Czy mogę uruchomić Halo: Combat Evolved i Halo 2 na XBOX 360 ?
- Tak, jeśli twoje posiadasz dysk twardy oraz podłączenie do usługio Xbox Live! konsola automatycznie sciągnie update.
Czy mogę uruchomić Halo: Combat Evolved i Halo 2 na XBOX 360 jeśli nie mam konta Xbox Live! ?
- Tak, za pomoca komputera należy ściągnąć plik z updatem ze strony xbox.com, nagrać go na płytę cd lub dvd i odpalić w xbox-ie 360. Konsola automatycznie zainstaluje update.
Lokacja pliku i pełny opis: http://www.xbox.com/en-US/games/backwardsc...bility.htm#disc
Czy mogę grać w Halo: Combat Evolved jeśli podłączę xbox'a 360 do monitora komputerowego?
- Nie. Halo 1 działa tylko w trybie 50Hz co wyklucza połączenie kablem VGA. Należy użyć innego kabla np. SCART lub COMPONENT.
Czy mogę grać w Halo 2 jeśli podłączę xbox'a 360 do monitora komputerowego?
-Tak, Halo 2 obsułuje tryb 60Hz i działa bezproblemowo przy połączeniu kablem VGA.
Czasami przy graniu w Halo 2 na Xbox'ie 360 w tle pojawiają mi się czarne cienie psujące jakość grafiki. Czy to wina mojej konsoli
-Jest to związane w emulowniem Xboxa1. Problem pojawia się na wszystkich konsolach. Patch niestety nie został zapowiedziany. Najlepszym sposobem jest zapamietanie stanu gry, wyjście do dashboardu i ponowne uruchomienie Halo 2.
[ Dodano: Nie 12 Sie, 2007 ]
Mam wszystkie mapy do Halo 2 ale Xbox ich nie widzi i nie mogę grać w mutliplayerze. Co robić?
- Należy wejść w system -> memory -> Halo 2, a następnie ręcznie usunąc wszytkie mappaki. Potem resetujemy konsolę i pobieramy mapy od nowa.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane