W marcu gra wychodzi na pieca. W marcu też mają byc rozpoczęte prace nad x-boxową wersją tytułu przygotowanego przez polski team People Can Fly. W tym temacie postaram się dostarczyć wszelkic informacji jakie uda mi się zdobyć na temat tego pewnego hiciora...
Macie tu link do oficjalnej strony http://www.painkillergame.com
Painkiller - polska gra na XBOXa
Napisano Mon, 16 Feb 2004 - 17:01
Czy juz ukazało sie demo Painkillera, bo jakoś na dniach mialo byc?
Fajnie, ze Painkiller wyjdzie na PC za 19,90zł, chociaz moze to byc troche mylna cena jak za taka gre. A wersja na Xia w Polsce to pewnie standardowo - ponad 200 zl
Plakac czy smiac..
Fajnie, ze Painkiller wyjdzie na PC za 19,90zł, chociaz moze to byc troche mylna cena jak za taka gre. A wersja na Xia w Polsce to pewnie standardowo - ponad 200 zl
Napisano Mon, 16 Feb 2004 - 18:04
Słyszałem, że po sieci lata alfa gry, ale ja się tym specjalnie nie interesowałem. Miałem za to okazję przetestować produkt u źródła, tzn. w norze panów z PCF. Przez około 3 godziny ciorałem na MP i muszę powiedzieć, że takiej rzeźni nie było od...w ogóle nie było jeszcze takiej rzeźni! A grałem dopiero 1 na 1. Widziałem dwa przepięknie zrobione levele, które dosłownie zryły mi beret. Tak samo arsenał-kołkownica to moim zdaniem najbardziej przyjemna w użyciu broń w historii FPS-ów. Reszta też jest niczego sobie. Kombo wyrzutnia rakie t+ chaingun, shotgun jest jeszcze bronią dosyć słabą, ale w planach jest dołączenie "zamrażarki". No i oczywiście tytułowy Painkiller, którego zaprojektował, nie chwaląc się mój rodzony tatuś
Ale o nim nic nie powiem, bo nie chcę psuć niespodzianki...Postaram się na bieżąco pisać wszystkie informacje o terminach jakie uda mi się zdobyć. Na razie pozostaję nam czekać...
Napisano Tue, 17 Feb 2004 - 21:23
No dobraaaaa ..... czekam na pierwszą produkcje polską na X'a z niecierpliwością chociażby dlatego , że jest polska
. A tak wogóle to byłem na stronie , screeny i gtrailer prezentują się wyśmienicie , po za tym słyszałem opinie tych co grali w demo na PC i bedzie sie dzialo .
Napisano Wed, 18 Feb 2004 - 16:36
Oficjalne demo już jest :twisted:! Można je ściągnać z min. Gamershell, FileShack i polskiego IG (ale tam jest teraz jakiś problem techniczny i ściągać nie mozna). Ja już ściągam, chociaż zapewne na moim PC pojdzie z predkoscia 5fps, ale warto zobaczyc chociaz menusy :>>>> Wy rowniez sciagajcie i oceniajcie..

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane