XBOX - Online: Painkiller - polska gra na XBOXa - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (8 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Painkiller - polska gra na XBOXa

Użytkownik jest niedostępny   JacekW 

• Easy
  • Grupa: Members
Mam juz w dupie ta gra szykuja sie z premiera jak by to bylo co najmniej halo 3 a to przeciatny fpp kij im w dupsko..

Tu nie bluzgamy. Jak ci się coś nie podoba, to idź przed lustro i je zwyzywaj. Następnym razem prawdopodobnie będzie ostrzeżenie - miniroch
0

Użytkownik jest niedostępny   alexar 

• Easy
  • Interests:Konsole
No i jest. Wrazenia ??? nie gralem wczesniej na PC wiec nie wiedziałem ze to surowa młucka, grafa taka sobie, często scina przy gęstych akcjach. Ogólnie można pograć. WYJEB muzyka.
Jest slink, brak splita.
0

Użytkownik jest niedostępny   tnr 

• Very Easy
  • Interests:bass, cars & girls
no dokladnie scina sie gra przy "powyzej 5 siekanych postaciach na raz" biggrin.gif ale ogolnie gra wypasiona, muzyka daje rady a jak sie ma jeszcze konkretne kino domowe to mozna poczuc jej prawdziwy potencjal...

wczoraj odpalilem ja hehe... slychac dzwiek z gry bylo na calej ulicy tongue.gif stara wpada (mam 22 lata zeby nie bylo tongue.gif ) i do mnie z textem "wylacz ta demoniczna muzyke demonie jeden" (na codzien slucham techno tongue.gif ) no i od wczoraj jestem demonem... i siekam inne... i nie przestane dopuki nie przejde Painkillera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ps... te ostrza daja rady tongue.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   nowytj 

• Medium
Ja myślałem, że to będzie nowa gra i już się napaliłem trochę wink.gif a tu się okazało, że ja ją przeszedłem rok albo dwa lata temu na Peciecie :/ trochę bezsensu, że taką gre wypuszczają ;(
0

Użytkownik jest niedostępny   Kastor 

• Medium
Od początku było wiadomo, że wersja na Xboxa to będzie stary dobry Painkiller połączony z dodatkiem Battle out of Hell i wydane z podtytułem Hell Wars. Szkoda tylko, że jak tutaj ludzie mówią, są zwolnienia animacji. Brr, przypomina się HL2 i już robi mi się niedobrze.
0

Użytkownik jest niedostępny   ArBuz2o0o 

• Easy
  • Interests:Xbox Xbox Xbox
Dzisiaj zdobylem painkillera no i powiem szczerze, ze gra wcale nie jest taka kosmiczna. Podobna bardzo do Quake (czyli rozwal wszystko co sie rusza) biggrin.gif Ale tak siedzac i grajac moze i bez wiekszego entuzjazmu czulem, ze wciaga gierka. Muzyka wyrabana, gra scina sie i to jest duzy duzy minus, grafa w miare jezeli niczego nie siekamy, bo jak zaczyna sie akcja to wszystko sie pieprzy.

Ps. Wy macie Painkillera po polsku?
Last Done: Battlefield 2 Bad Company
Now: Fable 2, Gears of War 2
Now Online: Fifa Street 3, Gears of War (pisać jak ktoś chce grać!)

Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Ginger 

• Very Easy
Nie wiem czym sie tu jarac w tej grze :roll:... Moze i zrobili ja Polacy, ale jak dla mnie jest padłem, na które nie warto tracic pieniedzy i czasu!
0

Użytkownik jest niedostępny   wodzik88 

• Very Easy
gra jest wyspśna przeszedłem na Piecu i chętnie zagrał bym jeszcze raz ale na Xbox-sie
0

Guest_Frozen_*

• Grupa: Guests
No tak musze ją poszukać czy mam na dysku twardnym ją tam gdzies A jak nie to bede musiał coś załatwic. Miałem ta gre na pc i był fajny klimat moze sproboje jej na xboxie zobacze. Mam nadzieje ze bedzie wygladala tak jak na PC :cool:
0

Udostępnij ten temat:

• (8 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 6
  • 7
  • 8