Czy była/jest/będzie jakaś gra o Formule 1 na Xboxa 360 ?
F1/Codemasters F1 2010
Napisano Fri, 09 Mar 2007 - 15:59
CYTAT(denis1980)
Zostaje jeszcze F1 ze starego Xbox'a, jest na liscie gier dzialajacych na 360. Ale to tylko polsrodek, nie wiadomo czy sie samochody i sklady aktualizuja (watpie)
Dane pochodzą z lat 1999-2002 i nie aktualizują się (bo niby jak?; poza tym wchodzą w grę kwestie licencji).
BTW: czy ten wątek nie powinien się raczej znaleźć tutaj?...
Napisano Fri, 09 Mar 2007 - 16:50
toszcze, przecież F1 to sport
Ale niech będzie
hehe
Brak F1 to ogromna bolączka
F1 2002 na starego iXa to gra słaba. Port z PS2. Prezentuje chyba nawet niższy poziom niż na PS2 (dużo grałem na ps2 a na iXie jakoś mnie odpychało
) Poczucie prędkości było naprawdę dobre, ale grafa ogólnie słabiutko. Pixele i poziom ps2/N64
Brak F1 to ogromna bolączka
Napisano Wed, 26 Sep 2007 - 06:04
Hmm fajnie by było gdyby ukazał się tytuł o takiej tematyce, aczkolwiek mam pewne wątpliwości. Gdyby wyszła gra realistyczna to śmiem wątpić, że komuś udałoby się jechać przez 70 okrążeń bezbłędnie, a tym samym wygrać, poza tym mogłoby to znudzić. Po drugie mogła by wyjść jako arcade'owa...ale wtedy nie oddawałaby reali tego ciężkiego sportu. Mimo wszystko trzymam kciuki za ukazanie się tego tytułu.
Napisano Wed, 26 Sep 2007 - 11:09
Dokładnie. Tak jak denis1980, napisał. Zawsze tak jest. Wtedy sobie sam decydujesz ile chcesz jechać. W produkcie EA nawet nie ma wprost powiedzianego ile okrążeń trwa wyścig tylko jest ustawienie procentowe. Np 10%, albo 30% albo 100% prawdziwego wyścigu.
Produkt EA jest taki pośredni między sim a arcade. Ale bardziej na sim, jak w FNR3. Ja czekam. Oby tylko udało im sie kupić licencję :!: :grin:
Produkt EA jest taki pośredni między sim a arcade. Ale bardziej na sim, jak w FNR3. Ja czekam. Oby tylko udało im sie kupić licencję :!: :grin:

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane