Painkiller - polska gra na XBOXa
Napisano Thu, 19 Feb 2004 - 16:47
Stake Gun-po naszemu kołkownica...I zapamiętajcie ją dobrze, bo ta nazwa przejdzie do historii. Adamikos może mieć też na myśli painkillera, jego drugim trybem miało być wystrzeliwanie pomarańczowej wiązki energi, która zakotwiczała się na obiekcie i masakrowała wpadających na nią przeciwników. :twisted:
Napisano Mon, 23 Feb 2004 - 00:44
Hm, grałem już w demo i Unreal 2 to na pewno nie jest. Painkiller to klasa wyżej - zarówno pod względem grafiki jak i fizyki gry! Kołkownica rządzi - przybijanie wrogów kołkami do ściany to moje nowe hobby :twisted: Ogólnie SP zapowiada się jako dodatek: lokacja - czyszczenie lokacji z potworow - kolejna lokacja itd. to raczej za mało. Za to w MP gra może ostro zawojować na świecie.
Szczerze - polacy (PCF) wykonali kawał dobrej roboty, w przeciwieństwie do zabugowanego Chroma.
Szczerze - polacy (PCF) wykonali kawał dobrej roboty, w przeciwieństwie do zabugowanego Chroma.
Napisano Tue, 02 Mar 2004 - 22:28
CYTAT(SZERYF)
gra wyglada konkretnie tyle zeby niebylo jak unrealem 2 ,ze na xboxa grafa fatalna na 5 a na pc 10. jak ktos nieumie konwertowac gier to niech sie za to niebierze
Ciekawe skad tyle masz informacji na temat x-boxowej wersji gry, bo o ile mi wiadomo jeszcze nie zaczęto nad nia pracy...A to chyba logiczne, że grafa będzie gorsza niż na piecu, x-box nie dałby rady( sorry, ale taka jest prawda). X-box ma zupełnie inną architekture niż PC więc to logiczne, że gra będzie wyglądać gorzej na x-a niźli na pieca. Nie oczekujmy od ludzi, żeby napisali zupełnie nową grę!
Napisano Wed, 03 Mar 2004 - 12:00
ooooooooooooo,gralem w unreala2 na pc i na xie ,na xie to gowno.a halo dwa to potega wiec niegadaj ze xbox niedaje rady.te chuje z atari to nic nieumieja zrobic.porostu prpzy konwersji pedaly zmniejszaja rozdzialke na maxa textury tez chujowe i maja gre chodzi pieknie i ich reszta pierdoli jagby konwersje unreala2 robilo tecmo to by unreal byl taki sam
Napisano Sat, 06 Mar 2004 - 07:25
CYTAT(Chomiczyl)
CYTAT(Kukles)
No dziwne to troche ale przynajmniej zarobia bo jakby ktos mial dac 150zeta za gre to by kupil pirata
Ale na ixa bedzie za to w normie, czyli cos w okolicy 200 zł. :twisted:A kto to bedzie wydawał i w jakich krajacj oprócz naszego ????

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane