XBOX - Online: F1/Codemasters F1 2010 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (56 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

F1/Codemasters F1 2010

Użytkownik jest niedostępny   RespawnAddict 

• Easy
  • Grupa: Members
CYTAT(DieSpinne)
rov3r, ale przy pierwszym kontakcie odpadają koła w grze od EA tongue.gif Również spojlery itd smile.gif

gralem tylko chwilke (10-15 min) w wersje z PS3 u kolegi z pracy i nic mi nie odpadlo. moze dlatego, ze bylem pewien gazu pod prawym triggerem i nim skumalem, ze jest pod X mialem taka strate do rywali, ze nie bylo za bardzo jak wejsc w kontakt z innymi bolidami biggrin.gif nie wiem tez czy wersja na PS3 tez jest wydawana przez EA i mozna ja jakos odniesc do tego co mowicie?
0

Użytkownik jest niedostępny   DieSpinne 

• Very Hard
  • GamerTag:DieSpinnePL
CYTAT(rov3r)
nie wiem tez czy wersja na PS3 tez jest wydawana przez EA i mozna ja jakos odniesc do tego co mowicie?

Na ps3 F1 jest od SONY wink.gif Przecież piszemy w tym temacie, że właśnie SONY traci wyłączność na robienie Formułek tongue.gif Uprzejmie proszę o dokładniejsze czytanie ze zrozumieniem smile.gif

A co do F1 na ps3 to grałem tylko chwilkę (w TIR-ze z PS3) i mi sie spodobała. Podobno nie jest najwyższych lotów, ale jak dla mnie lepsza od motorstorma który to miałbyć czymś genialnym a dla mnie był ogromnym rozczarowaniem smile.gif Przeciwnie F1. Nie spodziewałem sie, że takie fajne może być smile.gif

You Are What You Race
0

Użytkownik jest niedostępny   denis1980 

• Hard
Ja tez gralem w wersje na PS3 tylko chwilke na standzie w sklepie i sam dzwiek tych silnikow juz mnie wprawil w dobry nastroj. Gorzej bylo ze sterowaniecm, ciagle chcialem triggerem przyspieszac biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   jamaniek 

• Medium
  • Interests:Gry, konsole, informatyka, programowanie, rowery i przede wszystkim Medycyna.
To chyba miałeś sterowanie przestawione bo jak ja grałem to był X tongue.gif Wrażenie ogólnie super było. Ah. Już się nie mogę doczekać F1 na xa :cool:
PS3+X360+PSP+PC

0

• Hard
Chodzi o to ze przyspieszanie nie bylo pod triggerem, albo prawy analog albo ktorys tam przycisk, a ja zdazylem sie przyzwyczaic do przyspieszania triggerem w Xboxowych scigalkach wink.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   serek123 

• Easy
Od roku 2005 zacząłem interesować się F1 na początku było to sporadyczne ale teraz wiem że to jest bardzo fajny sport, odkąd dostałem ps2 ściągnąłem F1 06 to grałem co dziennie po 4-5 godzin aż do końcówki sierpnia na torze Magny Cours we Francji miałem czas 1:14:282 i wszystkie pomoce ze strony konsoli po wyłączane teraz mam Xboxa 360 i marze o F1 na tą znakomitą platformę :-)

Kiedyś nawet myślałem dozbierać i kupić ps3 bo chciałem F1 :-)

Ale tak na poważnie to jak myślicie czy EA GAMES MA SZANSE NA WYDAWANIE TEJ GRY CZY TO JEST JUŻ PEWNE NA 100 % ?
0

• Hard
Pewne nie jest, ale mysle, ze szanse ma. Moze MS pomoze, zeby tylko odebrac wylacznosc Sony smile.gif.
0

Użytkownik jest niedostępny   DawidM 

• Easy
CYTAT(serek123)
Od roku 2005 zacząłem interesować się F1 na początku było to sporadyczne ale teraz wiem że to jest bardzo fajny sport, odkąd dostałem ps2 ściągnąłem F1 06 to grałem co dziennie po 4-5 godzin aż do końcówki sierpnia na torze Magny Cours we Francji miałem czas 1:14:282 i wszystkie pomoce ze strony konsoli po wyłączane teraz mam Xboxa 360 i marze o F1 na tą znakomitą platformę :-)

Kiedyś nawet myślałem dozbierać i kupić ps3 bo chciałem F1 :-)

Ale tak na poważnie to jak myślicie czy EA GAMES MA SZANSE NA WYDAWANIE TEJ GRY CZY TO JEST JUŻ PEWNE NA 100 % ?

najlepsza werjsa ktora oferowala najlepszy model jazdy i sim, jest edycja z roku 2003 i 2004. Wszystko od roku 2005 to tylko dojazdowka do tych tytulow. Co do X360 to poczytaj co napisalem powyzej, moze sie uda M$ i EA smile.gif
0

• Easy
Oby się udało, no i ciekawe czy Microsoft zechce F1 CHOCIAŻ POWINIEN ! :mrgreen:
0

Użytkownik jest niedostępny   Holek 

• Ultimate
  • Grupa: Administrator
Prawa Sony do F1 wygasły, prawdopodobnie przejmie je EA więc F1 na Xboxa360 stanie się faktem :!: :grin:
"Odważni nie żyja wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale"

• Easy
Wprost o tym marze :-)
Ponieważ nie sądzę, że jak EA kupi prawa to grę wyda tylko na konsolki sony ale również na pozostałe :-)
0

• Medium
  • Interests:Gry, konsole, informatyka, programowanie, rowery i przede wszystkim Medycyna.
Jak już to na Ps3, X360 i ewentualnie PC. Watpie zeby jakakolwiek inna platforma w gre wchodziła.
PS3+X360+PSP+PC

0

Użytkownik jest niedostępny   RespawnAddict 

• Easy
CYTAT(DieSpinne)
Na ps3 F1 jest od SONY wink.gif Przecież piszemy w tym temacie, że właśnie SONY traci wyłączność na robienie Formułek tongue.gif Uprzejmie proszę o dokładniejsze czytanie ze zrozumieniem smile.gif

Nie bylem pewien czy ktos robi na prawach Sony, ale gra moze byc wydana tylko na PS3 czy wlasnie Sony samo produkuje i wydaje tongue.gif

W Empiku w Arkadii byl stand z F1 na PS3, wiec moglem czasem pograc wychodzac na lunch, ale ostatnio wsadzili tam Harrego Pottera i dupa tongue.gif
0

• Easy
A nie wiecie może kiedy będzie coś wiadomo ?
0

• Easy
mysle ze na poczatku przyszlego roku lub koncowka tego, trwa jeszcze sezon F1. Takze mysle ze FIA ma inne wieksze problemy na glowie wink.gif
0

• Easy
Na pewno w FIA nie zajmuję się tym jeden człowiek :-)
Jeżeli EA GAMES przejmie serie F1 to możemy być pewni, że będzie też na xboxa 360 :-)
0

• Easy
CYTAT(serek123)
Na pewno w FIA nie zajmuję się tym jeden człowiek :-)
Jeżeli EA GAMES przejmie serie F1 to możemy być pewni, że będzie też na xboxa 360 :-)

no napewno nie;) dlatego nie radze sie zbyt szybko napalac :wink: ale jesli przejmie to EA to napewno bedzie to gra multi lub tylko na x360.
0

• Easy
Nie sądzę żeby F1 wydawane przez EA było tylko na xboxa 360 przecież ludzie, którzy posiadają np ps3 również chcą F1 czyli była by to dla EA strata kasy.
Jak będzie to będzie na wszystkie :-) I z tego się ciesze OBY !

:mrgreen:
0

• Medium
X360 napewno. Ale posiadacze np. PS2 mogą już zbierać na nową konsole tongue.gif
PS3+X360+PSP+PC

0

• Easy
Sadzać po kroku Ea sport (odłamu EA GAMES) o wydaniu fify 08 również na ps2 możemy się spodziewać różnych scenariuszy choć względzie ps2 będzie to tylko aktualizacja zespołów, kierowców, torów itp. może jakieś poprawki graficzne :-).
Ale jak zobaczymy F1 w HD (mam monitor :-)) na XBOX 360 w całej okazałości oj będzie się działo :-)
0

Udostępnij ten temat:

• (56 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »