Powiem tyle. Ekipa z EA SPORTS naprawdę daje rade. Można psioczyć na EA, że wydaje gnioty w postaci NFS:Carbon ale EA Sports naprawde jak sie postara to da rade. Przykład? Najlepsza gra na x360 (wg mnie) - Fight Night Round 3. Grywalność miażdży każdą bijatykę jaka wyszła. Graficznie nadal powoduje o PeCetowców szczękoopad. Pomimo, ze gierka ma te prawie dwa lata. Jeśli F1 będzie wydane przez EA SPORTS z taką dokładnością, jaką włożyli developerzy w dopracowanie FNR3 to będzie hit na miare Forzy 2!!
F1/Codemasters F1 2010
Napisano Sun, 07 Oct 2007 - 11:27
Masz racje fizyka na miarę forzy 2 a grafa na miarę np :. Dirta + coś tam z super grafą :-)
Oj będzie się działo.
Ea sport ma krzepę do robienia gier zgadzam się z tym w 100 %
[ Dodano: Pon 08 Paź, 2007 ]
A tak na boku z kąd ta informacja o EA ??
[ Dodano: Wto 09 Paź, 2007 ]
Macie jakieś nowe informacje ?
[ Dodano: Czw 11 Paź, 2007 ]
A może EA zrobi F1 po polsku co o tym myślicie a czy macie nowe informajce
Oj będzie się działo.
Ea sport ma krzepę do robienia gier zgadzam się z tym w 100 %
[ Dodano: Pon 08 Paź, 2007 ]
A tak na boku z kąd ta informacja o EA ??
[ Dodano: Wto 09 Paź, 2007 ]
Macie jakieś nowe informacje ?
A może EA zrobi F1 po polsku co o tym myślicie a czy macie nowe informajce
Napisano Thu, 11 Oct 2007 - 10:34
Bo dlaczegoby nie mieli chciec. Przeciez jak zrobia gierke to beda na niej zarabiac. Kiedys z reszta EA robilo F1, tyle ze Sony pozniej wykupilo licencje, ktora na szczescie konczy im sie w tym roku. Z reszta niech wykupi ja ktokolwiek, kto zrobi fajna formulke na Xbox'a
.
Napisano Thu, 11 Oct 2007 - 10:49
Masz pełna racje aby było F1 na xboxa 360
A tak na marginesie to Sony już chyba nie zderzy zrobić kolejnego F1 na sezon 2007 ?
Z tego co wiem to prawa kończą im się z końcem tego roku a narazie nie zapowiedzieli nowego F1, wszystkie F1 wydawane były na początku sezonu a tu co ?
A może F1 2007 NA XBOXA 360 ?;D
A tak na marginesie to Sony już chyba nie zderzy zrobić kolejnego F1 na sezon 2007 ?
Z tego co wiem to prawa kończą im się z końcem tego roku a narazie nie zapowiedzieli nowego F1, wszystkie F1 wydawane były na początku sezonu a tu co ?
A może F1 2007 NA XBOXA 360 ?;D
Napisano Thu, 11 Oct 2007 - 10:59
F1 2007 niema jeszcze nawet zapowiedzianego więc moze zrobią f1 2007 na początku sezony 2008 choć bardziej prawdopodobny scenariusz wydaje mi sie, że F1 2007 pominą i od razu zabiorą się za F1 2008
Jest ale są składa na sezon 20006
faktycznie stare sklady wrzucili, co za barany
- denis1980
Fakt ciekawe co to za krok z początku myślałem, że będzie to coś takiego jak GT : Prolog czy coś takiego a tu nic niema nawet jednej informacji
Może Sony twierdzi, że nie opłaca im się robić F1 i nie chce już robić
OBY EA ROBIŁO NA WYRZYSKIE PLATFORMY OBY !
Jest ale są składa na sezon 20006
faktycznie stare sklady wrzucili, co za barany
Fakt ciekawe co to za krok z początku myślałem, że będzie to coś takiego jak GT : Prolog czy coś takiego a tu nic niema nawet jednej informacji
Może Sony twierdzi, że nie opłaca im się robić F1 i nie chce już robić
OBY EA ROBIŁO NA WYRZYSKIE PLATFORMY OBY !
Napisano Fri, 12 Oct 2007 - 10:36
Właśnie na jakimś forum przeczytałem, że SONY miało prawa do F1 od 2003 do 2007 ale nie włącznie z 2007 czyli ostatnią grą F1 było to na ps3 bez składów 2007. A składów dlatego nie było bo SONY nie miało praw na nowe składy a gra wyszła w lutym 2007 czyli tego roku.
COŚ EA ZASPAŁO, POCZEKAMY ZOBACZYMY, ale raczej SONY nie wykupi ponownie praw bo by już to zrobiło a tu co kicha trzeba czekać może na EA a może będzie to EXCLUSIV MICROSOFTU :-), Choć bardziej wierze, że EA TO KUPI !
COŚ EA ZASPAŁO, POCZEKAMY ZOBACZYMY, ale raczej SONY nie wykupi ponownie praw bo by już to zrobiło a tu co kicha trzeba czekać może na EA a może będzie to EXCLUSIV MICROSOFTU :-), Choć bardziej wierze, że EA TO KUPI !
Napisano Sat, 13 Oct 2007 - 07:36
CYTAT(serek123)
a może będzie to EXCLUSIV MICROSOFTU :-)
milutko by bylo pojezdzic Robertem nie dalo by rady zrobic FM2 Episode2 - F1 .....silnik gry i model jazdy ok, dodac bolidy, plaskie tory i gotowe :cool:
Napisano Tue, 16 Oct 2007 - 14:28
No fajnie by bylo, jak narazie zadna f1 nie przciagnela mojej uwagi. Ostatnim tytulem byla formula 1 na comodore 64 (grajac w 2 niezla frajda, szczegolnie ze 3ba bylo tankowac, zmieniac oponki- fajnie strzelaly :mrgreen: ). A wiec wracajac do tematu mysle, ze zainteresowanie grami f1 jest malutkie dlatego im sie nie spieszy z wydaniem jakiegos hitu :wink:

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane