żeby zagrać w gry które wyjdą na x360 to nadal i tak będzie trzeba zmodernizować ten komputer który jest teraz za 1700zł. Bo wiadome jest, że na X360 będzie GOW2 a żeby odpalić GOW2 na PC to komputer dzisiaj kupiony za 1700zł nie będzie spełniał minimalnych wymagań do GOW2 nie mówiąc już o płynnym graniu. Więc co kto woli.

Ale nie piszmy już na ten temat, bo to nie w tym temacie.

You Are What You Race
0

Udostępnij ten temat:

• (8 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »