XBOX - Online: Exclusivy na Xboxa 360 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (8 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Exclusivy na Xboxa 360

Użytkownik jest niedostępny   FeeLeeP 

• Easy
  • Grupa: Members
Nie jestem pewien jaki będzie podział sił między X'em a PS, ale pewne jest to, że koło czerwca 2008 Xbox dostanie "kopa" i odgoni PS3...

Powód?

DODATKI DO GTA IV NA WYŁĄCZNOŚĆ DLA MICROSOFTU!!!

Tyle ;]
Chyba nie tylko ja tak myślę ;]
0

Użytkownik jest niedostępny   soxol 

• Medium
  • Interests:granie gg 9128452
  • GamerTag:soxol
dodatki tyle ze inne sony tez kupiło smile.gif poza tym koło wakacji będzie MGS4 a to moze wprowadzić pewne zawirowania
0

Użytkownik jest niedostępny   .Spark^soN 

• Medium
CYTAT(FeeLeeP)
Nie jestem pewien jaki będzie podział sił między X'em a PS, ale pewne jest to, że koło czerwca 2008 Xbox dostanie "kopa" i odgoni PS3...

Powód?

DODATKI DO GTA IV NA WYŁĄCZNOŚĆ DLA MICROSOFTU!!!

Tyle ;]
Chyba nie tylko ja tak myślę ;]

Sony tez zaplacilo za dodatki, ktore pojawia sie tylko na ich konsole, a na xboxa 360 juz nie. Lyso? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

PS. polecam nie czytac newsow z http://gry.wp.pl laugh.gif laugh.gif laugh.gif jedna wielka qpa

Jestem najszczęśliwszy na świecie dzięki mojej ŻONCE :) :) :) :*:*:*
0

Użytkownik jest niedostępny   thedoorsfan 

• Medium
A pro po nadchodzących hitów mam nadzieję że takim będzie Soul Calibur kolejny, brakuje mi w sumie w innych bijatykach tych elementów jakie były w SC na PS2 - setki przedmiotów , "kuztomizacji"(że tak użyję takiego potworka) postaci, ciekawej fabuły i różnych ścieżek przechodzenia tejże, kupa unlockables i wysoki wskaźnik replayability.. ciekawy też jestem w sumie Street Fightera najnowszego.. ale więcej oczekuję od SC..
0

Użytkownik jest niedostępny   ronin 

• Easy
  • Interests:kulturystyka , UFC
a jaki sens ma pisanie ze jakaś gra zmiażdży inna konsole , żyjemy w takim kraju jakim żyjemy i rzadko kto może sobie pozwolić na to by kupić konsole po to bo wyszła na nia jakaś gra a nie inna. Mam teraz X'a i ciesze sie z tego co on przynosi i nie wskoczę nagle na ps3 bo wyjdzie GT5 , ciekawe kto tak zrobi?.
Nadal powodzeniem cieszą sie np ps2 mimo ze są juz przestarzałe , ludzie kupują to na co ich stać w danym momencie a dwa ze ceny gier nowych sa mocno przesadzone co tez nie sprzyja.
Kilka gier nie decyduje o powodzeniu konsoli, bardziej czynnik ekonomiczny , możliwość przerobienia itp A jak patrze na strony zachodnie zarabiaja kilka razy wiecej, maja relatywnie tańsze gry i jada na piratach , o co chodzi?
0

Użytkownik jest niedostępny   unknown0700 

• Easy
  • Interests:fgdg
  • GamerTag:unknowned PL
Halo Wars , Tom Clancy's ENDWAR , Lost Odyssey for example ;P
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Zebra 

• David Lynch <3
  • GamerTag:Zebrahead PL
Mam pytanie co do gry Haze. Na początku projektu gra była tworzona na x360 jak i ps3. Na razie wiadomo, że gra wyjdzie na ps3 ale obiło mi się o uszy, że parę miesięcy po premierze Haze na chlebaku, gra wyjdzie również na x360. Czy to prawda?
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
"Sometimes, something good comes out of it. Something you know you wouldn't deserve in a million years."
0

Użytkownik jest niedostępny   Radical 

• Very Easy
ronin ja na przykład kupie ps3 jak wyjdzie gt5 smile.gif Myz a kto to wie... poczekamy zobaczymy smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   x-ripper 

• Very Hard
CYTAT(Myz)
Mam pytanie co do gry Haze. Na początku projektu gra była tworzona na x360 jak i ps3. Na razie wiadomo, że gra wyjdzie na ps3 ale obiło mi się o uszy, że parę miesięcy po premierze Haze na chlebaku, gra wyjdzie również na x360. Czy to prawda?

Z tego co mi wiadomo Haze jest priorytetem na ps3.Ale sa duze szanse ze tytul ukaze sie na inne platformy.Tak mowia panowie z Ubisoft.
Ponoc J.Davis napisal kilka kawalkow do Haze...
0

Użytkownik jest niedostępny   chris85 

• Very Easy
Gears of War 2 :cool:
0

Użytkownik jest niedostępny   ulik360 

• Hard
  • Interests:Xbox 360, PlayStation 3 + PC
  • GamerTag:ULIK PL
Hmmmm dzisiaj zauważyłem potwierdzenie że Bioshock wyjdzie na PS3 sad.gif I zastanawiam się że My posiadacz 360-tki mamy mało Exclusivów z prawdziwego zdarzenia, chodzi mi oto że każda gra wychodzi po czasie na PC lub właśnie nawet na PS3 sad.gif

Tutaj dowód Bioshock PS3:
http://www.gamersyde.com/news_6564_en.html

Przykłady:
Mass Effect już jest na PC!!
Bioshock na PC i zmierza ku PS3!!
Gears of War już na PC!!
Viva Pinata również na PC!!

Jedynie te tytuły zostały na naszej 360-tce sad.gif O ile za niedługo nie wylądują na innej platformie sad.gif
Naruto: Rise of a Ninja
Project Gotham Racing 4
Halo 3
Forza Motorsport 2
Crackdown

Tak samo obawiam się teraz o Ninja Gaiden II sad.gif Narazie tytuł jest tylko nasz, ale jak wiadomo z opóźnieniem ale jedyneczkę dostali fani Sony sad.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   jack119 

• Easy
Jak dla mnie to czy wyjdzie na PC się nie liczy
Najważniejsze, że nie będzie na PS3
0

Użytkownik jest niedostępny   Szaku 

• Easy
Nie po to x360 kupiłem, żeby te gry były na PC... Mogłem sobie kupić 8800 GT i bym jechał z grami na PC. Dla mnie to jest żal.pl. Nie wiem jak może burnout wychodzić na pc albo street fighter 4. Porażka... Mogłem ps3 kupić bym miał mgs4 (dziś premiera), god of war 3, motorstorm, tekken 5, killzone 2, FINAL FANTASY 13 i jeszcze wiele gier ;/... Kurde popełniłem chyba błąd bez kitu... To co na xboxie jest na pc albo na ps3 też... Zawiedziony jestem.
0

Użytkownik jest niedostępny   Hubcio 

• Medium
No to trzeba było sobie kupić za 1k kartę graficzną (cena x360) i się cieszyć tymi grami na pc. Inaczej byś miał te swoje magiczne gry i się nimi cieszył, a tak posępiłeś kasy na PS3 i masz takie gówna jak Forza 2 czy Gears of War 2. A wyrażanie opinii krótkim żal.pl już mówi wszystko o Tobie. Powodzenia z takim myśleniem.

Dla mnie X360 oferuje takie exclusivy że ps3 wymięka. GoW jest dla mnie najbardziej żywotną grą ze względu na multi, który wymaga głównie umiejętności a nie szczęścia. PS3 takiego exclusiva nie ma...

P.S. Tak, jestem fanboyem X360.
0

Użytkownik jest niedostępny   mroczas 

• Easy
Wg mnie to zakup karty graficznej = 1000zl to bylby najwiekszy blad w zyciu..... Pozatym tytuly te wychodza na PCta po czasie takim ze na x360 sa juz zupelnie nowe odjechane i exclusivowe:P gry. Wydaje mi sie rowniez ze co jak co ale PS3 exclusivow za duzo narazie nie ma:D a na Killzone 2 to mozna sobie czekac:P jak narazie jeszcze jakies 7? 9? miechow.... a zobaczymy co dalej...... za tyle czasu to na x360 moze juz bedzie GoW 3 xD... Pozatym liczy sie tez to ze jak wychodzi exclusive na x360 to dla mnie liczy sie to ze moge ta gre miec juz na 2 lata przed uzytkownikami Piecow i PS3... Np taki GoW.... jak wychodzil na pieca to juz i tak go nikt nie kupil:P bo wszyscy kupili dla niego X360:P

A co do x360 exlusivow to czekam na Too Human z upgragnieniem:P no i oczywiscie GoW2. A niedawno zapowiedziany banjo-kazooie: nuts & bolts moze okazac sie powrotem do przeszlosci i "odzyciem" platformowek na x360. Do tego dochodzi jeszcze niezapowiedziany Newton ktory bedzie wspolpracowal wlasnie z ta gra:D. Calkiem, calkiem.
0

Użytkownik jest niedostępny   Szaku 

• Easy
Dobra macie rację, ale jestem w depresji, że MGS4... ;p. A nie posępiłem kasy, tylko wolałem XBOXa, bo kolega miał i sprawdzona konsola ;].
0

Użytkownik jest niedostępny   ViceT9X 

• | Technician |
  • GamerTag:Vice T9X PL
CYTAT
Kurde popełniłem chyba błąd bez kitu (...) To co na xboxie jest na pc albo na ps3 też

:roll: yyy.. czyli w czym problem ?

Przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz, dokładnie.

Jak na razie lista exclusivów dla X'a jest kilkakrotnie razy większa niż na PS3.
PieC jako platforma w chwili obecnej znajduje się w bardzo złej sytuacji.
powód ?
-Piraci, nextgeny dysponujące wielką mocą obliczeniową (nie liczą Wii)
..To już chyba wszystko jasne.

Jak chcesz przenieść się na PC to sprzedaj pudełko i kup karte graficzną.
Za pół roku napisz, która gra Ci się tnie.
(o ile w ogóle coś dobrego wypuszczą na piecyk...)

Ja już nie ładuję kasy w kompa. Kupiłem xboxa i nareszcie mogę komfortowo pograć.

PS
sorry za offtopic.
0

Użytkownik jest niedostępny   Kordik3 

• Easy
Troche odswieze temat, bo jestem ciekawy czy nadal xbox 360 jest bardziej exclusivovaty niz ps3? Oczywiscie mowimy o grach z prawdziwego zdarzenia smile.gif.
0

Użytkownik jest niedostępny   ViceT9X 

• | Technician |
  • GamerTag:Vice T9X PL
Oczywiście..
Sony miało Finala tylko dla siebie, już go straciło.
Teraz X dostał NG2, Too Human, będą Gearsy2, Fable2, Banjo-Kazooie, w drodze następne gry w uniwersum HALO.
...a na PS3 może kiedyś będzie KillZone2 :wink:
Chciałbym tą PS3, ale nie widzę teraz większego sensu. Miało się rozkręcić - i nic. Czekam, czekam i czekam.
http://img170.imageshack.us/my.php?image=sony1lq4.jpg
0

Użytkownik jest niedostępny   DUK1 

• Very Easy
Na X360 jest dużo ex'ów, lecz tylko względem PS3. Tak na prawdę spora część "perełek" takich jak Bioshock, GOW1 i na pewno kiedyś Halo 3 i GOW2 ukażą się na badziewnego kompa.
0

Udostępnij ten temat:

• (8 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »