Będzie to wydawał Dreamcatcher, który jest chyba wydawcą amerykańskim, ale głowy nie dam, bo nie pamiętam... :oops:A gdzie...Tam gdzie wszystkie inne tytuły na ixa, czyli praktycznie wszędzie. To będzie pełnoprawny tytuł. Z tego co wiem po obejrzeniu dema, i tak dość już duże zainteresowanie grą podskoczyło. A najciekawsze jest to, że na zagranicznych forach posypały się prawie same pochlebne opinie, a tylko na polskich narzekają na wszystko...ech...
Painkiller - polska gra na XBOXa
Napisano Sun, 25 Apr 2004 - 22:14
przeszedlem na piecu i uwazam ze... jest zajebista, powaznie. dawno nie gralem w tam dobra rzeznie. kolkownica kopie zada, muza rowniez, grafika b.dobra. wszystko to tworzy IMO rewelacyjny klimat, ha! ale i tak najwiecej radosci w tej grze sprawia kolkownica. najlepsza bron od czasow cerberal bore (turok2) moim zdaniem. nie ma to jak przybic do sufitu w zasyfionym szpitalu dla psychicznie innych jakiegos pelzajacego freak'a :twisted: moja ocena 8.7 na 10 i zarazem najlepsza polska gra (obok Franko hlehle)
Napisano Tue, 18 May 2004 - 23:23
Poczekamy to zobaczym jak to na konsili będzie.
Mam nadzieję wozek że twoje słowa się niesprawdzą i jest na co czekać :wink:
Dziś w w Todos La Konsoles czytałem że zmiana leveli powstaną większe itp.
Gra ma być bardziej urozmaicona od wersji na PC.
Nie widziałem ,nie grałem ale w Hiszpani sie podoba i to bardzo.
Podbili PC myślę że postarają się jeśli chcą podbić konsole.To jest być albo nie być.
Mam nadzieję wozek że twoje słowa się niesprawdzą i jest na co czekać :wink:
Dziś w w Todos La Konsoles czytałem że zmiana leveli powstaną większe itp.
Gra ma być bardziej urozmaicona od wersji na PC.
Nie widziałem ,nie grałem ale w Hiszpani sie podoba i to bardzo.
Podbili PC myślę że postarają się jeśli chcą podbić konsole.To jest być albo nie być.
Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego. Pamiętaj - amatorzy
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
Napisano Sun, 23 May 2004 - 20:41
ogladalem trailera z E3 (game play) o gra w sumie nie roznila sie od wersji na PC no moze troche gorsze textury. W koncu nie ma przeciez szans by gra wygladala tak samo jak na PC skoro na PC gra sie w 1024x768 full detal i wlaczone wszystkie mozliwe filtry

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane