kupie na pewno , jak to wygląda cenowo , czy nie stracę majątku ? i gdzie można kupic /
Problemy z xbox live!
Napisano Thu, 10 May 2007 - 21:17
wiesz mam jeszcze jedno pytanie: jak juz kupie golda to bede musiał załozyc nowy profil , czy bede mógł grac na tym który juz zarejestrowałem ? a na allegro już patrzyłem gold na 12 miesięcy kosztuje około 160 zł , to nie drogo
xbox 360 slim , LCD Samsung 26" HD ready , amplituner pro logic
.... Fisher jest 5 lat na forum ...
.... Fisher jest 5 lat na forum ...
Napisano Sun, 13 May 2007 - 14:39
Mam problem czytałem tematy otym problemie ale one nic mi niedały więc tak chce podłączyć neta do x360 ale pojawia mi się błąd MTU FAILED mam podłączonego prosto ze switcha z kompa i niewiem w czym jest problem.I jeszcze jedno niewiem czy mam karte sieciową bo niewiem gdzie to sprawdzić w połączeniu sieciowym jest ona napisana ale jak wniom wchodze to jest pusto nic niepisze.
Napisano Sun, 13 May 2007 - 18:41
Jak SIE polaczyc z xbox live na nie przerobionej konsoli.W konsoli mi wyswietla tak: ip adresse 192.168.1.4 subnet mask255.255.255.0 gateway 192.168.1.1 nastepnie primary DNS 192.168.1.1 connect Status wyglada tak:cables connected ip setting configured dns resolved Connected to xbox live.Potem przechodze do xbox live i wpisuje gametag ,nastepnie kod ze zdrapki i na koncu wyswietla sie taki komunikat: UNABLE TO CONTINUE DUE TO TECHNICAL DIFFICULTES,PLEASE TRY AGAIN LATER.co ROBIE ZLE czy KTOS JEST W STANIE MI POMOC.Bardzo dziekuje za pomoc.
Napisano Sun, 13 May 2007 - 19:38
CYTAT(juniorek222)
czy na tym modemie co masz linksysa ustawiales jakos mtu
Tak. Teraz nie pamiętam czy wg danych z Multimo (mój provider) czy z pomocy technicznej firmy linksys
CYTAT(Sam Fisher)
pojawił mi sie nowy profil xbox live , ale zarejestrowałem sie na razie w tej darmowej opcji
Jeśli zarejestrowałeś się pierwszy raz, to masz 1 miesiąc darmowego grania na xbox live! Ponieważ przez miesiąc masz GOLDA!! Możesz to poznać w dashboardzie po złotym pasku nad swoim gamertagiem. Po miesiącu ze złotego i ślicznie mieniącego się od światła pasek zrobi się srebrny
Napisano Sun, 13 May 2007 - 22:57
CYTAT(juniorek222)
diespinne no ja bede mial neostrade czyli wystarczy jak zmienie na tym linksysie mtu na wartosc rowna badz wieksza niz 1365?
Nie wiem. Ja jak miałem neostradę to mi wszystko idealnie działało. Ty raczej też nie będziesz miał problemów.
Napisano Mon, 14 May 2007 - 17:15
witam mam problem jak zwykle
tak wiec zacznijmy
podlaczylem konsole bla bla bla wszyztko gra proboje podlaczyc do xboxlive i co widze nieda sie, mysle sobie oka testujemy łacze no i nastepujaco
ip addres :confirmed
dns:confirmed
mtu:confirmed
icmp:confirmed
xboxlive: failed
i w tym miejscu odpuscilem prosze o pomoc bo niemam juz pomyslów a szukałem w necie podobnych jazd i nic nieznalazlem, oka moze i jestem tłukiem ale niewime jak to ogarnąć
pozdro
tak wiec zacznijmy
podlaczylem konsole bla bla bla wszyztko gra proboje podlaczyc do xboxlive i co widze nieda sie, mysle sobie oka testujemy łacze no i nastepujaco
ip addres :confirmed
dns:confirmed
mtu:confirmed
icmp:confirmed
xboxlive: failed
i w tym miejscu odpuscilem prosze o pomoc bo niemam juz pomyslów a szukałem w necie podobnych jazd i nic nieznalazlem, oka moze i jestem tłukiem ale niewime jak to ogarnąć
pozdro
Napisano Thu, 17 May 2007 - 12:08
Haaa to ja mam zaś inny problem
Za pare dni kończy mi się darmowy miesiąc grania Live
I teraz tak. Czy jeżeli założę nowe konto to tamto stare się jakoś po jakimś czasie kasuje?? Albo można je samemu skasować?? Bo nie chciałbym zaśmiecać serverów moimi profilami itp. POZDRO!
Napisano Fri, 25 May 2007 - 07:21
wiec ja mam pytqanie czy przy rejestracji na xbl mozna podac panstwo polske?
jaki adres wpisac do USA bo nic mi nie przychodzi (moze byc na pw) najlepiej 3 bo tyle chce kont zalozyc....
Jezeli ja podam ze nie mam lat 18 to jakie dane ma moj rodzic podac?
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią 25 Maj, 2007 ]
a i nie bede zakladal nowego tematu da sie z pendrive zgrac muze na dysk? bo ja nie widze takiej opcji...
i o co chodzi
Strefa gracza Xbox Live opisuje, jakiego rodzaju graczem jesteś.
Rekreacja
Nieistotne czy wygrywasz, czy przegrywasz, ważne aby wszyscy dobrze się bawili.
Motto: "Odpręż się, zrelaksuj, bądź wyrozumiały, baw się dobrze."
Zawodowcy
Nie zadowala Cię żadne miejsce poza pierwszym, ale szanujesz grę i swoich przeciwników.
Motto: "Graj fair, graj ostro, graj aby wygrać."
Rodzina
Szukasz strefy, z której mogłyby korzystać również Twoje dzieci. Bez obscenicznego języka, bez dosadnych słów, bez graczy ogarniętych manią rywalizacji.
Motto: "Zabawa dla całej rodziny"
Podziemie
Jeśli nie boisz się dosadnych słów, możesz wejść do podziemia. Nie dla ludzi o słabych nerwach.
Motto: "Nie ma litości!"
czyli rozumiem ze jak wezme podziemie to gram tylko z graczami z tej grupy? i beda przeklenstwa? (pisze to jako przyklad)
jaki adres wpisac do USA bo nic mi nie przychodzi (moze byc na pw) najlepiej 3 bo tyle chce kont zalozyc....
Jezeli ja podam ze nie mam lat 18 to jakie dane ma moj rodzic podac?
Pozdrawiam
a i nie bede zakladal nowego tematu da sie z pendrive zgrac muze na dysk? bo ja nie widze takiej opcji...
i o co chodzi
Strefa gracza Xbox Live opisuje, jakiego rodzaju graczem jesteś.
Rekreacja
Nieistotne czy wygrywasz, czy przegrywasz, ważne aby wszyscy dobrze się bawili.
Motto: "Odpręż się, zrelaksuj, bądź wyrozumiały, baw się dobrze."
Zawodowcy
Nie zadowala Cię żadne miejsce poza pierwszym, ale szanujesz grę i swoich przeciwników.
Motto: "Graj fair, graj ostro, graj aby wygrać."
Rodzina
Szukasz strefy, z której mogłyby korzystać również Twoje dzieci. Bez obscenicznego języka, bez dosadnych słów, bez graczy ogarniętych manią rywalizacji.
Motto: "Zabawa dla całej rodziny"
Podziemie
Jeśli nie boisz się dosadnych słów, możesz wejść do podziemia. Nie dla ludzi o słabych nerwach.
Motto: "Nie ma litości!"
czyli rozumiem ze jak wezme podziemie to gram tylko z graczami z tej grupy? i beda przeklenstwa? (pisze to jako przyklad)
Napisano Fri, 25 May 2007 - 08:57
Szanowni Koledzy. Proszę pomóżcie założyć mi konto w xboxlive. Z poziomu PC załozyłem konto, ale nie chce mi się uruchomic bo chyba zrobilem blad rejestrujac na Polskę. Z poziomu konsoli zalozylem drugie, ale podczas uruchmiania uslugi Xboxlive Gold Free wywalami non stop ze kod pocztowy nieprawidłowy. Podawalem kody z polski i kody z Anglii i ciagle ten sam komunikat. Walcze drugi dzień i juz nie mam pomyslu jak to odpalic, dlatego zwracam się do społeczności na forum.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane